Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Sediul din București

21

Un sit pentru regiune și pentru servicii partajate

Începând cu 2018, sediul din București a devenit un centru de coordonare pentru regiunea Europei Centrale (20 de țări). Serviciile Grupului și activitatea comercială sunt coordonate din București, prin departamentele: Comerț, Achiziții, Serviciul Personal, Administrativ, Financiare, Juridic, IT, Marketing și Comunicare.


De asemenea, sediul din București găzduiește Michelin Corporate and Business Services, un centru de servicii partajate care gestionează activitățile financiare, de logistică, de vânzări, de achiziții și de personal pentru Europa.

RO_infografic_ro
Bucharest
Bucharest_Cosmin
Bucharest_Anca
Bucharest_Petre
Bucharest_Monica
  • RO_infografic_ro
  • Bucharest
  • Bucharest_Cosmin
  • Bucharest_Anca
  • Bucharest_Petre
  • Bucharest_Monica

Mărturiile angajaților noștri

Remus

Expert Sales Administration

Pot să propun idei și abordări diferite
Remus , Expert Sales Administration
Expert Sales Administration

Fac parte din echipa Michelin din iunie 2016. Ceea ce îmi place cel mai mult în munca mea este faptul că pot să propun idei și abordări diferite, pe care colegii mei sunt deschiși să le asculte și să le discute.

Unui candidat i-aș spune că în Michelin va găsi echipe tinere și manageri de echipe care înțeleg nevoile noii generații. Apreciez în mod deosebit orarul flexibil și beneficiile pe care Michelin le oferă angajaților săi.

Expert Sales Administration

Anca

Regional Team Manager

Michelin este locul potrivit!
Anca , Regional Team Manager
Regional Team Manager

În timpul anilor petrecuți în Michelin am avut șansa să fiu manager, prieten, trainer, auditor, coleg, angajat… altfel spus, roluri multiple care mi-au oferit multe EXPERIENȚE.

Am fost promovată de trei ori, am avut oportunitatea de a mă implica în noi proiecte, am propus și implementat noi abordări, am călătorit, am coordonat proiecte și am avut multe momente plăcute. Învăț lucruri noi în fiecare zi și sunt mândră de echipa mea cu oameni care provin din țări diferite și lucrează pentru 60 de state.

Suntem bucuroși să vă primim în echipa noastră! Michelin este locul în care puteți într-adevăr să creșteți, să fiți ascultat, să fiți considerați o parte importantă a Grupului. Și, de ce nu, adaug faptul că Michelin produce cele mai bune anvelope pe care le-am avut vreodată și cea mai simpatică mascotă! Deci, în Michelin sunteți în locul potrivit!

Regional Team Manager

Antonie

Data Analyst

Aici aveți tot sprijinul de care aveți nevoie
Antonie , Data Analyst
Data Analyst

Prima experiență importantă pe care am avut-o în Michelin a avut loc în una dintre fabricile noastre și este legată de descoperirea procesului prin care se produce o anvelopă. Un alt moment important a fost acela în care am avut ocazia să interacționez cu partenerii noștri din alte țări: în cadrul unei vizite de teren în Grecia, unde am întâlnit cei mai importanți clienți locali, sau atunci când ne-am deplasat la Clermont-Ferrand pentru a cunoaște echipa care coordonează activitățile din Europa.

Unui candidat i-aș spune că în Michelin va găsi tot sprijinul, trainingurile, cursurile de limbi străine de care are nevoie în munca sa. Suntem o echipă tânără, cu colegi aparținând unor țări și culturi diferite, care a învățat să fie unită, asemeni unei familii.

Data Analyst

Alexandru

Cartograf

Un mediu de lucru foarte plăcut
Alexandru , Cartograf
Alexandru Iorga

Lucrez în Michelin din 2007 și fac parte din echipa de Cartografie. În rolul meu acopăr 16 țări din Europa de Est și ceea ce îmi place cel mai mult este faptul că mi-am dezvoltat expertiza de cartograf într-o companie atât de importantă ca Michelin.

Unui potențial candidat i-aș spune că în Michelin poți, cu siguranță, să găsești: calitate, diversitate și un mediu de lucru foarte plăcut.

Alexandru Iorga
Expert Sales Administration

Remus

Expert Sales Administration

Bucharest, CBS

Regional Team Manager

Anca

Regional Team Manager

Bucharest, CBS

Data Analyst

Antonie

Data Analyst

Bucharest, CBS

Alexandru Iorga

Alexandru

Cartograf

Descoperiți ofertele noastre

New news for Romania
Bucarest Headquaters
Bucarest Headquaters
Bucarest Headquaters
Bucarest Headquaters
Bucarest Headquaters
Bucarest Headquaters

Mai multe despre Michelin în România

Uzina Victoria

Uzina de la Florești

Zalau Plants

Zalău anvelope și Zalău Cord

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences