De ce trebuie să urmăriți Michelin pe rețelele sociale

Pentru a obține informații despre compania noastră și valorile noastre, precum și pentru a afla cele mai noi știri referitoare la recrutare, intrați în legătură cu Michelin pe rețelele sociale.

Dorim să ne asigurăm că potențialii noștri angajați primesc răspunsuri la toate întrebările, iar rețelele sociale sunt perfecte în acest sens.

Didier Joannet, manager responsabil de marketingul digital la Michelin

Consultați canalele de rețele sociale, care sunt pline de informații:

YouTube: descoperiți întreaga gamă de oferte de locuri de muncă în cadrul Michelin

Pentru a vă face o idee despre șansele extraordinare oferite de Michelin, urmăriți canalul YouTube și obțineți informații despre angajații actuali, de la manageri până la testerii de produse. Aflați mai multe despre extraordinarul nostru spirit de echipă și despre șansele de dezvoltare profesională pe care le oferim.

Facebook: discutați despre recrutare

Dați un „Like” paginii noastre de cariere de pe Facebook, pentru a fi primul care află cele mai noi știri din universul Michelin, de la evenimente comune până la noi locuri de muncă. Dacă sunteți o persoană ambițioasă, pozitivă și dornică să aflați informații despre lucrul în cadrul Michelin, nu ezitați să ne adresați întrebările pe care le aveți.

LinkedIn: faceți cunoștință cu echipa Michelin

Extindeți-vă rețeaua profesională pe Linkedin și intrați în legătură cu angajații Michelin, pentru a obține informații despre diferitele parcursuri profesionale pe care le puteți urma în cadrul companiei.

Așteptăm cu nerăbdare să intrați în legătură cu noi!