Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Cercetare și Inovație

Inovația a ocupat mereu un loc central în strategia Grupului. Matematicieni, specialiști în materiale, informaticieni - peste 6600 de specialiști lucrează pentru a dezvolta mobilitatea viitorului, în colaborare cu universități și laboratoare din toată lumea.

6

Toate oportunitățile

Toate oportunitățile

Locuri de muncă variate pentru un parcurs profesional unic

Mihaela

Claim Expert

Claim Expert
Munca de calitate este întotdeauna apreciată

Fac parte din echipa Michelin din ianuarie 2016.

Rolul meu actual este de Claim Expert în cadrul echipei AIM (Africa, India și Orientul Mijlociu). Îmi place faptul că în munca mea acopăr mai multe continente, sunt în contact cu colegi din toată lumea (Statele Unite, Thailanda, Europa) și ating mai multe domenii: depozite de anvelope, fabrici, comerț, contabilitate. Apreciez în mod deosebit faptul că în fiecare situație găsesc sprijin și implicare.  

Unui potențial candidat i-aș spune că munca de calitate este întotdeauna apreciată în Michelin și i-aș ura mult succes! 

carieră
Parcursul meu profesional în Michelin
mărturia lui Reperele
carieră

Alte mărturii

Catalina

Accounting Review Junior

Comunicarea între echipe este deschisă și onestă
Catalina , Accounting Review Junior
Catalina Calin

În primele mele zile la Michelin, am văzut că locul de muncă este sigur și bine organizat; de asemenea, am văzut o comunicare deschisă și onestă între echipe. Când i-am întâlnit pe noii mei colegi în ședințele online, am simțit mult sprijin din partea lor și dorința lor de a mă ajuta. Am fost foarte mulțumită de planificarea bună, care m-a ajutat să învăț și să încep să-mi desfășor activitățile zilnice.

Simt că am devenit mai adaptabilă, am găsit o echipă care mă susține și o activitate interesantă care mă ajută să mă dezvolt și să învăț noi abilități.

Catalina Calin

Steluta

Finance Business Analyst

Când lucrăm de acasă, putem construi conexiuni cu ceilalți cu ajutorul instrumentelor digitale
Steluta , Finance Business Analyst
Steluta Serban

Eram obișnuită să observ primele reacții ale oamenilor, să pot ghici dacă mesajul meu a ajuns la ei și să văd dacă au nevoie de mai multe informații și sprijin din partea mea. Pe internet, toate acestea nu sunt atât de ușor de ghicit. Prima dată când am întâmpinat un nou venit online, am avut emoții; dar, după prima întâlnire cu noua mea colegă, lucrurile au început să decurgă așa cum mă așteptam. A fost o surpriză plăcută pentru mine să descopăr că putem comunica bine, chiar dacă nu suntem față în față și că putem construi o conexiune cu cineva folosind instrumentele digitale. Până la urmă, a fost o experiență pozitivă pentru mine. Am avut emoții la început, dar am continuat cu bucuria de a avea ocazia să integrez un nou membru în echipă și să întâlnesc o persoană cu care îmi place să interacționez!

Steluta Serban

Bianca-Ioana

Intern, Business Support Controller

Toate proiectele la care am lucrat m-au ajutat să înțeleg mai bine Michelin
Bianca-Ioana , Intern, Business Support Controller
Bianca-Ioana Soare-Grigoras_M

În Michelin am crescut, m-am dezvoltat personal și profesional și pot spune că am avut (și mai am) acea experiență extraordinară de carieră. De asemenea, în Michelin mi-am făcut prieteni noi, prieteni adevărați - acei oameni pe care te poți baza oricând, cu care vorbești în fiecare zi, cu care ieși în oraș după program. Și în ceea ce privește locul de muncă, ei bine, chiar și în zilele de închidere stresante te simți bine și relaxat la birou. 

În timpul internshipului am lucrat în Financiar, cu accent pe Accounts Payable și Acounts Receivable. Am verificat și înregistrat facturi și am făcut reconcilieri contabile pe diferite conturi. De asemenea, am avut posibilitatea să lucrez în alte echipe din Financiar, dacă cineva avea nevoie de mine, cum ar fi echipele de Costing sau Credit. Posibilitatea de a mă implica în diferite activități în timpul stagiului m-a ajutat să-mi îmbunătățesc abilitățile și cunoștințele în domeniu și să progresez în cadrul companiei.

Bianca-Ioana Soare-Grigoras_M

Ionut

Inginer Calitate

Jobul meu în Michelin...
Ionut , Inginer Calitate
Quality Engineer

... m-a maturizat din punct de vedere profesional.

Quality Engineer
Catalina Calin

Catalina

Accounting Review Junior

Bucuresti

Steluta Serban

Steluta

Finance Business Analyst

Bucharest

Bianca-Ioana Soare-Grigoras_m

Bianca-Ioana

Intern, Business Support Controller

Bucuresti

Quality Engineer

Ionut

Inginer Calitate

Zalau

Locuri de muncă în Cercetare și Inovație

Thumbnail
Bucarest Headquaters
Bucarest Headquaters
Bucarest Headquaters
Bucarest Headquaters

Principalele locuri de muncă în domeniul Cercetare și Inovație

Desi nu pare, o anvelopă este un obiect de o complexitate incredibilă. Este un obiect care ar trebui să se adaptaze schimbărilor din domeniul mobilității globale, noilor forme de mobilitate, digitalizării pieței, restricțiilor mediului înconjurător și să răspundă nevoilor clienților noștri.

Vignette

Designer Echipamente Specifice

Organizează și gestionează activitatea echipei sale. Este responsabil pentru nivelul de aptitudini și de dezvoltare a oamenilor.

Designer Pneuri

Proiectează noi obiecte, respectând criteriile de performanță și excelență. Este responsabil de procesul de proiectare, de la partea de simulare digitală până la testarea fizică. Interacționează cu partea chimică, fizică, mecanică și cu reprezentanții de marketing.

Arhitect Materiale

Realizează designul în domeniul său de activitate, ca participant la echipa de bază a programului de cercetare. Coordonează proiectarea în cadrul celorlalte meserii, ca funcție de sinteză.
Garantează implementarea strategiei (conceptului) privind materialele.

Inginer Modelare Digitală

Demonstrează experiență în utilizarea codurilor elementelor finite. Prescrie și validează evoluția codurilor. Stabilește codul la cererea proiectanților de produs sau proces. Formează noi utilizatori.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences