Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

News & Events |

Michelin susține o nouă generație de elevi în învățământul dual

Pe 14 septembrie, o nouă generație de elevi a început școala în sistemul de învățământ dual la Liceul Tehnologic ”Mihai Viteazul” din Zalău și la Liceul Tehnologic Energetic Câmpina, susținuți de Michelin și de companiile partenere în aceste proiecte.

În anul scolar 2020-2021, Michelin susține 20 de elevi la Zalău (10 la calificarea electromecanic utilaje și instalatii industriale și 10 la calificarea mecanic echipamente hidraulice și pneumatice, și 10 elevi la Câmpina, specializarea electricitatea de joasă tensiune.

Învățământul dual presupune o parte teoretică, în cadrul liceului, completată de practică în uzinele Michelin. Elevii beneficiază de o bursă lunară, masă gratuită și alte facilități pe perioada practicii și au prioritate la angajare la finalul studiilor.

Pe lângă crearea acestor clase de învățământ dual, atât la Zalău, cât și la Câmpina, cu ajutorul Fundației Corporative Michelin sunt create și dotate laboratoare în care elevii să facă practică.

La Zalău, proiectul de învățământ dual a început în anul 2018 cu 14 elevi, la care s-au adăugat 21 anul trecut, în timp ce la Câmpina a debutat în 2019, cu 10 elevi.

Scoala Zalau 1
Scoala Zalau 3
  • Scoala Zalau 1
  • Scoala Zalau 3
Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences