Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

News & Events |

Seria ABSL [This Year We Will] cu Michelin

Simona Stavrositu ABSL

În 2020, probabil cel mai provocator lucru pentru Michelin Corporate & Business Services (atât pentru aangajații noștri, cât și pentru organizația noastră) a fost să continue să respecte etapele cheie ale proiectelor importante, conform planurilor noastre, într-un context fără precedent.

Am avut proiecte de tranziție, proiecte de îmbunătățire și transformare care au fost implementate cu succes, datorită eforturilor echipelor noastre, toate în timp ce lucram la distanță. Toate acestea s-au întâmplat în timp ce ne concentram și pe asigurarea continuității operațiunilor noastre, în circumstanțe unice.

Sunt mândră să spun că echipele noastre au găsit soluții pentru a depăși aceste provocări și pentru a livra proiectele noastre aproape în același ritm în care au fost planificate inițial. Mă bucur să constat reziliența colegilor și a organizației noastre; îi felicit pentru spiritul lor de echipă și capacitatea lor de a se adapta la imprevizibil, pentru concentrarea lor continuă pe prioritățile noastre comune.

Pe tot parcursul anului, abilitatea noastră de a #StayATeam, de a ne distra, de a împărtăși bune practici, de a ne dezvolta reziliența și de a ne ajuta reciproc este ceea ce ne-a permis să ne continuăm călătoria. Personal, am încheiat anul 2020 cu un mare sentiment de realizare, mândră și fericită că fac parte din Michelin.

Cu privire la ceea ce va aduce 2021 pentru Michelin Corporate & Business Services, diverse proiecte cheie vor continua sau vor fi lansate anul acesta. Pentru succesul lor, leadershipulși contribuția echipelor noastre sunt esențiale. Aceste proiecte vor crea, fără îndoială, valoare pentru Grupul Michelin: obiectivul nostru este să avansăm în pregătirea pentru viitor a echipelor noastre și a competențelor acestora, concentrându-ne pe abilitățile lor digitale, Lean și leadership; nu suntem singuri în această aventură: strategia globală Corporate & Business Services și modelul de leadership Michelin ne susțin ambiția.

Citiți restul interviului pe ABSL.

 

Click to accept youtube cookies to be able to view this video.