Stagiul de practică la noi

În fiecare an, Michelin oferă numeroase posturi de stagiari studenților în numeroase domenii și la toate nivelurile. Profitați de șansa de a descoperi o profesie, de a duce la bun sfârșit un proiect și de a acumula experiență profesională în cadrul unui grup internațional.

Stagii în toate domeniile, la toate nivelurile

Sunteți în căutarea unui post de stagiar? Indiferent de specializarea și studiile dvs., pe durata acestora, vă putem oferi o experiență profesională deosebită.

În fiecare an, oferim numeroase posturi de stagiar  și o serie de oportunități de a descoperi profesiile din cadrul grupului. Industrie, marketing și vânzări, birou de proiectare, cercetare și dezvoltare, audit etc. Alegeți sectorul de activitate potrivit pentru dvs., dezvoltați-vă competențele și începeți parcursul dvs. profesional în cadrul Michelin .

O experiență profesională utilă

Pentru noi, stagiarii sunt colaboratori în căutarea unor cunoștințe și competențe. Încă de la sosire, sunteți integrat în echipele noastre  ca un membru cu drepturi depline al companiei.

În calitate de stagiar Michelin :

  • veți lucra într-un mediu internațional;
  • veți desfășura propriul proiect în cadrul unei echipe de talie umană;
  • veți beneficia de consiliere personalizată;
  • veți fi deja cu un picior în cadrul companiei pentru a profita de oportunitățile profesionale.

Pe durata stagiului, veți beneficia de o indemnizație de stagiar.

Peste 500 de ocazii de a ne întâlni în fiecare an

Colaboratorii noștri și managerii de campus se întâlnesc cu dvs. pentru a vă face cunoscute pasiunile lor, parcursul lor profesional și varietatea de profesii disponibile. Profitați de una dintre cele 500 de ocazii anuale și prezentați-le acestor oameni proiectele dvs. la târgurile de locuri de muncă, prezentările, evenimentele sau acțiunile de recrutare din cadrul campusului.

Pentru a nu rata nicio ocazie, urmăriți noutățile noastre  și fiți alături de noi pe Twitter, Facebook și LinkedIn.

Posturi de stagiar printr-un singur clic

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei oportunități sau doriți mai multe informații despre proiectele disponibile, consultați online ofertele noastre de stagiu . Aceste informații sunt actualizate regulat.

De la crearea unui CV până la interviu, parcurgând etapele clădirii reputației dvs. online, sfaturile noastre practice  vă oferă un sprijin în depunerea candidaturii. Profitați de aceste sfaturi și alăturați-vă grupului Michelin.