Domenii de activitate

Supply Chain & Logistică
Produsul potrivit, în locul potrivit, la data convenită și în cantitatea solicitată. Iată, în rezumat, misiunea echipelor din Supply Chain. Specialiștii în Logistică organizează depozitarea și transportul materiilor prime, a produselor semifabricate și a produselor finite, la nivel național și internațional. Acțiunile lor complementare privesc toate serviciile companiei și garantează respectarea angajamentelor acesteia.
Parcursul profesional în Logistică & Supply Chain
Vânzări
Responsabile pentru dezvoltarea și implementarea politicii de vânzări a Grupului, echipele și forțele de vânzări sunt mobilizate în birourile noastre și pe teren, în contact direct cu clienții din Grupul Michelin.
Parcursul profesional în Vânzări
Financiar
Colegii din Financiar ghidează performanța economică și financiară a Grupului, gestionând riscurile financiare ale Grupului, astfel încât acesta să se poată concentra asupra activității sale de bază.
Parcursul profesional în domeniul Financiar
Achiziții
Pentru o bună calitate a producției, trebuie să știm cum să găsim cele mai bune surse de materiale, de la furnizori ce ne sunt cu adevărat parteneri. Departamentul Achiziții joacă un rol strategic în crearea de valoare pentru Grup, crescându-i competitivitatea.
Parcursul profesional în Achiziții
Resurse Umane
Echipa de resurse umane creează condițiile care să permită: • oamenilor să se dezvolte în mediul lor profesional, • echipelor să fie competente, responsabile și eficiente, • companiei să-și atingă ambițiile economice, sociale și societale.
Parcursul profesional în Resurse Umane
Order to cash
Acționăm pentru a asigura satisfacția clienților noștri. Echipele noastre de Order to Cash sunt dedicate satisfacerii nevoilor clienților noștri și acționează zilnic pentru a îmbunătăți experiența oferită de produsele și serviciile noastre.
Parcursul profesional în Order to Cash