Înregistrați-vă în baza noastră de date

Doriți să vă alăturați grupului Michelin, dar nicio ofertă online nu corespunde profilului dvs.? Trimiteți-ne candidatura dvs. spontană pentru recrutările viitoare. Urmăriți-ne pe rețelele de socializare și fiți informat cu privire la viitoarele oferte de locuri de muncă.

Trimiteți-ne candidatura dvs. spontană

La Michelin, puteți să vă construiți o întreagă carieră, nu doar să începeți parcursul dvs. profesional. Ținem cont de experiența, competențele și personalitatea dvs. Prin urmare, chiar dacă, în prezent, nicio ofertă online de loc de muncă sau stagiu  nu corespunde profilului dvs., prezentați-ne parcursul dvs. profesional. Cine știe? Poate va apărea o ofertă mâine.

Pentru a ne trimite o candidatură spontană creați și completați spațiul dvs. online de candidat. Veți fi înregistrat în baza noastră de date, iar informațiile dvs. vor fi păstrate timp de doi ani. Dacă apare o ofertă care corespunde candidaturii dvs., este posibil să vă contactăm.

Pentru a afla mai multe despre procesul nostru de recrutare, accesați pagina Cum puteți să vă depuneți candidatura la Michelin? .

Fiți informat prin intermediul rețelelor de socializare

Echipa noastră de recrutare este prezentă pe rețelele de socializare. Aceasta vă informează în timp real cu privire la noutăți pe Twitter, Facebook și LinkedIn.

Dacă ne urmăriți pe aceste rețele de socializare, veți afla:

  • cele mai noi oferte de locuri de muncă, stagii și programe de învățare la locul de muncă online;
  • datele prezentărilor de recrutare, târgurilor de locuri de muncă și întâlnirilor viitoare;
  • mărturiile colaboratorilor noștri vechi și actuali.

De asemenea, pe aceste rețele, puteți discuta cu echipa noastră pe tema noutăților publicate.

Când deveniți membrul comunității noastre pe LinkedIn, profilul dvs. va deveni mai vizibil pentru echipa noastră de recrutare. Veți beneficia de prioritate la contactare dacă profilul dvs. corespunde necesităților noastre.

Pentru mai multe informații accesați Facebook și LinkedIn.