Descoperiți ofertele noastre profesionale

Marketing, producție, cercetare și dezvoltare, achiziții etc. În cadrul Michelin, puteți alege dintr-o varietate mare de domenii de activitate și profesii. Descoperiți-le prin experiențele profesionale ale acestor femei și bărbați datorită cărora evoluăm zi de zi.

Gabriela

Talent Management Director pentru Europa Centrală

Planuri de formare, experiență  internațională, mediu de lucru plăcut, orientarea către angajați sunt concepte care chiar există la Michelin și despre care o prietenă, proaspăt (pe atunci) angajată la Michelin, îmi povestea încă de acum 14 ani. Mi-aș fi dorit să lucrez intr-o astfel de companie, iar în momentul în care am primit oferta, nu am ezitat nicio secundă. Doar faptul că o companie multinațională mă alesese, fără a avea experiență, a fost o ofertă în sine.
Evoluția mea a venit de la sine întrucât am fost încurajată în permanență să pun și să îmi pun întrebări, să fac conexiuni, să am inițiativă, să înțeleg imaginea de ansamblu și să mă preocupe felul în care activitatea mea servește celorlalti. Este vorba, practic, despre abordarea într-o anume manieră a activității, indiferent de natura ei. O dată ce acest mod de lucru devine un reflex, trecerea de un job la altul este naturală.

Recent,  mi-a fost propus  al șaptelea job pe care l-am acceptat  în evoluția normală a carierei mele.  Trecând de la joburi de expertiză la management, de la comerț către industrie,  din operațional în  strategie, am  apreciat  mereu șansa, încrederea și  confortul  pe care mi le-au oferit un angajator interesat, pe lângă rezultate și performanță, de așteptările mele din fiecare etapă.

Am apreciat întotdeauna posibilitatea reală de a face și altceva, chiar de a schimba meseria, de a experimenta, de a fi încurajat să ai opinii și de a acționa contra lucrurilor care trebuie să se facă așa, pentru că așa s-au făcut mereu.