Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

News & events |

Elevii din programul de învățământ dual de la Câmpina au vizitat uzina din Florești

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, cei 10 elevi participanți în programul de învățâmânt dual inițiat de Michelin la Liceului Tehnologic Energetic Câmpina au vizitat uzina de la Florești. Ei au  fost însoțiți de părinți, directorul liceului, diriginte și profesori. Gazde le-au fost colegii din Serviciul Personal și din departamentele tehnice.

Vizita a avut un scop dublu. Pe de o parte, elevii au descoperit cum se fabrica o anvelopă, au vizitat atelierele de mentenanță și atelierele de practică din uzină (unde se fac formările specifice tehnice – mecanică, hidraulică, pneumatică, electrică).

Apoi, elevii, părinții, profesorii și colegii din Michelin au discutat așteptările pe care le au unii de la alții în acest parteneriat, pentru ca el să fie unul câștigător pentru toți cei implicați.

Reamintim că Michelin, alături de alte trei companii din județul Prahova și cu sprijinul Liceului Tehnologic Energetic Câmpina, a lansat în acest an o clasă dedicată pregătirii elevilor în sistemul educațional dual, specializarea Electricitate de joasă tensiune.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences