Michelin ca Angajator

Respectul pentru oameni este una dintre valorile de bază ale Grupului Michelin. Evoluția, realizarea profesională și implicarea dumneavoastră sunt în centrul preocupărilor noastre și ne definesc performanța.

Michelin - angajatorul anului 2018

 

Michelin a primit titlul de "Angajator al anului 2018 în România", decernat de România Insider, o organizație media independentă care a realizat prima ediție a unei competiții anuale ce reunește companii de top din țară.

Premiul a fost acordat după un proces riguros de selecție: un consiliu format din consultanți cu renume și un juriu independent de directori executivi ai diferitelor organizații au ales companiile care au intrat în acest top. Ei au evaluat patru criterii principale: stabilitatea echipelor, impactul pozitiv al politicilor de resurse umane implementate, oportunitățile de învățare și nivelul beneficiilor disponibile pentru angajați.

Mai multe detalii, citiți aici.

 

 

 

Dezvoltare personală și profesională

 

Când recrutăm urmărim personalitatea, aptitudinile și experiența nu numai pentru o poziție anume, ci mai ales pentru o carieră în companie .

În fiecare etapă profesională, pe lângă sprijinul managerului direct, puteți beneficia și de expertiza unui Career Manager care să vă ajute în construirea unui plan personalizat de carieră, pe termen lung. În acest context, aspiratiile dumneavoastră sunt la fel de importante ca și nevoile Grupului.

Cariera dumneavoastră se construiește pas cu pas în jurul unei profesii de bază, cu schimbări ale nivelului de  responsabilitate, posibilități reale de schimbare a domeniului de activitate sau chiar expatriere în alte țări.

Jean-Michel Guillon, director de personal în cadrul Grupului Michelin

Să lucrăm împreună

Succesul Grupului Michelin este construit pe baza diversităţii de aptitudini ale angajaţilor noştri. Există o legătură puternică între aceştia si un angajament ridicat faţă de companie. Împărtăşim aceleaşi valori şi suntem convinşi de faptul că încrederea şi respectul reciproc sunt cele mai importante condiţii pentru a face faţă provocărilor şi pentru a ajuta fiecare persoană să-şi realizeze potenţialul. În Michelin, fiecare angajat îşi aduce experienţa, energia şi devotamentul pentru a avansa împreună. Colaborarea şi încrederea creează o atmosferă de lucru echilibrată şi confortabilă în care angajaţii îşi pot îmbunătăţi performanţa.

Michelin oferă sprijin tuturor angajaților în calea lor spre succes.

 

 

Brand celebru, Inovație

 

Brand-ul Michelin este recunoscut și respectat peste tot lume, fiind un etalon de calitate și inovație.

Noi apreciem rolul fiecărui angajat in dezvoltarea companiei. Toți angajații au un rol în ceea ce privește viitorul. Noi oferim condiții optime pentru facilitarea contribuției angajaților pentru inovarea produselor. Alăturarea la Grupul Michelin înseamnă să faci parte dintr-o companie puternică și internațională. O pasiune pentru acest brand iconic ajută la implicarea indivizilor pentru susținerea mobilității continue. Cu această putere și dorință constantă de inovare, Michelin propulsează potențialul fiecărui angajat.

 

 

Un program de training individualizat

Veți beneficia de training în orice moment al carierei. Ți se oferă un program de formare individualizat:

  • In perioada de integrare
  • La orice schimbare de poziție
  • Pe tot parcursul carierei

În fiecare zi, aproximativ 4.000 de angajaţi sunt în training. Cu 6.63 milioane de ore pe an petrecute in formare, ne situăm peste media celor mai mari companii internaţionale. Cu aceste rezultate ne clasăm peste media celor mai mari companii globale.

Management de calitate

Pe parcursul carierei dumneavoastră, construiţi o relaţie apropiată si bazată pe încredere, cu managerul direct.

  • Managerul dumneavoastră este atent, receptiv şi exigent, oferindu-va suportul necesar pentru a vă dezvolta
  • Creează condiţiile potrivite pentru ca dumneavoastră să aveţi succes în activitate şi să vă dezvoltaţi, devenind mai autonom
  • În fiecare an managerul are un rol în stabilirea obiectivelor, îți evaluează performanța și lucrează cu tine pentru definirea unui plan de dezvoltare personal
  • În anumite momente din carieră, managerul lucrează cu tine la pregătirea unei analize periodice a planului de dezvoltare personal.

La Michelin, menţinem un standard ridicat al managementului prin training continuu şi evalări anuale.

Ne interesează munca ta

Pentru fiecare post pe care îl ocupaţi, definim o fişă de post clară, cu obiective precise. Obiectivul nostru este să vă oferim o poziţie care să vă ajute să  vă dezvoltaţi, având  în orice meserie  preocuparea centrală  de a  contribui la satisfacerea clienţilor noștri.

Pentru că noi credem că organizaţiile autonome reprezintă cheia pentru succes, vă acordăm autonomia de care aveţi nevoie în cadrul echipei şi posibilitatea de a vă exprima pentru a progresa mai rapid. În 2016, membrii echipelor noastre au transmis 59 601 de idei inovative.

Calitatea vieții la locul de muncă

Pentru a vă sprijini în activitatea de zi cu zi, ne preocupăm să menţinem un mediu de lucru modern, plăcut şi sigur,  să menţinem un echilibru sănătos între viaţa profesională şi cea personală. În funcţie de nevoile locale, acest lucru poate însemna un program de lucru flexibil, lucru de acasă,  programe de sănătate, măsuri de securitate şi multe altele.

O compensare corectă

Ca fiecare din angajații noștri, beneficiezi de o remunerație individuală corectă și relevantă pentru condițiile locale din țara ta. Pentru stabilirea acesteia, luăm în considerare:

  • nivelul tău de responsabilitate
  • performanța ta
  • contribuția ta la performanța Grupului