Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Un angajament reciproc

”Să avansăm împreună”, o dovadă a angajamentului reciproc.
Abordarea reflectă clar poziția Grupului, pentru care dezvoltarea oamenilor, sentimentul lor de împlinire și angajamentul față de ei au fost mereu factori principali ai progresului.

Avansăm împreună
Michelin crede că performanțele companiei și succesul profesional al fiecăruia dintre membrii săi merg mână în mână. Lansată în 2011, abordarea Avansăm împreună reafirmă valorile care stau la baza Grupului, prezintă angajamentele pe care acesta și le ia, dar și pe cele pe care Grupul le așteaptă de la fiecare dintre angajații săi.
3:32
Vignette
O echipă autonomă
Echipele de producție sunt încurajate să fie mai autonome, pentru a răspunde mai bine problemelor cu care se confruntă și pentru a deveni mai eficiente și mai implicate.
3:39
Vignette
Management autonom al performanței și progresului
Managementul autonom al performanței și progresului îi responsabilizează pe operatori. Aceștia se obișnuiesc să rezolve problemele, împărtășind responsabiliatea cu ceilalți.
3:53
  • Nos Engagements

"Să avansăm împreună: dorința de a acționa"

Respectul față de oameni reprezintă o valoare istorică a Grupului. Aceasta înseamnă că dezvoltarea, împlinirea și angajamentul dumneavoastră sunt în centrul preocupărilor noastre și în centrul performanței companiei.

Sondajul anual, realizat încă din 2013 cu toți angajații Michelin, este conceput pentru a măsura nivelul de implicare și motivare al angajaților Grupului și pentru a evalua și colecta părerile despre starea lor de bine la locul de muncă.


La studiul implementat la nivelul întregului Grup au participat 91% dintre angajați în 2017 și a fost înregistrată o rată de angajament de 80%. Michelin și-a stabilit obiectivul ambițios de a atinge și menține o rată de angajament de 85% până în 2020.


Mândria de a face parte din Grup, importanța calității produselor și serviciilor MICHELIN, preocuparea principală pentru siguranța oamenilor și încrederea în viitor sunt punctele de excelență relevate de studiu.


Împărtășirea rezultatelor este o oportunitate de a ne angaja în dialog, pentru a reflecta împreună asupra acțiunilor concrete care sunt apoi puse în aplicare, la nivelul echipei, al site-ului, al țării și al Grupului. Studiul este realizat anual.

Pilonii strategici ai angajamentului nostru

O carieră profesională personalizată care vi se potrivește pe termen lung

Angajamentul Michelin:
Angajamentul angajaților:
400 parteneri de dezvoltare

sprijină echipe din întreaga lume, în dezvoltarea și proiectele lor

Învățare  în fiecare etapă a parcursului profesional
Angajamentul Michelin:
Angajamentul angajaților:

 

4000 de persoane

sunt instruite în fiecare zi la nivel de Grup

Management de calitate
Angajamentul Michelin:

 

Angajamentul angajaților:

 

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences