Despre noi

Cine suntem noi

Fiind unul dintre cei mai importanți producători de anvelope din lume, Michelin are o istorie bogată care datează de peste 130 de ani. Fondată de frații Andre și Edouard Michelin în 1889, compania s-a impus rapid ca lider în industrie prin design-ul inovator al anvelopelor și angajamentul față de calitate. De-a lungul secolului XX, Michelin a continuat să crească și să se extindă, devenind un brand global cu prezență în peste 170 de țări.


Mai multe despre trecutul Michelin

Descoperă peste 130 de ani de aventură

ASTĂZI ȘI MÂINE

INOVAȚIA FACE PARTE DIN STRATEGIA NOASTRĂ
Viziunea umanistă în Michelin: îmbunătățirea mobilității, punerea tehnologiei în slujba bunăstării umane și inovarea pentru a deschide noi orizonturi.
CONTRIBUIM LA O MOBILITATE DURABILĂ MAI BUNĂ
Într-o lume în continuă dezvoltare, cu cerințe de mediu exigente, provocarea noastră este să inovăm pentru a inventa mobilitatea de mâine, o schimbare profundă către o mobilitate rutieră mai curată, mai conectată, care va facilita utilizarea mai eficientă a energiei și a materiilor prime. Până în 2050, anvelopele MICHELIN vor fi produse din materiale reînnoite, reciclate din biosurse. Acest lucru este posibil prin capabilitățile noastre puternice de cercetare și dezvoltare și partenerii inovatori.
SPRIJINIM SOCIETATEA ȘI COMUNITĂȚILE LOCALE
Susținem multe proiecte și inițiative din întreaga lume, investind în locuri de muncă, dezvoltarea afacerilor locale, securitate, mobilitate și educație.
Află mai multe
Diversitatea nu este doar un cuvânt
...face parte din ADN-ul nostru
Mai multe despre diversitate
Valorile noastre
Acționăm cu respect: împărtășim și susținem un set puternic de valori adânc înrădăcinate. Aceste valori sunt ca o coloană vertebrală. Coloana vertebrală neschimbătoare a ceea ce suntem, încă din prima zi.
Află mai multe

Michelin în lume

O prezență globală
9 centre de cercetare și dezvoltare, 123 unități de producție în 26 de țări și prezență comercială în 170 de țări. 125,000 de angajați la nivel global, Michelin este prezent acum pe fiecare continent.
Descoperă mai multe
Michelin în România
Grupul Michelin și-a început activitatea în România în august 2001. În prezent, Michelin are în România peste 4400 de angajați, 3 fabrici (2 la Zalău, județul Sălaj și 1 la Florești, județul Prahova), o rețea comercială şi un centru de servicii partajate în București. Începând cu anul 2018, Bucureștiul a devenit centru de coordonare a regiunii Europa Centrală (20 țări). În 2020, Michelin a obținut certificarea Top Employers, de la reputatul Top Employers Institute, pentru procesele si politicile sale de Resurse Umane, create spre beneficiul angajaților.
Află mai multe