Descoperiți aventura cu proiectul Blind Applying

Pregătiți-vă să vă faceți bagajele! Cu proiectul Blind Applying, următorul stagiu la Michelin vă va duce cu siguranță în locuri noi și interesante. Nu ați auzit de proiectul Blind Applying? Este o nouă modalitate prin care Michelin alege oameni capabili din întreaga lume. Dar are o trăsătură specială: când vă trimiteți candidatura, nu veți ști pentru ce post candidați sau unde va fi acesta. Aveți emoții din cauza necunoscutului? Emoția face parte din aventură!

Când începeți să căutați un stagiu prin proiectul Blind Applying, aveți certitudinea că veți lucra cu cei mai buni dintre cei buni. Proiectul cuprinde numai angajatori de vârf, cum este și Michelin, astfel că aveți siguranța că domeniul dorit se va afla pe listă. În plus, datorită faptului că la proiect participă multe țări din întreaga lume, sunt șanse ca aventura să vă ducă într-un loc nou și interesant.

Dar de ce s-a hotărât Michelin să participe la proiectul Blind Applying?

Am dorit să dovedim atractivitatea companiei Michelin și să arătăm că, la Michelin, tinerii pot participa la stagii interesante în întreaga lume. Este o modalitate potrivită de a viza studenții și tinerii cu care credem că am dori să lucrăm în viitor.

Stéphane Gégout, Michelin employer brand manager

După acceptarea pentru un stagiu, vă asigurăm că cineva va avea grijă de dvs. în noul cămin temporar. Michelin se va ocupa de cheltuielile de transport și de viața dvs. de zi cu zi, pentru a vă putea concentra asupra muncii.

Vă atrage ideea? În primul rând, aveți nevoie de un CV de top , deci asigurați-vă că acesta este perfect. Apoi, intrați online pentru a vă înregistra. Nu va trebui să încărcați nimic special, cum ar fi scrisori de intenție sau scrisori de recomandare. „Acesta este unul dintre avantajele acestui proces”, spune Stéphane Gégout. „Înregistrarea și punerea în legătură a studenților cu diferite companii se realizează relativ ușor.”

În timp ce așteptați noutăți despre starea candidaturii, consultați aceste mărturii ale unor foști participanți, pentru a afla mai multe despre această experiență de stagiu unică:www.blindapplying.com/blogs/

Deci, sunteți gata de aventură?

Pentru început, iată mai multe informații:
http://www.blindapplying.com/about-blind-applying/
http://www.blindapplying.com/sign-up