Condiții de utilizare

Condiții de utilizare

Acest site web este publicat de:

MICHELIN ROMANIA S.A.

 o societate pe actiuni din Romania, cu sediul in Sos. Bucuresti-Nord nr. 10, Global City Business Park, Cladirea O1, etaj 3 și etaj 2 si Cladirea O.1, corp O1.3, etaj 4, camera 1, Voluntari, Judetul Ilfov, Romania, inregistrata la Registrul Comertului Ilfov sub nr. J23/2379/2013, Cod Unic de Inregistrare 13663684

(“Michelin”)

Gazduit de:

Microsoft Ireland Operations Ltd.

One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown,

Dublin 18, D18 P521,

Irlanda

+353 1 7063476

Va rugam sa cititi cu atentie aceasta informare care stabileste termenii dintre dvs. si noi in temeiul carora puteti accesa website-ul https://jobs.michelin.ro/.  

Aceasta nota de informare se aplica tuturor utilizatorilor si vizitatorilor website-ului nostru.

SCOP

Scopul acestei informari este de a stabili conditiile in care Michelin va pune la dispozitie acest site web si termenii si conditiile care guverneaza accesul si utilizarea acestuia.

Accesarea site-ului web este conditionata de respectarea acestei informari, pe care Michelin isi rezerva dreptul de a o modifica sau actualiza in orice moment. Este responsabilitatea dvs. sa verificati periodic nota de informare pentru a depista modificari. Utilizarea continua a website-ului ulterior operarii de modificari va insemna ca acceptati si sunteti de acord cu modificarile. Atata vreme cat respectati aceasta informare, Michelin va ofera un privilegiu personal, ne-exclusiv, netransferabil si limitat de a intra si folosi website-ul.

Prin utilizarea si accesarea site-ului web, sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile acestei informari. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa va abtineti de la a accesa si/sau utiliza acest web site.

ACCESAREA SI UTILIZAREA SITE-ULUI WEB SI A CONTINUTULUI

Siteul web: Acces si Utilizare

Michelin se straduieste sa asigure disponibilitatea site-ului web, desi nu este obligat sa faca acest lucru. Accesul la site poate fi modificat, suspendat temporar sau suprimat in scopul intretinerii, actualizarii sau din orice alt motiv, in special de natura tehnica, juridica sau de securitate. Michelin nu va fi tras la raspundere pentru aceste intreruperi sau pentru consecintele lor asupra utilizatorilor.

Va angajati sa va abtineti de la accesarea sau utilizarea site-ului web in mod fraudulos.

Continut: Acces si Utilizare

Acest site web este disponibil pentru toti utilizatorii. Michelin isi rezerva dreptul de a modifica, corecta, intrerupe si/sau retrage continutul si/sau site-ul web in orice moment, fara notificare. Informatiile, produsele si serviciile incluse in sau disponibile prin intermediului website-ului pot include inexactitati sau greseli de tipar. Modificarile sunt adaugate periodic informatiilor din website. Michelin poate face imbunatatiri sau modificari website-ului oricand.

Michelin va acorda dreptul de a descarca, tipari si utiliza continutul in urmatoarele conditii: (i) daca este disponibila o functie de descarcare, (ii) daca continutul este utilizat in scopuri necomerciale (iii) si cu buna-credinta si (iv) daca atat informarile de proprietate, cat si data de publicare online care apar in continut, sunt lasate intacte, acolo unde sunt afisate astfel de informatii. Acest drept nu trebuie interpretat in niciun caz ca ar conferi o licenta, in special referitoare la o marca sau o sigla.  

Orice continut care apartine unei terte parti, asa cum este definit mai jos, este supus termenilor relevanti ai tertelor parti. 

Restrictii de Utilizare

Daca nu este autorizata expres in prealabil de Michelin, orice alta reproducere, reprezentare sau utilizare decat cele mentionate mai sus este interzisa, in special:

 • orice adaptare, furnizare catre public (solicitata sau nu), distribuire, retransmitere sub orice forma, crearea de retele, comunicarea publica a tuturor sau a unei parti a Serviciilor si a tuturor lucrarilor, serviciilor, marcilor comerciale si materialelor protejate prin drepturi de autor care pot fi protejate de legea privind properietatea intelectuala reprodusa pe site-ul web; 

 • orice extragere sau reutilizare, inclusiv in scopuri personale, a unei parti substantiale (din punct de vedere cantitativ si/sau calitativ) a continutului bazelor de date create pe site-ul web;

 • orice extragere si reutilizare repetata si sistematica, inclusiv in scopuri personale, chiar si a unei mici parti din continutul bazelor de date create de site-ul web;

 • orice link, acces, modificare, adaugare, stergere care se refera la sistemul de procesare automata pentru publicarea online si care modifica conditiile de publicare sau politica editoriala.

Va reamintim ca urmatoarele actiuni sunt interzise:

 • accesarea sau intrarea intr-un sistem informatic, fara autorizare;

 • utilizarea, modificarea, copierea, tranzitarea, distrugerea sau inserarrea de date intr-un sistem informatic, fara autorizare ;

 • impiedicarea transmiterii de date sau operarii sistemului informatic, fara autorizare ;

 • interceptarea fara autorizare in tipul unei transmisiuni non-publice spre sau de la sistemul informatic ;

 • utilizarea oricarui continut intr-un mod care incalca dreptul de autor al Michelin, drepturile conexe si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala ;

 • dezvaluirea ilicita a oricarui secret comercial obtinut in orice maniera de pe website; si

 • violarea confidentialitatii comunicatiilor electronice.

Orice utilizator care actioneaza cu incalacarea acestei informari poate raspunde civil sau penal, cu privire la incalcarile de mai sus.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

General

Continutul (care include, dar nu se limiteaza la informatii, texte, fisiere, grafice, date, software, baze de date, API, imagini, fotografii, vizual, video si coloane sonore, marci comerciale si logo-uri, precum si forma tuturor elementelor mentionate si site-ul propriu-zis) sunt protejate de drepturi de autor si de alte drepturi de proprietate intelectuala. Continutul este proprietatea exclusiva a editorului sau. Orice copiere, reproducere, reprezentare, utilizare, adaptare, modificare, traducere sau difuzare a continutului, integrala sau partiala, indiferent daca apartine lui Michelin sau unei parti terte care a acordat lui Michelin drepturile sale, prin orice proces este ilegala, indiferent de drepturile limitate acordate utilizatorului in conformitate cu prevederile de mai jos si/sau orice copie privata rezervata exclusiv titularului sau. Continutul acestui site web poate fi modificat fara notificare si este publicat fara nicio garantie, expresa sau implicita, si nu poate genera niciun drept la despagubiri. Continutul este protejat de drepturile de autor © MICHELIN sau drepturile de autor ale partenerilor sai. Logo-urile sunt marci comerciale inregistrate.  

Reguli suplimentare cu privire la continutul partilor terte

Unele “Continuturi ale partilor terte” (care includ, dar nu se limiteaza la toate informatiile, textele, fisierele, imaginile, grafica, vizualurile, software-ul, bazele de date, API, datele, coloanele sonore, fotografiile, link-urile web, site-uri web ale partilor terte, feed-uri de date din servicii de retele sociale, feed-uri RSS din postari de blog, dictionare de date si alte materiale si continuturi, in orice format, obtinute sau derivate din surse terte, din afara Michelin) pot fi disponibile/ accesibile dvs. prin intermediul utilizarii site-ului web.

Orice drepturi de proprietate intelectuala si licente de utilizare referitoare la continutul tertilor sunt determinate de termenii relevanti ai partilor terte.    

Atunci cand website-ul nostru contine legaturi spre alte website-uri sau resurse ale unor terti, aceste link-uri sunt furnizare doar in scop de informare. Nu avem control asupra continutului acelor website-uri sau resurse si nu acceptam nicio raspundere pentru acestea sau pentru orice pierdere sau prejudiciu pe care le-ati putea suferi ca urmare a utilizarii acestora.

COMUNICAREA ELECTRONICA

Pentru a face schimb de informatii prin e-mail cu Michelin, trebuie sa completati formularele de e-mail disponibile pe site. Raspunusurile Michelin la e-mail-uri si accesul la site-ul web si la continutul sau nu pot fi considerate ca reprezentand sau constituind dovada unei activitati de publicitate, de promovare sau de vanzare in tara in care este localizat utilizatorul.

SUSPENDARE SI INCETARE

Vom stabili, la discretia noastra, daca a avut loc o incalcare a acestei note de informare prin utilizarea website-ului de catre dvs.  Atunci cand a avut loc o incalcare a acestei note de informare, ne rezervam dreptul de a lua orice masura vom considera ca potrivita.

Incalcarea acestei note de informare reprezinta o incalcare graca a termenilor de uz continuti de aceasta pagina in temeiul carora vi se permite accesul la website-ul nostru si poate rezulta in luarea oricareia din urmatoarele masuri:

 • Retragerea imediata cu titlu temporar sau permanent a dreptului de a utiliza website-ul nostrum.

 • Indepartarea imediata cu titlu temporar sau permanent a oricarei postari sau oricarui material incarcat pe website-ul nostru.

 • Emiterea unei avertizari.

 • Demararea de actiuni legale impotriva dvs. pentru recuperarea prejudiciilor si a tuturor costurilor (inclusiv, dar fara a se limita la, costuri rezonabile administrative si legale) rezultand din incalcare.

 • Alte actiuni legale impotriva dvs..

 • Dezvaluirea catre autoritatile competente a informatiilor pe care le consideram ca fiind necesare in mod rezonabil.

Vom fi exonerati de raspundere pentru actiunile realizare ca raspuns a incalcarea acestei note de informare. Raspunsurile descries in aceasta nota de informare nu au caracter limitativ, si ne rezervam dreptu de a lua orice alta masura pe care o consideram potrivita in mod rezonabil.

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate si Politica de Cookie .

Site-ul nostru web contine legaturi catre alte site-uri de Internet. Michelin nu dezvaluie datele dvs. personale catre astfel de site-uri, cu exceptia cazurilor in care se utilizeaza butoane de retea sociala sau plug-in-uri. Daca urmati un link catre oricare dintre aceste site-uri web, sunteti supus propriilor practici de confidentialitate ale site-ului respectiv, asupra carora Michelin nu are control si pentru care Michelin nu isi asuma raspunderea.

LIMITAREA GARANTIEI SI RASPUNDERII

Limitare generala

IN AFARA DE CAZUL IN CARE ESTE INTERZIS DE LEGI LOCALE, SITE-UL WEB SI CONTINUTUL PUBLICAT SI/SAU PUS LA DISPOZITIE IN/SAU PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI ESTE FURNIZAT “CA ATARE”, FARA NICIO GARANTIE, EXPRESA SAU IMPLICITA, DE ORICE NATURA, IAR MICHELIN ISI DECLINA EXPRES RASPUNDEREA DE ORICE NATURA CU PRIVIRE LA O PARTE SAU TOT CONTINUTUL SI/SAU SITE-UL WEB. MICHELIN NU POATE FI RESPONSABIL, INCLUSIV, DAR FARA A SE LIMITA LA, ORICE CONTAMINARE A RESURSELOR INFORMATICE REZULTATA DIN PROPAGAREA VIRUSILOR SAU ALTOR INFECTII IT. ESTE RESPONSABILITATEA DVS. SA LUATI TOATE MASURILE ADECVATE PENTRU A VA PROTEJA RESURSELE INFORMATICE. NIMIC DIN ACEST WEBSITE NU POATE FI INTERPRETAT CA O DECLARATIE SAU PROMISIUNE CU PRIVIRE LA PERFORMANTELE VIITOARE SAU POLITICILE MICHELIN. DACA VA BAZATI IN ORICE FEL PE ASTFEL DE INFORMATII, VA ASUMATI RISCUL.

MICHELIN, DIRECTORII, ANGAJATII, AGENTII, FURNIZORII SAU PARTENERII SAI MENTIONATI PE SITE-UL WEB, NU POT FI TINUTI RESPONSABILI, PE BAZA UNUI CONTRACT SAU ORICARUI ALT TEMEI, PENTRU ORICE DAUNE, DIRECTE SAU INDIRECTE, ACCIDENTALE SAU NEACCIDENTALE, SAU DE ORICE NATURA SI ORICE PIERDERE, IN SPECIAL DE NATURA FINANCIARA SAU COMERCIALA REZULTATA DIN ACCESUL/LIPSA ACCESULUI LA SI/SAU UTILIZAREA/NEUTILIZAREA SITE-ULUI WEB SAU A ORICAROR INFORMATII OBTINUTE DE PE SAU PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI WEB, INCLUZAND, DAR FARA A SE LIMITA LA CONTINUTUL PARTILOR TERTE.

Limitari suplimentare privind Continutul si Site-ul web al partilor terte

SITE-UL WEB POATE CONTINE LINK-URI SIMPLE SAU INTEGRATE CATRE CONTINUTUL TERTILOR, CU AUTORIZAREA ACESTORA PENTRU LINK-URILE INTEGRATE. VI SE ADUCE LA CUNOSTINTA CA MICHELIN NU ESTE RESPONSABIL SI NU ARE NICIO OBLIGATIE DE CONTROL, MONITORIZARE  SAU CORECTARE A CONTINUTULUI PARTILOR TERTE; IN PLUS, MICHELIN NU RASPUNDE PENTRU ACCESIBILITATEA, RELEVANTA, DISPONIBILITATEA, CONTINUTUL, PUBLICITATEA, PRODUSELE SI/SAU SERVICIILE DISPONIBILE PE SAU DE PE ACESTE SITE-URI WEB. PRIN URMARE, MICHELIN NU VA FI RASPUNZATOR PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE SAU INDIRECTE CARE SUNT  REZULTATUL ACCESULUI/LIPSEI ACCESULUI SI/SAU UTILIZARII/NEUTILIZARII CONTINUTULUI PARTILOR TERTE SI/SAU PENTRU LIPSA CONFORMARII ACESTOR SITE-URI CU LEGILE SI REGLEMENTARILE APLICABILE.

MICHELIN POATE ACTUALIZA, SCHIMBA SAU MODIFICA SITE-UL CA URMARE A UNEI SCHIMBARI SAU A LIPSEI DE DISPONIBILITATE A CONTINUTULI PARTII TERTE SAU A SITE-ULUI WEB. DE ASEMENEA, MICHELIN POATE INCETA ACCESUL LA CONTINUTUL SAU SITE-UL WEB AL PARTILOR TERTE FARA A FI RASPUNZATOR FATA DE DVS.

LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIA

Orice litigiu legat de site-ul web sau de aceasta informare va fi solutionat de instantele din Bucuresti, Romania. Litigiul este guvernat si interpretat pe fond in conformitate cu legile romane, independent de conflictual de legi. Utilizarea site-ului web presupune acordul expres al utilizatorului cu privire la aplicarea acestui articol. In cazul in care una dintre dispozitiile acestei informari ar trebui considerata ilegala, nula sau inaplicabila din orice motiv, se considera ca aceasta nu face parte din informare si nu afecteaza validitatea sau aplicarea altor dispozitii.   

 

Nota de Informare : 29/06/2020