Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Internshipurile All-Season la Michelin

2 yound ladies facing the camera in a corporate office

Cu stagiile Michelin All-season, poți face primul pas către o carieră, și nu doar un loc de muncă. Stagiile „All-season” îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie: diverse domenii în care să te pregătești, program part-time sau full-time, mai multe sesiuni pe tot parcursul anului, cu durate diferite (3 până la 12 luni, în funcție de departament).

Împreună susținem viața în mișcare! Indiferent de cariera pe care o alegi, un stagiu în Michelin te poate pregăti pentru călătoria care urmează.

Stagiile sunt deschise în Centrul de servicii partajate Michelin din București, Michelin Corporate & Business Services, unde peste 700 de colegi oferă excelență în Achiziții, Finanțe, Logistică, Administrare Vânzări și Personal.

Ești candidatul ideal, dacă:

Ca intern Michelin, vei:

Internshipurile All-Season în Michelin oferă:

CUM RECRUTĂM:

După ce îți trimiți candidatura, unul dintre recrutorii noștri o examinează. Dacă profilul tău se potrivește cu rolul nostru:

ÎMPREUNĂ, SUSȚINEM VIAȚA ÎN MIȘCARE.​

De unde vin succesul și ideile?​ Suntem convinși că provin din inteligența colectivă.​

Oamenii - angajații noștri - sunt sursa inovațiilor cu sens și durabile. De aceea, îi ajutăm să crească, să-și atingă potențialul și îi sprijinim să-și definească un parcurs profesional personalizat.​

Ceea ce ne ghidează este spiritul nostru inovator, al tuturor, iar scopul nostru este să-l cultivăm și să-l încurajăm. Punem constant sub semnul întrebării status quo-ul și învățăm să facem lucrurile din ce în ce mai bine.​
De aceea, suntem încrezători că vom găsi răspunsuri la provocările viitorului.​
Aceasta este misiunea noastră ca angajator: să încurajăm inovațiasă creăm o viață mai bună pentru fiecare dintre noi.​

Michelin, lider în domeniul anvelopelor, se dedică îmbogățirii durabile a mobilității bunurilor și persoanelor prin producția, distribuția și comercializarea anvelopelor pentru fiecare tip de vehicul. De asemenea, oferă servicii inovatoare de business, servicii de mobilitate digitală și publică ghiduri de călătorie, hoteluri și restaurante, hărți și atlase. Michelin are peste 4500 de angajați în România: 3 fabrici (2 în Zalău și 1 în Florești - Prahova), precum și o rețea comercială, și un centru de servicii partajate, în București. Biroul din București găzduiește și centrul de coordonare pentru regiunea Europei Centrale.

Centrul de Servicii Partajate din București, Michelin Corporate and Business Services, a fost creat în 2013 și a susținut, de atunci, un ritm de creștere constant. Acum are peste 700 de angajați care prestează servicii în: Achiziții, Finanțe, Logistică, Administrare vânzări și Personal.

Gabriel Zamfir, Intern Accounting Review Team

Pentru mine, un economist la început de carieră, experiența a fost foarte educativă. În cele 3 luni, am asistat și am participat la activitățile juniorilor, seniorilor și liderilor din companie. Michelin este locul perfect pentru mine; este cea mai bună alegere pentru cariera mea.

Gabriel Zamfir, Intern Accounting Review Team
Sorina Soare-Grigoraș, Intern Costing Team

Cred că Michelin oferă multe oportunități de dezvoltare profesională. Internshipul meu aici mi-a depășit așteptările; am câștigat experiență rezolvând diferite sarcini ale mai multor departamente. Atât oamenii, cât și locul de muncă te fac să simți că ești parte din echipă.

Sorina Soare-Grigoraș, Intern Costing Team
Inaugurare_Michelin_Sala_FABIZ_02

Michelin inaugurează o sală de curs la FABIZ

Pe 20 octombrie 2022 Michelin a inaugurat o sală de curs pe care a renovat-o în cadrul FABIZ (Facultatea de Administrare a Afacerilor în Limbi Străine - ASE) în prezența conducerii și a studenților facultății, cu participarea unor angajați Michelin, alumni ai instituției de învățământ.

Internship Zalau

INTERNSHIPURI în Zalău

Fă primul pas în cariera ta la Michelin Zalău! Îţi oferim, la Uzina de Anvelope și cea de Cord Metalic din Zalău, o serie de oportunități de descoperire a industriei prin internshipuri în domeniile: tehnic, IT, automatizări, producție, organizare și calitate.

Young lady sits at desk and faces the camera

VINO ALĂTURI DE NOI

Vrei să te alături Michelin? Am fi încântați să te cunoaștem! Clic pe link pentru a candida!

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences