Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Locuri de muncă în Producție

În birouri și ateliere, echipele de producție transmit mai departe cunoștințele și nivelul ridicat de calitate care definesc reputația Grupului Michelin. Fie că lucrează cu cauciuc sintetic, amestecuri, țesături, produse metalice sau matrițe, operatorii aduc la viață produse tot mai inovatoare și mai eficiente.

Locuri de muncă variate pentru o carieră unică

Bianca

Process engineer

Bianca, Floresti_L
Un foarte bun punct de pornire

Michelin desființează mitul “zero experiență în domeniu, nici o șansă la angajare”. Prin urmare, este un foarte bun start pentru tinerii absolvenți sau tinerii care își doresc o schimbare în carieră. Beneficiați de training-uri imediat după angajare, astfel încât să vă familiarizați cu postul și mediul de lucru.

Fiind o companie multinațională, aveți foarte mari șanse să colaborați cu colegi din alte fabrici, să mergeți la formări și schimburi de experiență, să lucrați în proiecte transverse pentru a vă lărgi câmpul de expertiză și viziunea asupra proceselor de fabricație.

Personal, consider că toate aceste lucruri aduc valoare adăugată activității zilnice a fiecărui angajat, angajat care poate și este încurajat să aducă idei de progres, ulterior răsplătite.

carieră
Parcursul meu profesional în Michelin
mărturia lui Reperele
carieră

Alte mărturii

Remus

Expert Sales Administration

Pot să propun idei și abordări diferite
Remus , Expert Sales Administration
Expert Sales Administration

Fac parte din echipa Michelin din iunie 2016. Ceea ce îmi place cel mai mult în munca mea este faptul că pot să propun idei și abordări diferite, pe care colegii mei sunt deschiși să le asculte și să le discute.

Unui candidat i-aș spune că în Michelin va găsi echipe tinere și manageri de echipe care înțeleg nevoile noii generații. Apreciez în mod deosebit orarul flexibil și beneficiile pe care Michelin le oferă angajaților săi.

Expert Sales Administration

Mihaela

Claim Expert

Munca de calitate este întotdeauna apreciată
Mihaela , Claim Expert
Claim Expert

Fac parte din echipa Michelin din ianuarie 2016.

Rolul meu actual este de Claim Expert în cadrul echipei AIM (Africa, India și Orientul Mijlociu). Îmi place faptul că în munca mea acopăr mai multe continente, sunt în contact cu colegi din toată lumea (Statele Unite, Thailanda, Europa) și ating mai multe domenii: depozite de anvelope, fabrici, comerț, contabilitate. Apreciez în mod deosebit faptul că în fiecare situație găsesc sprijin și implicare.  

Unui potențial candidat i-aș spune că munca de calitate este întotdeauna apreciată în Michelin și i-aș ura mult succes! 

Claim Expert

Alexandru

Cartograf

Un mediu de lucru foarte plăcut
Alexandru , Cartograf
Alexandru Iorga

Lucrez în Michelin din 2007 și fac parte din echipa de Cartografie. În rolul meu acopăr 16 țări din Europa de Est și ceea ce îmi place cel mai mult este faptul că mi-am dezvoltat expertiza de cartograf într-o companie atât de importantă ca Michelin.

Unui potențial candidat i-aș spune că în Michelin poți, cu siguranță, să găsești: calitate, diversitate și un mediu de lucru foarte plăcut.

Alexandru Iorga

Anca

Regional Team Manager

Michelin este locul potrivit!
Anca , Regional Team Manager
Regional Team Manager

În timpul anilor petrecuți în Michelin am avut șansa să fiu manager, prieten, trainer, auditor, coleg, angajat… altfel spus, roluri multiple care mi-au oferit multe EXPERIENȚE.

Am fost promovată de trei ori, am avut oportunitatea de a mă implica în noi proiecte, am propus și implementat noi abordări, am călătorit, am coordonat proiecte și am avut multe momente plăcute. Învăț lucruri noi în fiecare zi și sunt mândră de echipa mea cu oameni care provin din țări diferite și lucrează pentru 60 de state.

Suntem bucuroși să vă primim în echipa noastră! Michelin este locul în care puteți într-adevăr să creșteți, să fiți ascultat, să fiți considerați o parte importantă a Grupului. Și, de ce nu, adaug faptul că Michelin produce cele mai bune anvelope pe care le-am avut vreodată și cea mai simpatică mascotă! Deci, în Michelin sunteți în locul potrivit!

Regional Team Manager
Expert Sales Administration

Remus

Expert Sales Administration

Bucharest, CBS

Claim Expert

Mihaela

Claim Expert

Alexandru Iorga

Alexandru

Cartograf

Regional Team Manager

Anca

Regional Team Manager

Bucharest, CBS

Principalele locuri de muncă în Producție

Cu o moștenire puternică de expertiză industrială, Grupul Michelin a acordat întotdeauna o atenție deosebită producției și dezvoltării angajaților, care, în fiecare zi, mențin un nivelul ridicat de calitate.

Vignette

Manager Linie de Producție

Gestionează activitățile unei echipe de producție pentru a asigura derularea operațiunilor de fabricație în conformitate cu specificațiile și timpii de producție.
Asigură respectarea obiectivelor, a planului de costuri și pierderi, precum și a standardelor de calitate predefinite.

Manager de Producție

Dirijează și urmărește toate activitățile de producție într-o anumită zonă, pentru a optimiza utilizarea resurselor organizaționale, respectând specificațiile privind volumul și costurile de producție.

Managerul de Atelier

Gestionează atelierul pentru a atinge obiectivele planificate. Își ajută echipa multidisciplinară să exploateze toate mijloacele de producție.
Conduce analiza de risc a atelierului său. Implementează și evaluează planurile de prevenție.

Responsabilul de Sector

Asigură aplicarea regulilor de protecția mediului înconjurător și de prevenție în aria sa de responsabilitate.
Participă la dezvoltarea planului anual. Gestionează și conduce o arie de responsabilitate pentru a atinge obiectivele stabilite și definite în termeni de siguranță, calitate, cantitate, cost și timp.