Michelin în România

Angajatorul potrivit pentru tine

Michelin, lider în domeniul anvelopelor, este dedicat îmbunătățirii sustenabile a mobilității bunurilor și persoanelor prin producția, distribuția și comercializarea de anvelope pentru fiecare tip de vehicul. Aceasta oferă, de asemenea, servicii inovatoare ce sprijină afacerile, servicii de mobilitate digitale și publică ghiduri de călătorie, ghiduri pentru hoteluri și restaurante, hărți și atlase rutiere. Grupul Michelin și-a început activitatea în România în august 2001. În prezent, Michelin are în România peste 4400 de angajați, 3 fabrici (2 la Zalău, județul Sălaj și 1 la Florești, județul Prahova), o rețea comercială şi un centru de servicii partajate în București. Începând cu anul 2018, Bucureștiul a devenit centru de coordonare a regiunii Europa Centrală (20 țări). În 2020, Michelin a obținut certificarea Top Employer, de la reputatul Top Employer Institute, pentru procesele si politicile sale de Resurse Umane, create spre beneficiul angajaților.

CV de companie
O carieră de succes se reflectă într-un CV interesant. Dar v-ați gândit vreodată că nu doar oamenii își pot crea CV-ul?   La Michelin, credem că atât candidații, cât și companiile au o poveste de spus, așa că iată povestea noastră:
See

UN ANGAJATOR APRECIAT

În 2020, 2021 și 2022, Michelin România a obținut certificarea Top Employer, de la reputatul Top Employer Institute, pentru procesele si politicile sale de Resurse Umane, create spre beneficiul angajaților.


AFLAȚI MAI MULTE

Sediul din București
Un sediu pentru Regiunea Europa Centrală și pentru Centrul de Servicii Partajate
Află mai multe
Fabricile din Zalău
Fabricile de cord și anvelope din Zalău
Află mai multe
Fabrica din Florești
Fabrica din Florești cu o tradiție de peste 80 de ani în producția de anvelope
Află mai multe