Divizia de anvelope Michelin pentru biciclete: dedicată iubitorilor de ciclism

Sunteți pasionat de ciclismul rutier? Vă place să străbateți drumurile pe două roți? Dacă lucrați la produsele Michelin pentru biciclete, veți descoperi din interior cum funcționează bicicletele.

„Experiența Michelin se regăsește în toate segmentele din divizia de biciclete”, afirmă Nora Vass, director de marketing la divizia de anvelope Michelin pentru biciclete. „Acest lucru este valabil de la ciclismul rutier și anvelopele de înaltă performanță până la ciclismul montan și anvelopele cu aderență excelentă.”

Dintre produsele pentru biciclete, noua anvelopă „Wild Race’R Enduro Rear” a fost special creată pentru ciclismul montan. Echipa de cercetare și dezvoltare de la Michelin a descoperit o modalitate de a combina aderența maximă cu performanța pe termen lung. Pentru cicliștii de nivel competițional, aceste anvelope pot ajuta la câștigarea unor secunde prețioase și pot îmbunătăți precizia, frânarea și siguranța.

Pentru ciclismul rutier, Michelin a creat anvelopele PRO4 Endurance și PRO4 Service Course, produse de înaltă performanță, create pentru sportivi de performanță. Aceste anvelope sunt realizate din materiale netede și de înaltă densitate, utilizând cele mai moderne tehnologii. În plus, pot fi scoase și reparate cu ușurință în timpul concursurilor.

Dar anvelopele Michelin nu sunt rezervate numai sportivilor de performanță. „Anvelopele pe care le oferim sportivilor de performanță sunt aceleași cu cele pe care le oferim marelui public”, adaugă Nora Vass. „Acest aspect face parte din strategia Michelin: oricine poate cumpăra anvelopele pe care le folosește un mare campion.”

Cu toate acestea, sportivii de performanță joacă un rol important în motivația companiei Michelin. Nora Vass afirmă că cercetătorii colaborează direct cu sportivii pentru a se asigura că anvelopele sunt create ținând cont de necesitățile lor. Această cercetare a dus la inventarea de către companie a bicicletei pliabile, Bi-Compound, care oferă o aderență maximă și alte tehnologii de vârf.

Fabricate încă de la începuturile companiei, anvelopele Michelin pentru biciclete continuă să existe și astăzi, iar motivul este simplu: sunt mereu câștigătoare!

http://bike.michelin.com/