Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

News & Events |

Cum creează Michelin un mediu de lucru sigur în contextul sanitar actual

Agata Trzcianowska - Michelin HR Central Europe HR Manager

Crizele sunt o parte integrantă a vieții. Tendințele și nevoile în schimbare ale clienților, concurența în creștere, noile standarde de management - toți acești factori fac parte din viața de zi cu zi a unui manager.
Cu toate acestea, criza cauzată de pandemie este diferită de toate cele cunoscute până în prezent. Epidemia de COVID-19 a încetinit economia, a condus la izolarea oamenilor și a accelerat multe investiții în noi tehnologii. Majoritatea dintre noi a trebuit să treacă rapid și eficient la un nou mod de lucru. Aceasta este o situație fără precedent în care a trebuit să ne reorientăm rapid.

Agata Trzcianowska - Michelin HR Central Europe HR Manager

de: Laura Suciu, Recruitment Coordinator

Principala valoare a Michelin este respectul, iar respectul față de angajații săi este pe primul loc. În conformitate cu valorile și cultura noastră, am acordat prioritate sănătății și siguranței angajaților noștri și am reușit să depășim momentele dificile din perioada de lockdown, având grijă de oameni, susținând comunicarea și relațiile bune de echipă. În această perioadă dificilă, am reușit să ne adaptăm rapid la toate măsurile de siguranță necesare în toate site-urile noastre, astfel încât toată lumea să poată fi protejată și să își poată gestiona activitățile zilnice.

Deoarece atât angajații noștri, cât și clienții se confruntă cu un context necunoscut și impredictibil, care se schimbă rapid, mesajul nostru cheie este să păstrăm atitudinea pozitivă, să colaborăm în continuare și să rămânem o echipă (#StayATeam), împreună în fața oricăror provocări viitoare.

Dorim să mulțumim Agatei Trzcianowska, Michelin HR Central Europe HR Manager, Isabellei Candescu, Responsabil SP Uzina Floresti și lui Cristian Lazar, Responsabil SP Zalau pentru contribuția la acest material.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences