Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Locuri de muncă în Producție

În birouri și ateliere, echipele de producție transmit cunoștințele și nivelul ridicat de calitate care fac reputația grupului Michelin. Fie că lucrează cu cauciuc sintetic, amestecuri, țesături, produse metalice sau matrițe, operatorii aduc la viață produse tot mai inovatoare și mai eficiente.

Locuri de muncă variate pentru o carieră unică

Alte mărturii

Ingo

Head of Michelin Service Centre

Michelin is like a big family
Ingo , Head of Michelin Service Centre
Ingo

"Michelin este ca o mare familie. Avem o coeziune pe care nu am mai experimentat-o până acum. Sunt foarte mândru de dezvoltarea mea la Michelin și este foarte distractiv să lucrez aici, cu o echipă grozavă, să reușesc să fac o mulțime de lucruri să evolueze cu succes. "

Ingo

Nadine

Key Account Manager

Being BIB for a day
Nadine , Key Account Manager
Nadine - Bib-Männchen für einen Tag

"Am fost odată la cină cu un client. Discutam despre un târg nou, care urma să aibă loc în Allgäu - o expoziție agricolă. În timp ce discutam despre eveniment, mi-a spus:" Dacă vii în costumul Omulețului Michelin, voi face o comandă suplimentară de anvelope". „Câte?”, am întrebat. ”Între 40 și 50 de anvelope agricole suplimentare.” Nu a trebuit să mi se spună de două ori; am comandat costumul din depozit. În timpul spectacolului agricol am stat toată ziua în costum și m-am distrat cu copiii. A fost incredibil de cald în el, dar timpul a trecut repede și toată lumea s-a distrat mult. Și clientul? Și-a onorat promisiunea și a plasat comanda suplimentară! "

Nadine - Bib-Männchen für einen Tag

Caroline

Customer Marketing Manager

Michelin face parte din viața mea
Caroline , Customer Marketing Manager
Customer Marketing Manager

"Michelin face parte din viața mea! Prin Michelin am vizitat deja multe locuri, am descoperit multe posibilități, și astfel mă identific cu meseria mea. Acest lucru mă motivează în fiecare zi să dau tot ce e mai bun".

 
Customer Marketing Manager

Martin

Key Account Manager

Michelin înseamnă emoție!
Martin , Key Account Manager
Key Account Manager

"Motivația, sociabilitatea și distracția la locul de muncă sunt criterii foarte importante pentru mine. Fie că vorbim despre clienți, provocări zilnice sau lucrul alături de colegi - totul este distractiv aici! Dacă vă implicați și sunteți motivați, puteți ajunge departe la Michelin și veți avea multe oportunități. "

Key Account Manager
Ingo

Ingo

Head of Michelin Service Centre

Nadine - Bib-Männchen für einen Tag

Nadine

Key Account Manager

Customer Marketing Manager

Caroline

Customer Marketing Manager

Key Account Manager

Martin

Key Account Manager

Principalele locuri de muncă în Producție

Cu o moștenire puternică de expertiză industrială, Grupul Michelin a acordat întotdeauna o atenție deosebită producției și dezvoltarea angajaților, care, în fiecare zi, mențin un nivelul ridicat de calitate.

Vignette

Manager Linie de Producție

Gestionează activitățile unei echipe de producție pentru a asigura progresul operațiunilor de fabricație în conformitate cu specificațiile și timpii de producție.
Asigură respectarea obiectivelor, costurilor și pierderilor, precum și a standardelor de calitate predefinite.

Manager de Producție

Dirijează și urmărește toate activitățile de producție într-o anumită zonă, pentru a optimiza utilizarea resurselor organizaționale, respectând specificațiile privind volumul și costurile de producție.

Managerul de Atelier

Gestionează atelierul pentru a atinge obiectivele planificate. Își ajută echipa sa multidisciplinară să exploateze toate mijloacele de producție.
Conduce analiza de risc a atelierului său. Implementează și evaluează planurile de prevenție.

Responsabilul de Sector

Asigură aplicarea regulilor de protecția mediului înconjurător și de prevenție în aria sa de responsabilități.
Participă la dezvoltarea planului anual. Gestionează și conduce o arie de responsabilități pentru a obține obiectivele stabilite și definite în termeni de siguranță, calitate, cantitate, cost și timp.