Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

News & Events |

#ILoveMyJob – Oamenii Michelin Corporate & Business Services

Andreea Tudosoiu (Information Manager, HR), Sorin Andrei Grapan (Operational Leader Sales Administration) și Alexandra Manitiu (Business Support Expert, Finance) au discutat cu ABSL adespre viața lor profesională la Michelin și despre experiențele lor.

interviul este disponibil aici.

Andreea Tudosoiu

Încerc să mă dezvolt, atât în ceea ce privește abilitățile de comunicare interpersonală, cât și ca business analist. Cred că, pentru a putea pune în aplicare noi funcționalități și sisteme și pentru a asigura calitatea celor existente, trebuie să pot capta în mod corespunzător nevoile din business și să le comunic eficient tuturor părților interesate.

Andreea Tudosoiu, Information Manager
Sorin Grapan

Îmi aleg proiectele cu atenție și încerc să nu mă tem de lucruri noi. Este important să ieși din zona ta de confort; poate fi dificil la început, dar de obicei devine mai ușor pe parcurs. Și, dacă lucrurile nu funcționează, este bine să încerci ceva nou pentru a-ți descoperi potențialul.

Sorin Grapan, Operational Leader
Alexandra Manitiu

Îmi dedic timp să mă dezvolt și să-mi îmbunătățesc abilitățile. Încerc mereu să fiu la curent cu evoluțiile tehnologice care pot fi aplicate domeniului meu și, de asemenea, cu ceea ce se întâmplă în alte companii. Citesc articole și particip la cursuri care mă pot ajuta să mă dezvolt și să învăț lucruri noi de aplicat în profesia mea.

Alexandra Manitiu, Business Support Expert