Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

education |

Prima clasă de învățământ dual, în Prahova, cu sprijinul Michelin Victoria

Michelin, împreună cu alte trei companii din Prahova, a dat startul primului proiect în sistem educațional dual, alegând ca beneficiar al programului Liceul Tehnologic Energetic Câmpina, clasa a IX a, cu specializarea Electricitate de joasă tensiune.

Michelin a decis să investească în dezvoltarea meseriei de electrician și astfel, după o colaborare de aproape 5 ani în diverse proiecte educaționale alături de profesorii și liceenii din Liceul Tehnologic Energetic, uzina Victoria va susține prin burse și cursuri de formare și practică desfașurate în fabrica de la Florești 10 dintre elevii înscriși în clasa de învățământ dual, specializarea electrician joasă tensiune.

Elevii vor primi pe parcursul celor 3 ani de studiu o bursă lunară. La absolvirea ciclului de învățământ, elevii vor primi o diplomă de calificare recunoscută la nivel național.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences