Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Internshipurile All-Season la Michelin

All-Season Internships

Ne dorim să le oferim tuturor un mod mai bun de a avansa. Vino să faci parte dintr-o echipă în care îți acordăm încredere și te susținem să-ți atingi potențialul! Prin Internshipurile All-Season de la Michelin, poți face primul pas către cariera pe care ți-o dorești.

Internshipurile All-Season îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie: diverse domenii, program parțial sau full-time, mai multe sesiuni de-a lungul anului, cu durate variate (de la 3 la 12 luni, în funcție de departament).

Indiferent de drumul pe care îl alegi, un internship în Michelin te poate pregăti pentru călătoria care te așteaptă.

În București, atât în Centrul nostru de Servicii Partajate, cât și în Centrul de Servicii Grup, avem acum oportunități de internship în domeniile Financiar, Resurse Umane, Logistică, Administrare Vânzări, Marketing și Comunicare.

 

Ești candidatul ideal, dacă:
 
Ca intern Michelin, vei:
 
Internshipurile All-Season în Michelin oferă:
Gabriel Zamfir testimonial_S

Pentru mine, un economist la început de carieră, experiența a fost foarte educativă. În cele 3 luni, am asistat și am participat la activitățile juniorilor, seniorilor și liderilor din companie. Michelin este locul perfect pentru mine; este cea mai bună alegere pentru cariera mea.

Gabriel Zamfir, Intern Accounting Review Team
Sorina Soare Testimonial_S

Cred că Michelin oferă multe oportunități de dezvoltare profesională. Internshipul meu aici mi-a depășit așteptările; am câștigat experiență rezolvând diferite sarcini ale mai multor departamente. Atât oamenii, cât și locul de muncă te fac să simți că ești parte din echipă.

Sorina Soare-Grigoraș, Intern Costing Team
Adelina Dragu Testimonial_S

În Michelin am învățat că nu trebuie să-ți impui limite, iar oamenii din jur te vor ajuta să evoluezi. Michelin îți oferă multe traininguri, dar și sprijin ori de câte ori ai nevoie.

Adelina Dragu, Intern Business Support Controller
master photo - maintenance - nos domaines d'activités

DOMENIILE NOASTRE DE ACTIVITATE

Deoarece Michelin oferă multe posibilități, iată care sunt domeniile noastre de activitate.
Aflați cum funcționează Michelin!

master banniere - diversité - page d'accueil

VENIȚI ALĂTURI DE NOI

Vreți să vă alăturați Michelin? Suntem încântați să vă cunoaștem! Faceți clic pe link pentru a candida!