Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

News & Events |

La ce să te aștepți de la un interviu online?

Michelin

După cum știm și vedem deja, viața noastră s-a schimbat, iar siguranța este acum esențială pentru noi. Internetul a devenit unul dintre cele mai importante instrumente pe care îl putem folosi în viața noastră profesională, pentru a ajuta la distanțarea socială și pentru a rămâne în siguranță.

Michelin

În Michelin, ne-am schimbat modul de lucru: desfășurarea activității profesionale, socializarea, distracția, cumpărarea cadourilor pentru colegii noștri. Prin urmare, să comanzi o pizza, să cumperi un laptop, să împărtășești un moment cu un coleg, să trimiți o poză prin canalele noastre interne de comunicare sau să susții un interviu - toate sunt posibile în mediul online.

Dacă plănuiești să faci o schimbare în carieră și vrei să aplici pentru un nou loc de muncă în Michelin, ai nevoie doar de:

Anca 2 ro

 

Ce înseamnă un interviu online la Michelin?

Suntem mai mult decât dornici și deschiși să te cunoaștem în mediul online, în loc să te chemăm la noi la birou. Dar nu uita, interviurile online sunt la fel de importante pentru noi ca interviurile în persoană. Chiar dacă nu ne întâlnim personal, sunt câteva lucruri pe care le-ai putea face pentru a te pregăti înainte de interviu, cum ar fi:

Anca 4 ro

Un interviu online poate fi mai puțin stresant pentru tine decât unul în persoană, deoarece te afli în zona ta de confort, acasă.

Când vine vorba de aspecte tehnice, în Michelin folosim un instrument important: interviul de recrutare structurat.

Anca 6 ro

 

Ce înseamnă un interviu structurat?

Ne pasă de tine și este foarte important să știi că Michelin pune accent pe acuratețea informațiilor pe care le ni le oferi în cadrul interviurilor; măsurăm toate răspunsurile candidaților cu aceeași scală.

De asemenea, ne interesează experiența ta profesională și competențele tale așa că ne vom pregăti cu câteva întrebări și din această zonă.

Este o situație din care toate părțile ies în câștig în ceea ce privește eficiența și eficacitatea procesului, precum și corectitudinea și integritatea.

Așadar, atunci când îți vei planifica următoarea schimbare în carieră, dacă aplici la un loc de muncă în Michelin, reține că ne putem cunoaște printr-un interviu online structurat. Acum știi cum poți începe să te pregătești pentru acesta. Pentru a vedea oportunitățile noastre actuale și a candida, te invit să vizitezi pagina noastră cu posturi vacante.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences