Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Cercetare și Inovație

Inovația a ocupat mereu un loc central în strategia Grupului. Matematicieni, specialiști în materiale, informaticieni - peste 6600 de specialiști lucrează pentru a dezvolta mobilitatea viitorului, în colaborare cu universități și laboratoare din toată lumea.

Locuri de muncă variate pentru un parcurs profesional unic

Alte mărturii

Ingo

Head of Michelin Service Centre

Michelin is like a big family
Ingo , Head of Michelin Service Centre
Ingo

"Michelin este ca o mare familie. Avem o coeziune pe care nu am mai experimentat-o până acum. Sunt foarte mândru de dezvoltarea mea la Michelin și este foarte distractiv să lucrez aici, cu o echipă grozavă, să reușesc să fac o mulțime de lucruri să evolueze cu succes. "

Ingo

Nadine

Key Account Manager

Being BIB for a day
Nadine , Key Account Manager
Nadine - Bib-Männchen für einen Tag

"Am fost odată la cină cu un client. Discutam despre un târg nou, care urma să aibă loc în Allgäu - o expoziție agricolă. În timp ce discutam despre eveniment, mi-a spus:" Dacă vii în costumul Omulețului Michelin, voi face o comandă suplimentară de anvelope". „Câte?”, am întrebat. ”Între 40 și 50 de anvelope agricole suplimentare.” Nu a trebuit să mi se spună de două ori; am comandat costumul din depozit. În timpul spectacolului agricol am stat toată ziua în costum și m-am distrat cu copiii. A fost incredibil de cald în el, dar timpul a trecut repede și toată lumea s-a distrat mult. Și clientul? Și-a onorat promisiunea și a plasat comanda suplimentară! "

Nadine - Bib-Männchen für einen Tag

Caroline

Customer Marketing Manager

Michelin face parte din viața mea
Caroline , Customer Marketing Manager
Customer Marketing Manager

"Michelin face parte din viața mea! Prin Michelin am vizitat deja multe locuri, am descoperit multe posibilități, și astfel mă identific cu meseria mea. Acest lucru mă motivează în fiecare zi să dau tot ce e mai bun".

 
Customer Marketing Manager

Martin

Key Account Manager

Michelin înseamnă emoție!
Martin , Key Account Manager
Key Account Manager

"Motivația, sociabilitatea și distracția la locul de muncă sunt criterii foarte importante pentru mine. Fie că vorbim despre clienți, provocări zilnice sau lucrul alături de colegi - totul este distractiv aici! Dacă vă implicați și sunteți motivați, puteți ajunge departe la Michelin și veți avea multe oportunități. "

Key Account Manager
Ingo

Ingo

Head of Michelin Service Centre

Nadine - Bib-Männchen für einen Tag

Nadine

Key Account Manager

Customer Marketing Manager

Caroline

Customer Marketing Manager

Key Account Manager

Martin

Key Account Manager

Principalele locuri de muncă în domeniul Cercetare și Inovație

Desi nu pare, o anvelopă este un obiect de o complexitate incredibilă. Este un obiect care ar trebui să se adaptaze schimbărilor din domeniul mobilității globale, noilor forme de mobilitate, digitalizării pieței, restricțiilor mediului înconjurător și să răspundă nevoilor clienților noștri.

Vignette

Designer Echipamente Specifice

Organizează și gestionează activitatea echipei sale. Este responsabil pentru nivelul de aptitudini și de dezvoltare a oamenilor.

Designer Pneuri

Proiectează noi obiecte, respectând criteriile de performanță și excelență. Este responsabil de procesul de proiectare, de la partea de simulare digitală până la testarea fizică. Interacționează cu partea chimică, fizică, mecanică și cu reprezentanții de marketing.

Arhitect Materiale

Realizează designul în domeniul său de activitate, ca participant la echipa de bază a programului de cercetare. Coordonează proiectarea în cadrul celorlalte meserii, ca funcție de sinteză.
Garantează implementarea strategiei (conceptului) privind materialele.

Inginer Modelare Digitală

Demonstrează experiență în utilizarea codurilor elementelor finite. Prescrie și validează evoluția codurilor. Stabilește codul la cererea proiectanților de produs sau proces. Formează noi utilizatori.