Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Mentenanță

Nivelul înalt al calității produselor Michelin necesită o întreținere meticuloasă a tuturor instrumentelor implicate în procesul de producție. În fața unei provocări ambițioase, aceste obiective de mentenanță solicită versatilitate și răspuns rapid și sunt implementate cu ajutorul unor echipe motivate, într-un context tehnologic inovator.

Locuri de muncă variate pentru o carieră unică

Tim

Operator mașini - Mentor de training

Tim
Îi ajut să învețe și să înțeleagă...

În prezent lucrez în departamentul de training, în calitate de îndrumător. Responsabilitatea mea este de a ajuta la pregătirea noilor angajați care vor lucra la mașinile de producție. Pe parcursul câtorva săptămâni, îi ajut să învețe și să înțeleagă elementele de bază ale producției de anvelope, inclusiv așteptările companiei noastre cu privire la siguranță și calitate. După ce sunt repartizați într-un echipaj și unui mentor individual, rămâne în responsabilitatea mea să evaluez progresul lor spre atingerea certificării.

carieră
Cariera sa
Operator Mașinist

Ajutam fabrica să-și îndeplinească obiectivul de producție și să își respecte promisiunile făcute clienților, operând mașina de fabricare a anvelopelor, care aduce componente dintr-un alt compartiment pentru a începe fabricarea anvelopei.

Mentor de training

Scopul meu este să ajut noii angajați care vor opera mașina de fabricare a anvelopelor să devină competenți în operarea acesteia.

mărturia lui Reperele
Jobul meu
Training

Ajut noii angajați să învețe elementele de bază ale fabricației, prin observare, predare, discuție și experiență practică.

Evaluare

Interacțiune și discuții cu angajații noi și / sau formatorii lor individuali odată ce au fost repartizați într-un echipaj, pentru a monitoriza evoluția lor.

Asistență

Găsesc modalități de a ajuta operatorii de producție să depășească obstacole mici, pentru a-și atinge obiectivul de producție zilnic.

carieră

Alte mărturii

Remus

Expert Sales Administration

Pot să propun idei și abordări diferite
Remus , Expert Sales Administration
Expert Sales Administration

Fac parte din echipa Michelin din iunie 2016. Ceea ce îmi place cel mai mult în munca mea este faptul că pot să propun idei și abordări diferite, pe care colegii mei sunt deschiși să le asculte și să le discute.

Unui candidat i-aș spune că în Michelin va găsi echipe tinere și manageri de echipe care înțeleg nevoile noii generații. Apreciez în mod deosebit orarul flexibil și beneficiile pe care Michelin le oferă angajaților săi.

Expert Sales Administration

Mihaela

Claim Expert

Munca de calitate este întotdeauna apreciată
Mihaela , Claim Expert
Claim Expert

Fac parte din echipa Michelin din ianuarie 2016.

Rolul meu actual este de Claim Expert în cadrul echipei AIM (Africa, India și Orientul Mijlociu). Îmi place faptul că în munca mea acopăr mai multe continente, sunt în contact cu colegi din toată lumea (Statele Unite, Thailanda, Europa) și ating mai multe domenii: depozite de anvelope, fabrici, comerț, contabilitate. Apreciez în mod deosebit faptul că în fiecare situație găsesc sprijin și implicare.  

Unui potențial candidat i-aș spune că munca de calitate este întotdeauna apreciată în Michelin și i-aș ura mult succes! 

Claim Expert

Alexandru

Cartograf

Un mediu de lucru foarte plăcut
Alexandru , Cartograf
Alexandru Iorga

Lucrez în Michelin din 2007 și fac parte din echipa de Cartografie. În rolul meu acopăr 16 țări din Europa de Est și ceea ce îmi place cel mai mult este faptul că mi-am dezvoltat expertiza de cartograf într-o companie atât de importantă ca Michelin.

Unui potențial candidat i-aș spune că în Michelin poți, cu siguranță, să găsești: calitate, diversitate și un mediu de lucru foarte plăcut.

Alexandru Iorga

Anca

Regional Team Manager

Michelin este locul potrivit!
Anca , Regional Team Manager
Regional Team Manager

În timpul anilor petrecuți în Michelin am avut șansa să fiu manager, prieten, trainer, auditor, coleg, angajat… altfel spus, roluri multiple care mi-au oferit multe EXPERIENȚE.

Am fost promovată de trei ori, am avut oportunitatea de a mă implica în noi proiecte, am propus și implementat noi abordări, am călătorit, am coordonat proiecte și am avut multe momente plăcute. Învăț lucruri noi în fiecare zi și sunt mândră de echipa mea cu oameni care provin din țări diferite și lucrează pentru 60 de state.

Suntem bucuroși să vă primim în echipa noastră! Michelin este locul în care puteți într-adevăr să creșteți, să fiți ascultat, să fiți considerați o parte importantă a Grupului. Și, de ce nu, adaug faptul că Michelin produce cele mai bune anvelope pe care le-am avut vreodată și cea mai simpatică mascotă! Deci, în Michelin sunteți în locul potrivit!

Regional Team Manager
Expert Sales Administration

Remus

Expert Sales Administration

Bucharest, CBS

Claim Expert

Mihaela

Claim Expert

Alexandru Iorga

Alexandru

Cartograf

Regional Team Manager

Anca

Regional Team Manager

Bucharest, CBS

Principalele locuri de muncă în domeniul Mentenanță

Procesare de date, mecanică, pneumatică - rolurile din mentenanță se conectează cu multe tipuri de tehnologii.
Adaptate cerințelor fiecărui centru, echipele urmează o pregătire regulată pentru a fi la curent cu toate evoluțiile tehnologice și pentru a stabili programe de reînnoire a echipamentelor industriale.

Vignette

Responsabil Sector de Mentenanță

Asigură disponibilitatea și durabilitatea, la un cost optim, a echipamentelor din sectorul său. Îndeplinește obiectivele de cantitate, calitate, cost, timp și siguranță a angajaților.
Gestionează planul de mentenanță și de standardizare a echipamentelor de producție.

Responsabil Tehnic

Asigură operatorilor echipamente de producție ce respectă legislația în vigoare. Supervizează întreținerea și recepția noilor echipamente. Garantează funcționarea fiabilă a tuturor sistemelor din sectorul său. Supervizează funcționarea echipelor de mentenanță curativă și preventivă.

Inginer Mentenanță

Asigură siguranța de funcționare și durabilitatea a echipamentelor, urmând strategia de mentenanță planificată (optimă din punct de vedere economic). Acordă asistență tehnică sectoarelor de mentenanță. Garantează calitatea proceselor de mentenanță pentru aceste arii. Formează alți angajați și personalul de mentenanță în ceea ce privește tehnicile și metodele de lucru.