Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Supply Chain & Logistică

Produsul corect, la locul potrivit, la data stabilită și în cantitatea solicitată. Pe scurt, aceasta este misiunea echipei de Supply Chain & Logistică.
Specialiștii în Logistică organizează depozitarea și transportul de materii prime, produse semi-finite și finite la nivel național și internațional. Acțiunile complementare includ toate serviciile companiei și garantează respectarea acordurilor semnate.

6

Toate oportunitățile

Toate oportunitățile

Locuri de muncă variate pentru un traseu profesional unic

Antonie

Data Analyst

Data Analyst
Aici aveți tot sprijinul de care aveți nevoie

Prima experiență importantă pe care am avut-o în Michelin a avut loc în una dintre fabricile noastre și este legată de descoperirea procesului prin care se produce o anvelopă. Un alt moment important a fost acela în care am avut ocazia să interacționez cu partenerii noștri din alte țări: în cadrul unei vizite de teren în Grecia, unde am întâlnit cei mai importanți clienți locali, sau atunci când ne-am deplasat la Clermont-Ferrand pentru a cunoaște echipa care coordonează activitățile din Europa.

Unui candidat i-aș spune că în Michelin va găsi tot sprijinul, trainingurile, cursurile de limbi străine de care are nevoie în munca sa. Suntem o echipă tânără, cu colegi aparținând unor țări și culturi diferite, care a învățat să fie unită, asemeni unei familii.

carieră
Parcursul meu profesional în Michelin
mărturia lui Reperele
carieră

Alte mărturii

Catalina

Accounting Review Junior

Comunicarea între echipe este deschisă și onestă
Catalina , Accounting Review Junior
Catalina Calin

În primele mele zile la Michelin, am văzut că locul de muncă este sigur și bine organizat; de asemenea, am văzut o comunicare deschisă și onestă între echipe. Când i-am întâlnit pe noii mei colegi în ședințele online, am simțit mult sprijin din partea lor și dorința lor de a mă ajuta. Am fost foarte mulțumită de planificarea bună, care m-a ajutat să învăț și să încep să-mi desfășor activitățile zilnice.

Simt că am devenit mai adaptabilă, am găsit o echipă care mă susține și o activitate interesantă care mă ajută să mă dezvolt și să învăț noi abilități.

Catalina Calin

Steluta

Finance Business Analyst

Când lucrăm de acasă, putem construi conexiuni cu ceilalți cu ajutorul instrumentelor digitale
Steluta , Finance Business Analyst
Steluta Serban

Eram obișnuită să observ primele reacții ale oamenilor, să pot ghici dacă mesajul meu a ajuns la ei și să văd dacă au nevoie de mai multe informații și sprijin din partea mea. Pe internet, toate acestea nu sunt atât de ușor de ghicit. Prima dată când am întâmpinat un nou venit online, am avut emoții; dar, după prima întâlnire cu noua mea colegă, lucrurile au început să decurgă așa cum mă așteptam. A fost o surpriză plăcută pentru mine să descopăr că putem comunica bine, chiar dacă nu suntem față în față și că putem construi o conexiune cu cineva folosind instrumentele digitale. Până la urmă, a fost o experiență pozitivă pentru mine. Am avut emoții la început, dar am continuat cu bucuria de a avea ocazia să integrez un nou membru în echipă și să întâlnesc o persoană cu care îmi place să interacționez!

Steluta Serban

Bianca-Ioana

Intern, Business Support Controller

Toate proiectele la care am lucrat m-au ajutat să înțeleg mai bine Michelin
Bianca-Ioana , Intern, Business Support Controller
Bianca-Ioana Soare-Grigoras_M

În Michelin am crescut, m-am dezvoltat personal și profesional și pot spune că am avut (și mai am) acea experiență extraordinară de carieră. De asemenea, în Michelin mi-am făcut prieteni noi, prieteni adevărați - acei oameni pe care te poți baza oricând, cu care vorbești în fiecare zi, cu care ieși în oraș după program. Și în ceea ce privește locul de muncă, ei bine, chiar și în zilele de închidere stresante te simți bine și relaxat la birou. 

În timpul internshipului am lucrat în Financiar, cu accent pe Accounts Payable și Acounts Receivable. Am verificat și înregistrat facturi și am făcut reconcilieri contabile pe diferite conturi. De asemenea, am avut posibilitatea să lucrez în alte echipe din Financiar, dacă cineva avea nevoie de mine, cum ar fi echipele de Costing sau Credit. Posibilitatea de a mă implica în diferite activități în timpul stagiului m-a ajutat să-mi îmbunătățesc abilitățile și cunoștințele în domeniu și să progresez în cadrul companiei.

Bianca-Ioana Soare-Grigoras_M

Ionut

Inginer Calitate

Jobul meu în Michelin...
Ionut , Inginer Calitate
Quality Engineer

... m-a maturizat din punct de vedere profesional.

Quality Engineer
Catalina Calin

Catalina

Accounting Review Junior

Bucuresti

Steluta Serban

Steluta

Finance Business Analyst

Bucharest

Bianca-Ioana Soare-Grigoras_m

Bianca-Ioana

Intern, Business Support Controller

Bucuresti

Quality Engineer

Ionut

Inginer Calitate

Zalau

Locuri de muncă în Supply Chain & Logistică

Vignette
Bucarest Headquaters
Bucarest Headquaters
Bucarest Headquaters
Bucarest Headquaters

Principalele locuri de muncă în Supply Chain & Logistică

De fiecare dată mai complexe, procesele de producție și marketing necesită un control sincronizat al stocurilor. Dincolo de gestionarea fluxurilor, aceste zone ale businessului analizează constant ideile primite și creează o relație de cooperare puternică între toți partenerii din lanțul valoric, pentru a obține un avantaj competitiv comun.

Vignette

Responsabil de Calitate Logistică

Garantează calitatea produselor livrate și calitatea procesului de livrare.

Responsabil Operațiuni Logistice

Responsabil de optimizarea funcțiunilor de administrare logistică pentru materii prime, precum și pentru produse finite. Responsabil pentru toate sau pentru majoritatea sarcinilor de control al stocurilor, depozitare, transport și distribuție.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences