Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

News & Events |

Future Leaders în Michelin: mi-a deschis apetitul pentru digitalizare

În Michelin, recrutăm pentru o carieră, nu doar pentru un job. Pentru a susține această promisiune, am construit un cadru intern care să ne ajute să o transformăm în realitate. Unul dintre instrumentele noastre: programul de dezvoltare accelerată Future Leaders. Programul se adresează colegilor fără experiență managerială anterioară, pe care îi pregătește intens pentru un nou rol. Acest program cu durata de un an are atât o latură teoretică, precum și una practică, în care participanții învață project management și, de asemenea, ajung să pună în practică ce au învățat: fiecare angajat implicat în Future Leaders conduce un program crosfuncțional, cu impact mare în organizația noastră.

I-am întrebat pe viitorii lideri – Future Leaders – despre experiența lor de dezvoltare:

Geanina Muscalu, Internal Controller

Programul Future Leaders m-a ajutat să-mi îmbunătățesc abilitățile de leadership, comunicare și planificare. Faptul că am lucrat cu o echipă din diverse departamente mi-a oferit posibilitatea de a vedea activități diferite și de a propune soluții de simplificare pentru modul în care colegii mei își calculau și prezentau indicatorii.
Proiectul de management al performanței, pe care l-am coordonat, mi-a deschis apetitul pentru digitalizare și pentru utilizarea aplicației Power BI.

Geanina Muscalu, Internal Controller
Sorin Grapan, Sales Administration Team Manager

Dacă nu ieși din zona de confort, atunci oportunitățile de dezvoltare ți se diminuează considerabil.
Dacă nu accepți faptul că munca vine pe primul loc și recompensele mai târziu, probabil că nu se va întâmpla nimic.
Poți învăța multe din încercări și greșeli. S-ar putea ca totul să nu fie perfect de la început, dar trebuie să fii puternic și să te concentrezi pe părțile bune din fiecare încercare.

Sorin Grapan, Sales Administration Team Manager
Alexandra Ion, Team Leader, Finance

În general, pe lângă îmbunătățirea abilităților mele de gestionare a proiectelor și de prezentare, cred că cele mai importante lecții învățate din Future Leaders sunt: că este esențial să te cunoști, pentru a fi un lider bun, și să știi să comunici, pentru a obține rezultatele urmărite; să vorbești întotdeauna mai întâi despre nevoile și motivația interlocutorilor.

Alexandra Ion, Team Leader, Finance
Alexandra Ion

FUTURE LEADERS ÎN MICHELIN: AM VRUT SĂ VĂD DACĂ AM CE TREBUIE

Cred că cele mai importante lecții învățate din Future Leaders sunt: că este esențial să te cunoști, pentru a fi un lider bun, și să știi să comunici, pentru a obține rezultatele urmărite.

Sorin Grapan

FUTURE LEADERS ÎN MICHELIN: POȚI ÎNVĂȚA MULTE FĂCÂND ÎNCERCĂRI ȘI GREȘELI

Dacă nu ieși din zona de confort, atunci oportunitățile de dezvoltare ți se diminuează considerabil.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences