Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Cercetare și Inovație

Inovația a ocupat mereu un loc central în strategia Grupului. Matematicieni, specialiști în materiale, informaticieni - peste 6600 de specialiști lucrează pentru a dezvolta mobilitatea viitorului, în colaborare cu universități și laboratoare din toată lumea.

6

Toate oportunitățile

Toate oportunitățile

Locuri de muncă variate pentru un parcurs profesional unic

Mihaela

Claim Expert

Claim Expert
Munca de calitate este întotdeauna apreciată

Fac parte din echipa Michelin din ianuarie 2016.

Rolul meu actual este de Claim Expert în cadrul echipei AIM (Africa, India și Orientul Mijlociu). Îmi place faptul că în munca mea acopăr mai multe continente, sunt în contact cu colegi din toată lumea (Statele Unite, Thailanda, Europa) și ating mai multe domenii: depozite de anvelope, fabrici, comerț, contabilitate. Apreciez în mod deosebit faptul că în fiecare situație găsesc sprijin și implicare.  

Unui potențial candidat i-aș spune că munca de calitate este întotdeauna apreciată în Michelin și i-aș ura mult succes! 

carieră
Parcursul meu profesional în Michelin
mărturia lui Reperele
carieră

Alte mărturii

Locuri de muncă în Cercetare și Inovație

Thumbnail

Principalele locuri de muncă în domeniul Cercetare și Inovație

Desi nu pare, o anvelopă este un obiect de o complexitate incredibilă. Este un obiect care ar trebui să se adaptaze schimbărilor din domeniul mobilității globale, noilor forme de mobilitate, digitalizării pieței, restricțiilor mediului înconjurător și să răspundă nevoilor clienților noștri.

Vignette

Designer Echipamente Specifice

Organizează și gestionează activitatea echipei sale. Este responsabil pentru nivelul de aptitudini și de dezvoltare a oamenilor.

Designer Pneuri

Proiectează noi obiecte, respectând criteriile de performanță și excelență. Este responsabil de procesul de proiectare, de la partea de simulare digitală până la testarea fizică. Interacționează cu partea chimică, fizică, mecanică și cu reprezentanții de marketing.

Arhitect Materiale

Realizează designul în domeniul său de activitate, ca participant la echipa de bază a programului de cercetare. Coordonează proiectarea în cadrul celorlalte meserii, ca funcție de sinteză.
Garantează implementarea strategiei (conceptului) privind materialele.

Inginer Modelare Digitală

Demonstrează experiență în utilizarea codurilor elementelor finite. Prescrie și validează evoluția codurilor. Stabilește codul la cererea proiectanților de produs sau proces. Formează noi utilizatori.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences