Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

" Să avansăm împreună" - semnul angajamentului reciproc

Dezvoltarea, vitalitatea și angajamentul oamenilor sunt în centrul preocupărilor Michelin. Abordarea "Să avansăm împreună" descrie ceea ce compania oferă angajaților din întreaga lume și ceea ce se așteaptă de la ei.

Angajamente reciproce în șase domenii

 

master picture - your advantages

 

Gestionarea carierei

Cu ajutorul managerului său ierarhic și partenerului său pentru dezvoltare, fiecare angajat își construiește planul de carieră. Michelin îl însoțește în dezvoltarea sa, pe parcursul călătoriei sale, prin această abordare care pune accent pe acțiunea individuală.

Formare și dezvoltare

De la cursul de integrare până la planul de formare continuă, există oportunități de învățare în fiecare etapă a carierei.

Valoarea locului de muncă

Pentru fiecare rol deschis se definesc criterii de performanță. Compania se asigură că oferă un rol care promovează dezvoltarea continuă, prin lucrul în serviciul clienților. Peste tot, Michelin crește autonomia echipelor și a indivizilor.

Calitatea vieții la locul de muncă

Sunt stabilite condiții de muncă favorabile dezvoltării talentelor prin acțiuni concrete, legate de nevoile și particularitățile fiecărei țări: tele-munca, servicii, programe de sănătate, de îngrijire medicală, pentru a le permite angajaților să combine munca și viața privată, fără a sacrifica nimic.

Compensații și beneficii

Compensațiile sunt gestionate echitabil, în funcție de nivelul de responsabilitate și de performanța fiecăruia.

Michelin ajută la finanțarea unei serii de activități sau servicii în beneficiul angajaților și al familiilor acestora, pentru a le îmbunătăți mediul de lucru sau pentru a le ușura viața.

În ceea ce privește asigurările de sănătate și pensiile, Michelin vine în completarea sistemelor naționale, pentru a oferi beneficii comparabile în majoritatea țărilor în care operează Grupul. Pentru a îmbunătăți calitatea vieții angajaților săi, Michelin contribuie la stabilirea de activități și servicii care promovează echilibrul între viața profesională și viața personală și se străduiesc să prevină stresul.

NextStep@Michelin 2020 Vizionati video
  NextStep@Michelin 2020
NextStep@Michelin 2020
Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences