Descoperiți ofertele noastre profesionale

Marketing, producție, cercetare și dezvoltare, achiziții etc. În cadrul Michelin, puteți alege dintr-o varietate mare de domenii de activitate și profesii. Descoperiți-le prin experiențele profesionale ale acestor femei și bărbați datorită cărora evoluăm zi de zi.

Octavia

Șef Atelier Amestecare

Mi-am început activitatea în Michelin în iunie 2004, ca Stagiar Organizare Industrială și am beneficiat de formări în Franța. Cei 3 ani și jumătate petrecuți ca Organizator Industrial de Sector au fost determinanți pentru parcursul meu profesional pentru că am avut ocazia să experimentez lucruri despre care auzisem în facultate și să întâlnesc persoane care m-au ajutat să "cresc" și să îmi lărgesc orizonturile.
In 2008 mi s-a oferit oportunitatea de a lucra pentru 2 ani și jumătate într-o uzina Michelin în Polonia, ca Organizator Industrial, iar la intoarcerea în țară mi-a fost oferit postul de Expert în Managementul Sistemelor de Producție, pentru o perioadă de 7 luni. Începând cu 2009 am ocupat poziții de management operațional în Industrie. Provocarea nu s-a terminat, sunt sigură că evoluția mea la Michelin nu se va opri aici.