Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Mentenanță

Nivelul înalt al calității produselor Michelin necesită o întreținere meticuloasă a tuturor instrumentelor implicate în procesul de producție. În fața unei provocări ambițioase, aceste obiective de mentenanță solicită versatilitate și răspuns rapid și sunt implementate cu ajutorul unor echipe motivate, într-un context tehnologic inovator.

6

Toate oportunitățile

Toate oportunitățile

Locuri de muncă variate pentru o carieră unică

Tim

Operator mașini - Mentor de training

Tim
Îi ajut să învețe și să înțeleagă...

În prezent lucrez în departamentul de training, în calitate de îndrumător. Responsabilitatea mea este de a ajuta la pregătirea noilor angajați care vor lucra la mașinile de producție. Pe parcursul câtorva săptămâni, îi ajut să învețe și să înțeleagă elementele de bază ale producției de anvelope, inclusiv așteptările companiei noastre cu privire la siguranță și calitate. După ce sunt repartizați într-un echipaj și unui mentor individual, rămâne în responsabilitatea mea să evaluez progresul lor spre atingerea certificării.

carieră
Cariera sa
Operator Mașinist

Ajutam fabrica să-și îndeplinească obiectivul de producție și să își respecte promisiunile făcute clienților, operând mașina de fabricare a anvelopelor, care aduce componente dintr-un alt compartiment pentru a începe fabricarea anvelopei.

Mentor de training

Scopul meu este să ajut noii angajați care vor opera mașina de fabricare a anvelopelor să devină competenți în operarea acesteia.

mărturia lui Reperele
Jobul meu
Training

Ajut noii angajați să învețe elementele de bază ale fabricației, prin observare, predare, discuție și experiență practică.

Evaluare

Interacțiune și discuții cu angajații noi și / sau formatorii lor individuali odată ce au fost repartizați într-un echipaj, pentru a monitoriza evoluția lor.

Asistență

Găsesc modalități de a ajuta operatorii de producție să depășească obstacole mici, pentru a-și atinge obiectivul de producție zilnic.

carieră

Alte mărturii

Cristina

Inginer de Proces

Îmi place dinamica
Cristina , Inginer de Proces
Process Engineer

... și inovația în care sunt implicată.

Process Engineer

Ervin

Manager Echipă de Producție

În Michelin, orice idee...
Ervin , Manager Echipă de Producție
Manager Echipă de Producție

... este ascultată și poate deveni soluția cea mai potrivită.

Manager Echipă de Producție

Pam

Machine Operator

Scopul meu este să construiesc carcasa anvelopei, după standarde riguroase de siguranță și calitate.
Pam , Machine Operator
Pam Chavis

În prezent lucrez în finisare, la mașina de construire a anvelopelor (PAP), care construiește anvelope pentru utilajele de teren. Această mașină combină materiale dintr-un alt departament pentru a începe construirea peretelui lateral al anvelopei.

Pam Chavis

Bianca

Process engineer

Un foarte bun punct de pornire
Bianca , Process engineer
Bianca, Floresti_L

Michelin desființează mitul “zero experiență în domeniu, nici o șansă la angajare”. Prin urmare, este un foarte bun start pentru tinerii absolvenți sau tinerii care își doresc o schimbare în carieră. Beneficiați de training-uri imediat după angajare, astfel încât să vă familiarizați cu postul și mediul de lucru.

Fiind o companie multinațională, aveți foarte mari șanse să colaborați cu colegi din alte fabrici, să mergeți la formări și schimburi de experiență, să lucrați în proiecte transverse pentru a vă lărgi câmpul de expertiză și viziunea asupra proceselor de fabricație.

Personal, consider că toate aceste lucruri aduc valoare adăugată activității zilnice a fiecărui angajat, angajat care poate și este încurajat să aducă idei de progres, ulterior răsplătite.

Bianca, Floresti_L
Process Engineer

Cristina

Inginer de Proces

Zalau

Manager Echipă de Producție

Ervin

Manager Echipă de Producție

Zalau

Pam Chavis

Pam

Machine Operator

Bianca, Floresti_S

Bianca

Process engineer

Floresti

Locuri de muncă în Mentenanță

Vignette

Principalele locuri de muncă în domeniul Mentenanță

Procesare de date, mecanică, pneumatică - rolurile din mentenanță se conectează cu multe tipuri de tehnologii.
Adaptate cerințelor fiecărui centru, echipele urmează o pregătire regulată pentru a fi la curent cu toate evoluțiile tehnologice și pentru a stabili programe de reînnoire a echipamentelor industriale.

Vignette

Responsabil Sector de Mentenanță

Asigură disponibilitatea și durabilitatea, la un cost optim, a echipamentelor din sectorul său. Îndeplinește obiectivele de cantitate, calitate, cost, timp și siguranță a angajaților.
Gestionează planul de mentenanță și de standardizare a echipamentelor de producție.

Responsabil Tehnic

Asigură operatorilor echipamente de producție ce respectă legislația în vigoare. Supervizează întreținerea și recepția noilor echipamente. Garantează funcționarea fiabilă a tuturor sistemelor din sectorul său. Supervizează funcționarea echipelor de mentenanță curativă și preventivă.

Inginer Mentenanță

Asigură siguranța de funcționare și durabilitatea a echipamentelor, urmând strategia de mentenanță planificată (optimă din punct de vedere economic). Acordă asistență tehnică sectoarelor de mentenanță. Garantează calitatea proceselor de mentenanță pentru aceste arii. Formează alți angajați și personalul de mentenanță în ceea ce privește tehnicile și metodele de lucru.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences