Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Olsztyn

Descoperiți fabrica noastră Michelin din Olsztyn

Michelin este lider mondial în domeniul tehnologiei în industria anvelopelor. Producem anvelope pentru autoturisme și autoutilitare, camioane, agricole, industriale, aviație, motociclete, pneuri pentru biciclete, precum și ghiduri, hărți. Am creat un site web pentru îmbunătățirea călătoriilor - ViaMichelin.com.

Angajăm peste 100.000 de angajați din întreaga lume. Forța noastră de vânzări este prezentă în peste 170 de țări, avem 67 de fabrici în 17 țări.

În Polonia, sediul și fabrica companiei sunt situate în Olsztyn. Suntem cel mai mare angajator din Warmia și Mazury. Fabrica are aproximativ 4.500 de angajați. În Olsztyn, sunt fabricate anvelope pentru pasageri și livrare, anvelope pentru camioane și agricole, precum și cauciucuri, cabluri și compuși de cauciuc.

Direcția comercială se află în Varșovia. Direcția de marketing are peste 100 de angajați de marketing, vânzări și distribuție.

Atunci când recrutăm pentru echipa Michelin, avem în vedere în primul rând oportunitățile de dezvoltare profesională a candidaților din compania noastră. Căutăm oameni care doresc să se dezvolte și să-și lege viitorul de Michelin.

Wieża Ciśnień - fabryka Michelin w Olsztynie
Biurowiec Główny
Fabryka Michelin
  • Wieża Ciśnień - fabryka Michelin w Olsztynie
  • Biurowiec Główny
  • Fabryka Michelin

Mai multe

studia dualne

Studii duale

Citiți acest articol și aflați mai multe despre studiile duale 2019 și recrutarea, care au avut loc în iunie a acestui an la fabrica Michelin din Olsztyn.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences