Cum să candidați ca student?

Prin atribuirea propriului dvs. proiect, Michelin vă oferă șansa de a avea parte de o experiență profesională deosebită, care vă responsabilizează pe perioada studiilor. Găsiți un proiect potrivit pentru aspirațiile dvs. în cadrul unui grup internațional, prin procesul nostru de selecție în trei etape.

Procesul de selecție în trei etape

1. Candidatura dvs. online

Sunteți interesat de una dintre ofertele noastre online de stagiu sau de învățare la locul de muncă ? Dați clic pe butonul Candidați acum din această ofertă pentru a trimite candidatura dvs. prin internet în 15 minute.

Pentru a vă depune candidatura online, veți avea nevoie de următoarele:

  • CV;
  • scrisoare de intenție;
  • orice alt document care ne permite să vă cunoaștem mai bine (scrisoare de recomandare, portofoliu etc.)

După trimiterea candidaturii, veți primi o confirmare de primire prin e-mail. Candidatura dvs. este transmisă direct persoanei responsabile cu recrutarea.

Dacă nicio ofertă nu corespunde profilului dvs., trimiteți candidatura dvs. spontană  pentru a vă înscrie în baza noastră de date.

Participăm la numeroase forumuri și evenimente . Veniți să ne întâlniți pentru a discuta despre proiectele dvs. și a vă depune candidatura.

2. Primul interviu

În cazul în care candidatura dvs. prezintă interes, veți participa la un prim interviu individual cu persoana responsabilă de recrutare pentru domeniul de activitate  selectat.

În cazul în care nu sunteți selectat, vă vom informa și vom păstra informațiile dvs. în baza noastră de date. Dacă vor apărea posturi de stagiar sau oferte de învățare la locul de muncă corespunzătoare profilului dvs., este posibil să vă contactăm din nou.

3. Al doilea interviu

La acest al doilea interviu, veți discuta despre stagiul sau învățarea la locul de muncă cu viitorul dvs. îndrumător, manager.

Veți primi răspunsul final, indiferent de natura acestuia.