Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Calitate

Una dintre principalele noastre priorități, calitatea face parte din ADN-ul companiei și acoperă o gamă vastă de arii, funcționalități și niveluri de responsabilități.
Echipa noastră de calitate este dedicată nevoilor clienților noștri și lucrează în fiecare zi pentru a îmbunătăți experiența oferită de produsele și serviciile noastre.

6

Toate oportunitățile

Toate oportunitățile

Locuri de muncă variate pentru un parcurs profesional unic

Aida

Quality Engineer

Aida, Floresti_L
Un mediu extrem de dinamic

Michelin mi-a dat ocazia să lucrez într-un mediu industrial extrem de dinamic, unde a trebuit să învăț să mă organizez foarte riguros, dar în același timp să fiu și flexibilă la schimbările dese ce apar în producție.

Pe lângă ocazia de a lucra într-o companie multinațională, investiția pe care Michelin o face în fiecare angajat prin traininguri și schimburi de experiență cu alte fabrici aduce un plus de valoare în evoluția carierei fiecăruia. Și nu în ultimul rând, cel mai important aspect pentru mine a fost mediul de lucru, colegii foarte deschiși și dornici să împărtășească din experiența lor profesională.

carieră
Parcursul meu profesional în Michelin
mărturia lui Reperele
carieră

Alte mărturii

Catalina

Accounting Review Junior

Comunicarea între echipe este deschisă și onestă
Catalina , Accounting Review Junior
Catalina Calin

În primele mele zile la Michelin, am văzut că locul de muncă este sigur și bine organizat; de asemenea, am văzut o comunicare deschisă și onestă între echipe. Când i-am întâlnit pe noii mei colegi în ședințele online, am simțit mult sprijin din partea lor și dorința lor de a mă ajuta. Am fost foarte mulțumită de planificarea bună, care m-a ajutat să învăț și să încep să-mi desfășor activitățile zilnice.

Simt că am devenit mai adaptabilă, am găsit o echipă care mă susține și o activitate interesantă care mă ajută să mă dezvolt și să învăț noi abilități.

Catalina Calin

Steluta

Finance Business Analyst

Când lucrăm de acasă, putem construi conexiuni cu ceilalți cu ajutorul instrumentelor digitale
Steluta , Finance Business Analyst
Steluta Serban

Eram obișnuită să observ primele reacții ale oamenilor, să pot ghici dacă mesajul meu a ajuns la ei și să văd dacă au nevoie de mai multe informații și sprijin din partea mea. Pe internet, toate acestea nu sunt atât de ușor de ghicit. Prima dată când am întâmpinat un nou venit online, am avut emoții; dar, după prima întâlnire cu noua mea colegă, lucrurile au început să decurgă așa cum mă așteptam. A fost o surpriză plăcută pentru mine să descopăr că putem comunica bine, chiar dacă nu suntem față în față și că putem construi o conexiune cu cineva folosind instrumentele digitale. Până la urmă, a fost o experiență pozitivă pentru mine. Am avut emoții la început, dar am continuat cu bucuria de a avea ocazia să integrez un nou membru în echipă și să întâlnesc o persoană cu care îmi place să interacționez!

Steluta Serban

Bianca-Ioana

Intern, Business Support Controller

Toate proiectele la care am lucrat m-au ajutat să înțeleg mai bine Michelin
Bianca-Ioana , Intern, Business Support Controller
Bianca-Ioana Soare-Grigoras_M

În Michelin am crescut, m-am dezvoltat personal și profesional și pot spune că am avut (și mai am) acea experiență extraordinară de carieră. De asemenea, în Michelin mi-am făcut prieteni noi, prieteni adevărați - acei oameni pe care te poți baza oricând, cu care vorbești în fiecare zi, cu care ieși în oraș după program. Și în ceea ce privește locul de muncă, ei bine, chiar și în zilele de închidere stresante te simți bine și relaxat la birou. 

În timpul internshipului am lucrat în Financiar, cu accent pe Accounts Payable și Acounts Receivable. Am verificat și înregistrat facturi și am făcut reconcilieri contabile pe diferite conturi. De asemenea, am avut posibilitatea să lucrez în alte echipe din Financiar, dacă cineva avea nevoie de mine, cum ar fi echipele de Costing sau Credit. Posibilitatea de a mă implica în diferite activități în timpul stagiului m-a ajutat să-mi îmbunătățesc abilitățile și cunoștințele în domeniu și să progresez în cadrul companiei.

Bianca-Ioana Soare-Grigoras_M

Ionut

Inginer Calitate

Jobul meu în Michelin...
Ionut , Inginer Calitate
Quality Engineer

... m-a maturizat din punct de vedere profesional.

Quality Engineer
Catalina Calin

Catalina

Accounting Review Junior

Bucuresti

Steluta Serban

Steluta

Finance Business Analyst

Bucharest

Bianca-Ioana Soare-Grigoras_m

Bianca-Ioana

Intern, Business Support Controller

Bucuresti

Quality Engineer

Ionut

Inginer Calitate

Zalau

Locuri de muncă în Calitate

Vignette
Bucarest Headquaters
Bucarest Headquaters
Bucarest Headquaters
Bucarest Headquaters

Responsabil Definire Metode

Oferă modele adaptate pentru realizarea produselor industriale.
Elaborează referențiale respectând regulile Departamentului Tehnic.
Analizează referențialele globale (standarde, specificații) și le adaptează local, cu excepția metodelor de garantare.

oficina

Tehnician Calitate

Asigură condițiile operative în procesul de fabricare și garantează nivelul de calitate al produsului final.
Îmbunătățește calitatea atelierului în relație cu funcțiunea de industrializare.
Asigură direcția și progresul continuu.

Responsabil Garanția Calității

Garantează calitatea produselor rezultate din urma activităților și proceselor.
Asigură eficiența și durabilitatea sistemului de garantare a calității.

Manager Calitate

Coordonează întreg Departamentul de Calitate, implementând, menținând și îmbunătățind sistemul de management al calității.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences