Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Internshipurile All-Season la Michelin

ambasadori-fb-iuliana-sandu-ro-name

Ne dorim să le oferim tuturor un mod mai bun de a avansa. Vino să faci parte dintr-o echipă în care îți acordăm încredere și te susținem să-ți atingi potențialul! Prin Internshipurile All-Season de la Michelin, poți face primul pas către cariera pe care ți-o dorești.

Internshipurile All-Season îți oferă flexibilitatea de care ai nevoie: diverse domenii, program parțial sau full-time, mai multe sesiuni de-a lungul anului, cu durate variate (de la 3 la 12 luni, în funcție de departament).

Indiferent de drumul pe care îl alegi, un internship în Michelin te poate pregăti pentru călătoria care te așteaptă.

În București, atât în Centrul nostru de Servicii Partajate, cât și în Centrul de Servicii Grup, avem oportunități de internship în domeniile Financiar, Resurse Umane, Logistică, Administrare Vânzări, Marketing și Comunicare.

 

Ești candidatul ideal, dacă:
 
Ca intern Michelin, vei:
 
Internshipurile All-Season în Michelin oferă:
Gabriel Zamfir, Intern Accounting Review Team

Pentru mine, un economist la început de carieră, experiența a fost foarte educativă. În cele 3 luni, am asistat și am participat la activitățile juniorilor, seniorilor și liderilor din companie. Michelin este locul perfect pentru mine; este cea mai bună alegere pentru cariera mea.

Gabriel Zamfir, Intern Accounting Review Team
Sorina Soare-Grigoraș, Intern Costing Team

Cred că Michelin oferă multe oportunități de dezvoltare profesională. Internshipul meu aici mi-a depășit așteptările; am câștigat experiență rezolvând diferite sarcini ale mai multor departamente. Atât oamenii, cât și locul de muncă te fac să simți că ești parte din echipă.

Sorina Soare-Grigoraș, Intern Costing Team
Internship Zalau

INTERNSHIPURI în Zalău

Fă priml pas în cariera ta la Michelin Zalău! Îţi oferim, la Uzina de Anvelope și cea de Cord Metalic din Zalău, o serie de oportunități de descoperire a industriei prin internshipuri în domeniile: tehnic, IT, automatizări, producție, organizare și calitate.

Bianca-Ioana Soare-Grigoras

TOATE PROIECTELE LA CARE AM LUCRAT CA INTERN M-AU AJUTAT SĂ ÎNȚELEG MAI BINE MICHELIN

În timpul internshipului am lucrat în Financiar, cu accent pe Accounts Payable și Acounts Receivable. Am verificat și înregistrat facturi și am făcut reconcilieri contabile pe diferite conturi.

master banniere - diversité - page d'accueil

VINO ALĂTURI DE NOI

Vrei să te alături Michelin? Am fi încântați să te cunoaștem! Clic pe link pentru a candida!

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences