Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Mediile noastre de lucru

Sunt multe și variate, în funcție de echipe, nevoi, zone, culturi și țări. Mediul de lucru promovează starea de bine la locul de muncă, autonomia și abilitarea, dar și echilibrul între viața profesională și cea privată.

Echipele noastre implementează noi instrumente pentru a susține proiectele

Pentru a face față provocărilor ridicate de inovație și competitivitate într-o lume în viteză, este fundamental să ne transformăm modul de lucru.
Abordarea We @ Work își propune să îmbunătățească experiența angajaților noștri, pentru a îi dezvolta mai bine, pentru a îi sprijini în transformarea digitală și pentru a le adapta spațiile de lucru.

Pentru a îl susține pe fiecare dintre angajații noștri, în diversitatea și diferențierea lor, ne adaptăm instrumentele și spațiile de lucru.

 

Susținem zilnic transformarea digitală

110.000

de angajați

sunt conectați la rețeaua socială internă, Bibspace

29

teme

pe platforma noastră Digital Culture servesc la îmbunătățirea modului de lucru (Sales Force, Big Data, rețele sociale, etc.)

Transformarea digitală ne influențează în fiecare zi, indiferent de locul de muncă.

Pentru a aborda cu succes acest lucru, Grupul Michelin a implementat instrumentele necesare dezvoltării culturii digitale a angajatului, în special prin intermediul platformei e-learning "Digital Culture".

Dar transformarea digitală este, mai presus de toate, un instrument pentru schimbul de idei, pentru a crea, a colabora și a inova zi de zi.

We @ Work este un set de instrumente de colaborare care ne fac să progresăm într-un mod distractiv și plăcut, către o mai mare putere și inovare, pentru a inventa viitorul.

adaptăm spațiile în funcție de nevoile profesionale și personale

De la fabricile noastre până la locațiile noastre partenere, de la Clermont-Ferrand la Shanghai, Michelin se distinge printr-o abordare colaborativă a modernizării zonelor de trai, de lucru și odihnă.

Pentru a vă face să trăiți o experiență de lucru de ultimă oră, vă propunem locurile de muncă inovatoare, contemporane, menite să susțină colaborarea și inteligența colectivă.

Spațiile dedicate luării mesei, sportului și relaxării vă vor permite să luați un respiro. 

Bucharest 2
sediu (1)
Bucharest 1
Bucharest 3
Bucharest 4
sediu (2)
sediu (3)
sediu (4)
  • Bucharest 2
  • sediu (1)
  • Bucharest 1
  • Bucharest 3
  • Bucharest 4
  • sediu (2)
  • sediu (3)
  • sediu (4)