Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Domeniile noastre de activitate

Marketing, producție, cercetare și dezvoltare, achiziții...
La Michelin, domeniile și locurile de muncă sunt multiple și variate.
Descoperiți-le cu ajutorul poveștilor de carieră ale colegilor și colegelor care fac Michelin să avanseze, în fiecare zi.

Detalii despre câteva domenii de activitate

master photo - ventes - nos domaines d'activités

Vânzări

Responsabile pentru dezvoltarea și implementarea politicii de vânzări a Grupului, echipele și forțele de vânzări sunt mobilizate în birourile noastre și pe teren, în contact direct cu clienții din Grupul Michelin.

master photo - production - nos domaines d'activités

Producție

În birouri și ateliere, echipele de producție duc mai departe cunoștințele și nivelul ridicat al calității care conferă reputația Grupului Michelin. Indiferent dacă lucrează cu cauciuc sintetic, amestecuri, țesături, produse metalice sau matrițe, operatorii aduc la viață produse inovatoare și mai eficiente.

master photo - maintenance - nos domaines d'activités

Mentenanță

Pentru a menține calitatea ridicată a produselor Michelin, este necesară o întreținere riguroasă a performanței tuturor instrumentelor implicate în procesul de producție. Necesitând versatilitate și capacitate de reacție, aceste proiecte de întreținere, derulate de echipe motivate într-un mediu de înaltă tehnologie, implică provocări ambițioase.

master photo - achats - nos domaines d'activités

Achiziții

Pentru o bună calitate a producției, trebuie să știm cum să găsim cele mai bune surse de materiale, de la furnizori ce ne sunt cu adevărat parteneri. Departamentul Achiziții joacă un rol strategic în crearea de valoare pentru Grup, crescându-i competitivitatea.

master photo - qualité - nos domaines d'activités

Calitate

Acționăm pentru a asigura satisfacția clienților noștri. În centrul priorităților strategice, calitatea face parte din ADN-ul companiei și acoperă o gamă foarte largă de domenii, funcții și niveluri de responsabilitate. Echipele noastre de calitate sunt dedicate satisfacerii nevoilor clienților noștri și acționează zilnic pentru a îmbunătăți experiența oferită de produsele și serviciile noastre.

master photo - supply log - nos domaines d'activités

Supply Chain & Logistică

Produsul potrivit, în locul potrivit, la data convenită și în cantitatea solicitată. Iată, în rezumat, misiunea echipelor din Supply Chain. Specialiștii în Logistică organizează depozitarea și transportul materiilor prime, a produselor semifabricate și a produselor finite, la nivel național și internațional. Acțiunile lor complementare privesc toate serviciile companiei și garantează respectarea angajamentelor acesteia.

master photo - R&D - nos domaines d'activités

Cercetare și Dezvoltare

Inovația a fost întotdeauna în centrul strategiei de creștere a Grupului.
Matematicieni, specialiști în materiale, informaticieni - nu mai puțin de 6600 de cercetători lucrează la inventarea mobilității viitorului, în colaborare cu universități și laboratoare din întreaga lume.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences