Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Mentenanță

Nivelul înalt al calității produselor Michelin necesită o întreținere meticuloasă a tuturor instrumentelor implicate în procesul de producție. În fața unei provocări ambițioase, aceste obiective de mentenanță solicită versatilitate și răspuns rapid și sunt implementate cu ajutorul unor echipe motivate, într-un context tehnologic inovator.

Locuri de muncă variate pentru o carieră unică

Alte mărturii

Ingo

Head of Michelin Service Centre

Michelin is like a big family
Ingo , Head of Michelin Service Centre
Ingo

"Michelin este ca o mare familie. Avem o coeziune pe care nu am mai experimentat-o până acum. Sunt foarte mândru de dezvoltarea mea la Michelin și este foarte distractiv să lucrez aici, cu o echipă grozavă, să reușesc să fac o mulțime de lucruri să evolueze cu succes. "

Ingo

Nadine

Key Account Manager

Being BIB for a day
Nadine , Key Account Manager
Nadine - Bib-Männchen für einen Tag

"Am fost odată la cină cu un client. Discutam despre un târg nou, care urma să aibă loc în Allgäu - o expoziție agricolă. În timp ce discutam despre eveniment, mi-a spus:" Dacă vii în costumul Omulețului Michelin, voi face o comandă suplimentară de anvelope". „Câte?”, am întrebat. ”Între 40 și 50 de anvelope agricole suplimentare.” Nu a trebuit să mi se spună de două ori; am comandat costumul din depozit. În timpul spectacolului agricol am stat toată ziua în costum și m-am distrat cu copiii. A fost incredibil de cald în el, dar timpul a trecut repede și toată lumea s-a distrat mult. Și clientul? Și-a onorat promisiunea și a plasat comanda suplimentară! "

Nadine - Bib-Männchen für einen Tag

Caroline

Customer Marketing Manager

Michelin face parte din viața mea
Caroline , Customer Marketing Manager
Customer Marketing Manager

"Michelin face parte din viața mea! Prin Michelin am vizitat deja multe locuri, am descoperit multe posibilități, și astfel mă identific cu meseria mea. Acest lucru mă motivează în fiecare zi să dau tot ce e mai bun".

 
Customer Marketing Manager

Martin

Key Account Manager

Michelin înseamnă emoție!
Martin , Key Account Manager
Key Account Manager

"Motivația, sociabilitatea și distracția la locul de muncă sunt criterii foarte importante pentru mine. Fie că vorbim despre clienți, provocări zilnice sau lucrul alături de colegi - totul este distractiv aici! Dacă vă implicați și sunteți motivați, puteți ajunge departe la Michelin și veți avea multe oportunități. "

Key Account Manager
Ingo

Ingo

Head of Michelin Service Centre

Nadine - Bib-Männchen für einen Tag

Nadine

Key Account Manager

Customer Marketing Manager

Caroline

Customer Marketing Manager

Key Account Manager

Martin

Key Account Manager

Principalele locuri de muncă în domeniul Mentenanță

Procesare de date, mecanică, pneumatică - ocupațiile din mentenanță se întrepătrund cu multe tipuri de tehnologii.
Adaptate cerințelor fiecărui centru, echipele urmează o pregătire regulată pentru a fi la curent cu toate evoluțiile tehnologice și pentru a stabili programe de re-înnoire a echipamentelor industriale.

Vignette

Responsabil Sector de Mentenanță

Asigură disponibilitatea și durabilitatea, la un cost optim, a echipamentelor din sectorul său. Îndeplinește obiectivele de cantitate, calitate, cost, timp și siguranță a angajaților.
Gestionează planul de mentenanță și de standardizare a echipamentelor de producție.

Responsabil Tehnic

Asigură operatorilor echipamente de producție ce respectă legislația în vigoare. Supervizează întreținerea și recepția noilor echipamente. Garantează funcționarea fiabilă a tuturor sistemelor din sectorul său. Supervizează funcționarea echipelor de mentenanță curativă și preventivă.

Inginer Mentenanță

Asigură siguranța de funcționare și durabilitatea a echipamentelor, urmând strategia de mentenanță planificată (optimă din punct de vedere economic). Acordă asistență tehnică sectoarelor de mentenanță. Garantează calitatea proceselor de întreținere pentru aceste arii. Formează alți angajați și personalul de mentenanță, în ceea ce privește tehnicile și metodele de lucru.