Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

education |

Internshipuri pe durata verii la Michelin, în 2019

Michelin a deschis în vara acesta diverse stagii de practică în sediul din București și în cele trei fabrici din Florești (Prahova) și Zalău (Sălaj).

Internshipurile au demarat în această vară, sunt plătite, au durat trei luni și au avut un program flexibil, cu jumătate de normă sau normă întreagă. Stagiarii s-au bucurat de toate beneficiile puse la dispoziția angajaților Michelin. Timp de trei luni, ei au lucrat alături de specialiștii Michelin, și-au folosit pregătirea teoretică și au acumulat experiența practică necesară pentru a își începe cariera.

Internshipurile au fost alocate atât în sediul din București, cât și în cele trei fabrici deținute de Michelin. În sediul central pentru Europa Centrală din București au fost create poziții în departamentele de Marketing, Comunicare, Cartografie. În centrul de servicii pentru Europa din București, studenții au putea alege dintre rolurile din departamentele de Logistică, Financiar, Resurse Umane și Achiziții. În fabrica Victoria din Florești au fost disponibile internshipuri în domenii precum: Organizare, Producție, Calitate, Mentenanță și Resurse Umane. În cele două fabrici deținute de Michelin în Zalău sunt puse la dispoziția candidaților roluri în Organizare, Planificare, Producție, Calitate, Proiecte, Resurse Umane și BE

Larisa summer internship

Când am aflat că am fost acceptată pentru un internship în Michelin, cel mai mult m-am bucurat că voi lucra în domeniul financiar și că voi putea aplica ce am învățat în facultate. În Michelin am avut parte de o echipă minunată, care m-a sprijinit și m-a ajutat să mă acomodez foarte repede.

Larisa Davidescu, Business Support Controller Trainee