Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Uzina Michelin de la Florești

2

Uzina Michelin de la Florești, Prahova

Uzina Victoria de la Florești are o tradiție de peste 80 de ani în producția de anvelope. Ea a fost achiziționată în 2001 de către Grupul Michelin. Începând de atunci, în uzina Victoria se aplică standardele de calitate și de producție Michelin.

În prezent, uzina produce anvelope pentru autoturisme și camionete mărcile Kleber și BF Goodrich pentru piața de înlocuire, amestecuri, țesături metalice, produse din cauciuc pentru producția anvelopelor.

Uzina are peste 1400 de angajați, iar producția se desfășoară continuu 7 zile pe săptămână.

90% din producția uzinei merge către export.

Uzina Victoria
RO_infografic_ro
  • Uzina Victoria
  • RO_infografic_ro

Mărturiile angajaților noștri

Bianca

Process engineer

Un foarte bun punct de pornire
Bianca , Process engineer
Bianca, Floresti_L

Michelin desființează mitul “zero experiență în domeniu, nici o șansă la angajare”. Prin urmare, este un foarte bun start pentru tinerii absolvenți sau tinerii care își doresc o schimbare în carieră. Beneficiați de training-uri imediat după angajare, astfel încât să vă familiarizați cu postul și mediul de lucru.

Fiind o companie multinațională, aveți foarte mari șanse să colaborați cu colegi din alte fabrici, să mergeți la formări și schimburi de experiență, să lucrați în proiecte transverse pentru a vă lărgi câmpul de expertiză și viziunea asupra proceselor de fabricație.

Personal, consider că toate aceste lucruri aduc valoare adăugată activității zilnice a fiecărui angajat, angajat care poate și este încurajat să aducă idei de progres, ulterior răsplătite.

Bianca, Floresti_L

Marian

Progress and Projects Responsible

Zi de zi mi se oferă respect și încredere
Marian , Progress and Projects Responsible
Marian, Floresti_L

Lucrez în Michelin de 4 ani, iar responsabilitatea mea actuală este de a realiza proiectele și activitățile de progres în departamentul în care lucrez. În afară de aceasta, acționez și ca sprijin pentru colegii mei. Ceea ce îmi place cel mai mult în legătură cu rolul meu actual este că mă confrunt în mod constant cu noi provocări.
Pot spune din propria experiență că Michelin este o companie pentru care merită să lucrez și dacă aș avea de ales, după 4 ani aș alege la fel.
Michelin reprezintă pentru mine un loc în care vin cu dorința și plăcerea de a lucra. Aici am găsit o echipă minunată, un loc în care m-aș putea dezvolta atât personal, cât și profesional, iar respectul și încrederea care mi se oferă zi de zi mă fac să îmi doresc să devin din ce în ce mai bun.

Marian, Floresti_L

Georgiana

Lider de Grup Operational

Șansa unui start extraordinar în carieră
Georgiana , Lider de Grup Operational
Georgiana, Floresti_L
Lucrez de 4 ani în Grupul Michelin. La începutul carierei mele am ocupat funcția de stagiar în diverse departamente, ulterior ocupând postul de Inginer Calitate. În cadrul acestei companii am întâlnit o echipă plină de viață, oameni entuziaști de la care am avut multe de învățat. Cel mai mult apreciez faptul că  Michelin oferă tinerilor absolvenți șansa unui start extraordinar în carieră, punând mare accent pe formarea personalului în cadrul echipei, atât la început de drum, cât și pe parcurs.
Georgiana, Floresti_L

Aida

Quality Engineer

Un mediu extrem de dinamic
Aida , Quality Engineer
Aida, Floresti_L

Michelin mi-a dat ocazia să lucrez într-un mediu industrial extrem de dinamic, unde a trebuit să învăț să mă organizez foarte riguros, dar în același timp să fiu și flexibilă la schimbările dese ce apar în producție.

Pe lângă ocazia de a lucra într-o companie multinațională, investiția pe care Michelin o face în fiecare angajat prin traininguri și schimburi de experiență cu alte fabrici aduce un plus de valoare în evoluția carierei fiecăruia. Și nu în ultimul rând, cel mai important aspect pentru mine a fost mediul de lucru, colegii foarte deschiși și dornici să împărtășească din experiența lor profesională.

Aida, Floresti_L
Bianca, Floresti_S

Bianca

Process engineer

Floresti

Marian, Floresti_S

Marian

Progress and Projects Responsible

Floresti

Georgiana, Floresti_S

Georgiana

Lider de Grup Operational

Floresti

Aida,Floresti_S

Aida

Quality Engineer

Floresti

Recrutorii noștri

Recruiter Romania - Florin Ciprian Ion

Florin Ciprian Ion

Specialist recrutare, Florești

Roxana Mares

Roxana Mares

Specialist recrutare, Floresti

Descoperiți ofertele noastre

New news for Romania

Mai multe despre Michelin în România

Bucharest

Sediul din București

Zalau Plants

Zalău Anvelope și Zalău Cord

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences