Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

News & Events |

MICHELIN ROMÂNIA PRIMEȘTE CERTIFICAREA DE ANGAJATOR DE TOP PENTRU AL DOILEA AN CONSECUTIV

Top_Employer_Romania_2021_mic

 

 

 

 

Michelin România primește certificarea Angajator de Top pentru al doilea an la rând, după o analiză riguroasă a prestigiosului Institut Top Employers din Olanda.

Cele mai mari punctaje au fost obținute de Michelin la categoriile Strategie de Business și Leadership. În ceea ce privește Strategia de Business, echipa Top Employers a analizat modul în care angajații sunt implicați în procesul de înțelegere și implementare a strategiei adoptate de companie, iar pentru categoria Leadership, Institutul a analizat modelul de conducere existent în cadrul organizației și modul în care este utilizat pentru a asigura dezvoltarea profesională a angajaților.

În fiecare an, Institutul analizează companiile printr-o evaluare detaliată a practicilor sale de personal, utilizând sondajul HR Best Practices. Companiile sunt punctate pe baza a 20 de criterii, cum ar fi recrutare, strategia de afaceri, performanța, bunăstarea sau practicile de diversitate și incluziune.

În afară de Strategia de Business și Leadership, unde Michelin a obținut cele mai bune rezultate, compania a obținut scoruri de peste 90% în domenii precum strategia de personal, dezvoltarea și măsurarea performanței angajaților săi, integrarea eticii în activitățile zilnice ale companiei sau promovarea și implicarea angajaților în acțiuni dedicate sustenabilității.

 

Agata Trzcianowska, Personnel Director Michelin Central Europe

Vedem certificarea Top Employer ca o recunoaştere a practicilor noastre prin care asigurăm cel mai bun mediu de lucru și cele mai bune condiții pentru angajații noștri și ca pe o încurajare pentru a continua cu strategia noastră de resurse umane.

Așa cum se regăsește în valorile companiei noastre, respectul față de oameni face parte din ADN-ul nostru. De aceea, angajații noștri au fost întotdeauna prioritatea noastră, în special în ceea ce privește sănătatea și siguranța lor în contextul sanitar actual.

În fiecare zi, ne propunem să ajutăm angajații să îşi construiască o carieră valoroasă, relevantă pentru competențele lor. Încurajăm comunicarea transparentă, construim conexiuni offline și online, ne încurajăm angajații să fie o parte activă a companiei și pregătim managerii pentru a oferi îndrumarea potrivită membrilor echipei lor.

Lucrăm constant la îmbunătățirea experienței generale a angajaților, de la primul interviu până la off-boarding și această certificare ne arată că facem o treabă bună. De aceea, suntem un angajator de top.

Agata Trzcianowska, Personnel Director Michelin Central Europe

Michelin a înregistrat un scor mai mare, comparativ cu 2020, în domenii precum recrutare şi politica de integrare, un mare succes al echipei de resurse umane, având în vedere contextul pandemic și trecerea în digital a acestor procese. Alte domenii, precum învățarea și dezvoltarea sau cultura organizațională, au fost, de asemenea, punctate mai mult decât în 2020. Acestea sunt rezultatul gamei largi de cursuri online disponibile pentru angajați pe platforma noastră internă și a diverselor activităților pe care le-am desfășurat în 2020, în efortul de a rămâne conectați și de a rămâne o echipă, în ciuda carantinei sau a distanțării sociale cerute de contextul sanitar.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences