Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Roluri de Customer Data Advisor în Michelin CBS București

Michelin

Dacă îți place să faci lucrurile să avanseze și ai atenție la detalii, începe-ți aventura în echipa Michelin de Services & Solutions.
Căutăm colegi care vorbesc limba engleză și una dintre următoarele limbi: poloneză, cehă, maghiară, bulgară, croată sau slovenă.

Michelin

În rolul de Customer Data Advisor, vei:

 

 

Ce ne-am dori să aduci în echipa noastră

ÎN MICHELIN, OFERIM:
ambasadori ro

 


CUM RECRUTăM:

Odată ce îți depui candidatura, unul dintre recrutorii noștri o examinează. Dacă profilul tău se potrivește cu rolul nostru:

Dacă treci toate probele cu brio, îți trimitem oferta de angajare :).

Mai multe despre Michelin

Bucharest

Biroul Michelin din București

Din 2018, Bucureștiul a devenit centru de coordonare pentru regiunea Europei Centrale (20 de țări). Biroul din București găzduiește, de asemenea, Michelin Corporate and Business Services, un centru de servicii partajate care gestionează activitățile financiare, logistice, administrare vânzări, achiziții și personal pentru Europa.

ambasadori-fb-marina-gheorghe-en

De ce să lucrezi la Michelin?

Ne dorim să le oferim oamenilor un mod mai bun de a avansa. Vino să faci parte dintr-o echipă în care ești susținut și încurajat să îți atingi potențialul maxim și să îți îndeplinești ambițiile.

Interview 1

Sfaturile noastre pentru un interviu reușit

Procesul nostru de recrutare, la fel ca multe alte aspecte la Michelin, este unic. Recrutorii noștri vor să afle ce poți aduce la locul de muncă, cum ți-a modelat trecutul și cum vezi evoluția ta în cadrul companiei.

Candidează acum

Generic Ro square
Fixed Term Contract (Fixed Term)
Other Temporary (Fixed Term)
Other Temporary (Fixed Term)
Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences