Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Michelin în România

Michelin în România

Michelin, lider în domeniul anvelopelor, este dedicată îmbunătățirii sustenabile a mobilității bunurilor și persoanelor prin producția, distribuția și comercializarea de anvelope pentru fiecare tip de vehicul. Aceasta oferă, de asemenea, servicii inovatoare ce sprijină afacerile, servicii de mobilitate digitale și publică ghiduri de călătorie, ghiduri pentru hoteluri și restaurante, hărți și atlase rutiere. Grupul Michelin și-a început activitatea în România în august 2001. În prezent, Michelin are în România peste 4400 de angajați, 3 fabrici (2 la Zalău, județul Sălaj și 1 la Florești, județul Prahova), o rețea comercială şi un centru de servicii partajate în București. Începând cu anul 2018, Bucureștiul a devenit centru de coordonare a regiunii Europa Centrală (20 țări). În 2020, Michelin a obținut certificarea Top Employers, de la reputatul Top Employers Institute, pentru procesele si politicile sale de Resurse Umane, create spre beneficiul angajaților.

3

Uzine în România

1

Centru de Servicii Partajate în București

4400

Angajați în România

Unde ne găsiți

Zalau_header

Uzinele Michelin din Zalău

angajați

Descoperă acest site

Currently no job offers available in Uzinele Michelin din Zalău .

Banner header Victora 2

Uzina Michelin de la Florești

2 job offers

1400 angajați

Descoperă acest site

Last offers

Regular
Bucharest_header2

Sediul din București

6 job offers

angajați

Descoperă acest site

Un loc de muncă minunat

În echipa Michelin îți arătăm încredere și te încurajăm și susținem să îți atingi potențialul. Cu pasiune, entuziasm și mândrie, putem construi împreună viitorul, indiferent de experiența ta.   Nu este deloc neobișnuit în Michelin ca un inginer industrial să își continue cariera în Centrul de servicii partajate; ca un polonez să lucreze în România; ca un român să devină manager în Germania sau ca o femeie să fie manager de uzină.
Diversitatea locurilor de muncă pe care le gestionăm în Europa Centrală ne permite să construim împreună cu angajații noștri parcursuri profesionale surprinzătoare. Alege să crești alături de Michelin!

Aflați mai multe

Bucharest

Sediul din București

Victoria Plant_2

Uzina Victoria din Florești

Zalau Plants

Zalău Anvelope și Zalău Cord