Cum să candidaţi pentru un loc de muncă ?

La Michelin, recrutăm în așa fel încât să vă oferim un parcurs profesional adaptat așteptărilor dvs. și necesităților noastre. Descoperiți procesul nostru de recrutare în trei etape, depuneți-vă candidatura pentru un loc de muncă și alăturați-vă unui lider mondial în domeniile anvelopelor și a mobilității.

Recrutarea în trei etape

1. Candidatura dvs. online

Vă interesează una dintre  ofertele de locuri de muncă online ?  Dați clic pe butonul Candidați acum pentru a vă depune candidatura de pe site-ul nostru în 15 minute.

Pentru a vă depune candidatura online, veți avea nevoie de următoarele:

  • CV;
  • scrisoare de intenție;
  • orice alt document care ar putea veni în completarea și susținerea candidaturii (o scrisoare de recomandare, o evaluare a unui stagiu etc.).

Dacă nicio ofertă nu corespunde profilului dvs., transmiteți-ne candidatura dvs. spontană  pentru a vă înscrie în baza noastră de date.

2. Interviurile

În cazul în care candidatura dvs. prezintă interes, vă invităm să participați la un prim interviu individual cu persoana responsabilă de recrutare pentru domeniul de activitate al ofertei selectate. Candidații pentru posturile de agenți de producție vor participa la teste colective cu persoana responsabilă de recrutare de la uzina vizată înainte de a participa la un interviu individual.

Prin aceste întâlniri, dorim să verificăm dacă profilul dvs. este potrivit pentru postul propus și să evaluăm potențialul dvs. profesional în cadrul grupului.

În cazul în care nu sunteți selectat, vă vom informa și vom păstra informațiile dvs. în baza noastră de date. Dacă vom avea nevoie de persoane cu profilul dvs. în viitor, este posibil să vă contactăm din nou.

3. Ziua recrutării

Pe durata acestei zile dedicate în totalitate recrutării, veți avea întâlniri cu specialiști în domeniu, managerul direct și cu un manager de carieră. Aceștia vor evalua competențele și motivația dvs., precum și posibilitățile de a evolua în cadrul companiei Michelin înainte de a lua decizia finală împreună.

În decurs de câteva zile, veți afla dacă ați fost selectat pentru postul la care ați candidat și dacă veți face parte din echipa Michelin.