Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

News & Events |

Cum ne căutăm viitorul job?

Laura Suciu, Recruitment Coordinator

Ți-am pregătit câteva recomandări ce îți pot face căutarea unui job mai ușoară și îți pot crește șansele de a avea succes în procesul de recrutare.

Laura Suciu, Recruitment Coordinator

Înainte de a începe căutările, trebuie să stii ce îți dorești. Acest principiu se aplică și în cazul în care cauți un job. Iată câțiva pași pe care ai putea să îi urmezi:

În primul rând:  
i2 ro

Identifică-ți punctele forte și cum le poți pune în valoare în vederea unei bune alinieri cu așteptările profesionale. În momentul în care vei pregăti această analiză, te va ajuta să ai în vedere următoarele întrebări:

Aceste întrebări te vor ajuta să ai o abordare originală și să eviți descrierile generice.

În al doilea rând:

Asigură-te că folosești platformele potrivite pentru o căutare cât mai eficientă. Paginile de cariere, de Facebook, LinkedIn pot fi resurse foarte valoroase, dar este bine să ai în vedere alte platforme unde sunt prezente companiile vizate. 

În al treilea rând:

Asigură-te că ai citit descrierea postului înainte de a aplica și alege poziții cu care te potrivești. Urmărește cu atenție cerințele din anunț, asigură-te să deții competențele obligatorii și pune-ți-le în valoare;  nu uita nici de competențele care nu sunt eliminatorii, însă constituie un avantaj pentru selecție.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences