Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Supply Chain & Logistică

Produsul corect, la locul potrivit, la data stabilită și în cantitatea solicitată. Pe scurt, aceasta este misiunea echipei de Supply Chain & Logistică.
Specialiștii în Logistică organizează depozitarea și transportul de materii prime, produse semi-finite și finite la nivel național și internațional. Acțiunile complementare includ toate serviciile companiei și garantează respectarea acordurilor semnate.

Locuri de muncă variate pentru un traseu profesional unic

Antonie

Data Analyst

Data Analyst
Aici aveți tot sprijinul de care aveți nevoie

Prima experiență importantă pe care am avut-o în Michelin a avut loc în una dintre fabricile noastre și este legată de descoperirea procesului prin care se produce o anvelopă. Un alt moment important a fost acela în care am avut ocazia să interacționez cu partenerii noștri din alte țări: în cadrul unei vizite de teren în Grecia, unde am întâlnit cei mai importanți clienți locali, sau atunci când ne-am deplasat la Clermont-Ferrand pentru a cunoaște echipa care coordonează activitățile din Europa.

Unui candidat i-aș spune că în Michelin va găsi tot sprijinul, trainingurile, cursurile de limbi străine de care are nevoie în munca sa. Suntem o echipă tânără, cu colegi aparținând unor țări și culturi diferite, care a învățat să fie unită, asemeni unei familii.

carieră
Parcursul meu profesional în Michelin
mărturia lui Reperele
carieră

Alte mărturii

Remus

Expert Sales Administration

Pot să propun idei și abordări diferite
Remus , Expert Sales Administration
Expert Sales Administration

Fac parte din echipa Michelin din iunie 2016. Ceea ce îmi place cel mai mult în munca mea este faptul că pot să propun idei și abordări diferite, pe care colegii mei sunt deschiși să le asculte și să le discute.

Unui candidat i-aș spune că în Michelin va găsi echipe tinere și manageri de echipe care înțeleg nevoile noii generații. Apreciez în mod deosebit orarul flexibil și beneficiile pe care Michelin le oferă angajaților săi.

Expert Sales Administration

Mihaela

Claim Expert

Munca de calitate este întotdeauna apreciată
Mihaela , Claim Expert
Claim Expert

Fac parte din echipa Michelin din ianuarie 2016.

Rolul meu actual este de Claim Expert în cadrul echipei AIM (Africa, India și Orientul Mijlociu). Îmi place faptul că în munca mea acopăr mai multe continente, sunt în contact cu colegi din toată lumea (Statele Unite, Thailanda, Europa) și ating mai multe domenii: depozite de anvelope, fabrici, comerț, contabilitate. Apreciez în mod deosebit faptul că în fiecare situație găsesc sprijin și implicare.  

Unui potențial candidat i-aș spune că munca de calitate este întotdeauna apreciată în Michelin și i-aș ura mult succes! 

Claim Expert

Alexandru

Cartograf

Un mediu de lucru foarte plăcut
Alexandru , Cartograf
Alexandru Iorga

Lucrez în Michelin din 2007 și fac parte din echipa de Cartografie. În rolul meu acopăr 16 țări din Europa de Est și ceea ce îmi place cel mai mult este faptul că mi-am dezvoltat expertiza de cartograf într-o companie atât de importantă ca Michelin.

Unui potențial candidat i-aș spune că în Michelin poți, cu siguranță, să găsești: calitate, diversitate și un mediu de lucru foarte plăcut.

Alexandru Iorga

Anca

Regional Team Manager

Michelin este locul potrivit!
Anca , Regional Team Manager
Regional Team Manager

În timpul anilor petrecuți în Michelin am avut șansa să fiu manager, prieten, trainer, auditor, coleg, angajat… altfel spus, roluri multiple care mi-au oferit multe EXPERIENȚE.

Am fost promovată de trei ori, am avut oportunitatea de a mă implica în noi proiecte, am propus și implementat noi abordări, am călătorit, am coordonat proiecte și am avut multe momente plăcute. Învăț lucruri noi în fiecare zi și sunt mândră de echipa mea cu oameni care provin din țări diferite și lucrează pentru 60 de state.

Suntem bucuroși să vă primim în echipa noastră! Michelin este locul în care puteți într-adevăr să creșteți, să fiți ascultat, să fiți considerați o parte importantă a Grupului. Și, de ce nu, adaug faptul că Michelin produce cele mai bune anvelope pe care le-am avut vreodată și cea mai simpatică mascotă! Deci, în Michelin sunteți în locul potrivit!

Regional Team Manager
Expert Sales Administration

Remus

Expert Sales Administration

Bucharest, CBS

Claim Expert

Mihaela

Claim Expert

Alexandru Iorga

Alexandru

Cartograf

Regional Team Manager

Anca

Regional Team Manager

Bucharest, CBS

Principalele locuri de muncă în Supply Chain & Logistică

De fiecare dată mai complexe, procesele de producție și marketing necesită un control sincronizat al stocurilor. Dincolo de gestionarea fluxurilor, aceste zone ale businessului analizează constant ideile primite și creează o relație de cooperare puternică între toți partenerii din lanțul valoric, pentru a obține un avantaj competitiv comun.

Vignette

Responsabil de Calitate Logistică

Garantează calitatea produselor livrate și calitatea procesului de livrare.

Responsabil Operațiuni Logistice

Responsabil de optimizarea funcțiunilor de administrare logistică pentru materii prime, precum și pentru produse finite. Responsabil pentru toate sau pentru majoritatea sarcinilor de control al stocurilor, depozitare, transport și distribuție.