Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

News & Events |

CE AȘTEAPTĂ UN RECRUITER MICHELIN DE LA TINE, LA INTERVIU (4)

Între 27 septembrie și 7 noiembrie 2021 ne poți întâlni la Angajatori de Top, secțiunile Tehnologie și Business. Te așteptăm cu locuri de muncă deschise în fabricile noastre din Zalău și Florești (Prahova), precum și în sediul nostru din București, în centrul de servicii partajate Michelin Corporate & Business Services.

Poți candida pentru oricare dintre rolurile publicate pe platforma hipo.ro, iar pe 21 octombrie și 4 noiembrie poți intra în legatură directă cu unul dintre recruiterii noștri, în secțiunea de chat.

Până atunci, dacă vrei să te pregătești pentru un interviu de angajare în Michelin, i-am întrebat pe recruiterii noștri ce își doresc să vadă la un candidat, la interviul de angajare - ca să te poți pregăti să răspunzi aștepărilor lor.

Anamaria Gheba, Recruiter

Consider că scopul unui interviu nu este doar de a ne asigura că un candidat este potrivit pentru un rol, ci și ca persoana intervievată să se asigure că în compania noastră poate avea experiența pe care și-o dorește.  

Anamaria Gheba, Recruiter

Ce aștepți de la un candidat la interviu?

Consider că scopul unui interviu nu este doar de a ne asigura că un candidat este potrivit pentru un rol, ci și ca persoana intervievată să se asigure că în compania noastră poate avea experiența pe care și-o dorește.  

Un prim lucru pe care îl consider relevant într-un proces de recrutare este modul de redactare a CV-ului, acesta fiind primul contact cu un candidat. Astfel, în momentul în care te decizi să aplici pentru un rol, asigură-te că CV-ul este de actualitate (cu toate experiențele profesionale, cursurile, training-urile susținute, ultimul nivel de studii, precum și interesele personale).

Ulterior, în timpul interviului, mă aștept ca un candidat:

Cum să se pregătească, pentru a îți face o impresie bună?

Generic Ro square

MAI MULTE SFATURI

Ți-am pregătit mai multe sfaturi care să te ajute în căutările tale, aici.

Angajatori de top

CE AȘTEAPTĂ UN RECRUITER MICHELIN DE LA TINE, LA INTERVIU (1)

”Mă aștept la o atitudine pozitivă, chiar dacă sunt emoții la mijloc. Aș vrea să observ dorința sa reală de a vedea, împreună cu noi, dacă ne potrivim pentru o colaborare de lungă durată.” - Emilia Oprea, Recruiter

Alexandra Barbu

CE AȘTEAPTĂ UN RECRUITER MICHELIN DE LA TINE, LA INTERVIU (2)

Cele mai de succes interviuri pe care le-am avut au fost cele în care candidatul a avut întrebări și și-a manifestat curiozitatea. - Alexandra Barbu, Recruitment Team Lead

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences