Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Domeniile noastre de activitate

Marketing, producție, cercetare și dezvoltare, achiziții...
La Michelin, domeniile și locurile de muncă sunt multiple și variate.
Descoperiți-le cu ajutorul poveștilor de carieră ale colegilor și colegelor care, împreună, susțin viața în mișcare!

Detalii despre câteva domenii de activitate

Lady in white coat in the office

Vânzări

Responsabile pentru dezvoltarea și implementarea politicii de vânzări a Grupului, echipele și forțele de vânzări sunt mobilizate în birourile noastre și pe teren, în contact direct cu clienții din Grupul Michelin.

Lady in the office blue background

Financiar

Colegii din Financiar ghidează performanța economică și financiară a Grupului, gestionând riscurile financiare ale Grupului, astfel încât acesta să se poată concentra asupra activității sale de bază.

Lady in the office by the window

Serviciul Personnel

Serviciul Personnel creează condițiile care să permită:
• oamenilor să se dezvolte în mediul lor profesional,
• echipelor să fie competente, responsabile și eficiente,
• companiei să-și atingă ambițiile economice, sociale și societale.

Monica 3 Romania 2022

Achiziții

Pentru o bună calitate a producției, trebuie să știm cum să găsim cele mai bune surse de materiale, de la furnizori ce ne sunt cu adevărat parteneri. Departamentul Achiziții joacă un rol strategic în crearea de valoare pentru Grup, crescându-i competitivitatea.

Man in the office

Order to Cash

Acționăm pentru a asigura satisfacția clienților noștri. Echipele noastre de Order to Cash sunt dedicate satisfacerii nevoilor clienților noștri și acționează zilnic pentru a îmbunătăți experiența oferită de produsele și serviciile noastre.

Man in pink sweater in the office

Supply Chain & Logistică

Produsul potrivit, în locul potrivit, la data convenită și în cantitatea solicitată. Iată, în rezumat, misiunea echipelor din Supply Chain. Specialiștii în Logistică organizează depozitarea și transportul materiilor prime, a produselor semifabricate și a produselor finite, la nivel național și internațional. Acțiunile lor complementare privesc toate serviciile companiei și garantează respectarea angajamentelor acesteia.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences