Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

News & events |

MICHELIN SUSȚINE ȘI ÎN ACEST AN ÎNVĂȚĂMÂNTUL DUAL ÎN LICEE DIN ZALĂU ȘI PRAHOVA

Michelin, împreună cu alte companii partenere, susține și în acest an programele de învățământ dual la Zalău și Câmpina, pentru formarea de viitori angajați pentru uzinele sale.

Astfel, la Zalău, vor fi create două noi clase cu profil electromecanic utilaje și instalații industriale, dar și mecanic echipamente hidraulice și pneumatice la Liceul Tehnologic Mihai Viteazul. La Liceul Tehnologic Energetic Câmpina, o nouă clasă va pregăti 25 de elevi în specializarea Electricitate de joasă tensiune. Înscrierile au loc în perioada 29 iunie - 3 iulie.

Pe parcursul celor 3 ani de studiu, elevii vor primi o bursă în valoare de 400 de lei, la care contribuie atât companiile unde fac practică, dar și autoritățile, iar la absolvirea ciclului de învățământ o diplomă de calificare recunoscută la nivel național de Ministerul Muncii și Justiției Sociale. In plus, elevii vor face practică în cadrul companiilor, timp în care vor beneficia de masă gratuită și alte facilități. 

Detalii pe http://social.michel.in/6189Tci7X
#IvestInOurFuture #ChanceToEducation

 

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences