Avem nevoie de DVS. în echipa Michelin

Vă interesează o carieră în cadrul Michelin? Înainte de a aplica la o poziție, citiți în continuare pentru a afla care sunt calitățile de care aveți nevoie pentru a lucra alături de noi.

O calitate care sintetizează cu adevărat compania Michelin este inovația . Suntem permanent în căutarea unor noi modalități prin care să le putem oferi clienților cele mai moderne produse și servicii. Spiritul inovator se traduce și prin căutarea resurselor umane. În timpul procesului de recrutare , veți observa că totul să întâmplă puțin diferit la Michelin.

În loc să vă cerem să specificați care sunt principalele dumneavoastră calități sau defecte ori să vă întrebăm dacă aveți o anumită diplomă, ne interesează mai degrabă să știm cine sunteți și care sunt calitățile unice pe care le puteți aduce în slujba companiei. Specialistul nostru în recrutare v-ar putea întreba cum v-a format etica profesională locul dumneavoastră de muncă anterior, cum ați gestionat un proiect în trecut sau modul în care o anumită provocare v-a ajutat să evoluați profesional.

Dorim să descoperim modul în care experiențele din trecut au influențat modul în care o persoană va acționa în viitor

Bruno Chabrol, specialist în resurse umane în cadrul Michelin

« Persoane cu potențial »

Dar interviul la Michelin nu înseamnă doar o privire în trecut. Dorim să știm dacă împărtășiți valorile noastre în prezent. Una dintre cele mai importante valori este respectul: față de clienți, acționari, oameni, fapte și mediu. Suntem permanent în căutarea unor persoane motivate nu doar să obțină o anumită funcție, ci și să evolueze atât pe plan personal, cât și pe cel profesional.

Recrutăm persoane cu potențial. Căutăm persoane care pot îndeplini diverse roluri, care învață repede și vor să evolueze din punct de vedere profesional.

Laurent Lemonnier, director de recrutare pentru Franța în cadrul Michelin

O parte a acestei evoluții o reprezintă capacitatea de adaptare la locul de muncă, adică de a avea mai multe abilități care să permită gestionarea oricărei sarcini sau înfruntarea cu succes a provocărilor pe care le aduce cu sine munca într-un mediu multicultural.

La Michelin, nu veți fi lăsat niciodată singur! Munca în echipă este esențială și căutăm întotdeauna persoane cărora le place să lucreze cu alții și care înțeleg faptul că lucrul în echipă înseamnă putere!