Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Calitate

Una dintre principalele noastre priorități, calitatea face parte din ADN-ul companiei și acoperă o gamă vastă de arii, funcționalități și niveluri de responsabilități.
Echipa noastră de calitate este dedicată nevoilor clienților noștri și lucrează în fiecare zi pentru a îmbunătăți experiența oferită de produsele și serviciile noastre.

Locuri de muncă variate pentru un parcurs profesional unic

Aida

Quality Engineer

Aida, Floresti_L
Un mediu extrem de dinamic

Michelin mi-a dat ocazia să lucrez într-un mediu industrial extrem de dinamic, unde a trebuit să învăț să mă organizez foarte riguros, dar în același timp să fiu și flexibilă la schimbările dese ce apar în producție.

Pe lângă ocazia de a lucra într-o companie multinațională, investiția pe care Michelin o face în fiecare angajat prin traininguri și schimburi de experiență cu alte fabrici aduce un plus de valoare în evoluția carierei fiecăruia. Și nu în ultimul rând, cel mai important aspect pentru mine a fost mediul de lucru, colegii foarte deschiși și dornici să împărtășească din experiența lor profesională.

carieră
Parcursul meu profesional în Michelin
mărturia lui Reperele
carieră

Alte mărturii

Remus

Expert Sales Administration

Pot să propun idei și abordări diferite
Remus , Expert Sales Administration
Expert Sales Administration

Fac parte din echipa Michelin din iunie 2016. Ceea ce îmi place cel mai mult în munca mea este faptul că pot să propun idei și abordări diferite, pe care colegii mei sunt deschiși să le asculte și să le discute.

Unui candidat i-aș spune că în Michelin va găsi echipe tinere și manageri de echipe care înțeleg nevoile noii generații. Apreciez în mod deosebit orarul flexibil și beneficiile pe care Michelin le oferă angajaților săi.

Expert Sales Administration

Mihaela

Claim Expert

Munca de calitate este întotdeauna apreciată
Mihaela , Claim Expert
Claim Expert

Fac parte din echipa Michelin din ianuarie 2016.

Rolul meu actual este de Claim Expert în cadrul echipei AIM (Africa, India și Orientul Mijlociu). Îmi place faptul că în munca mea acopăr mai multe continente, sunt în contact cu colegi din toată lumea (Statele Unite, Thailanda, Europa) și ating mai multe domenii: depozite de anvelope, fabrici, comerț, contabilitate. Apreciez în mod deosebit faptul că în fiecare situație găsesc sprijin și implicare.  

Unui potențial candidat i-aș spune că munca de calitate este întotdeauna apreciată în Michelin și i-aș ura mult succes! 

Claim Expert

Alexandru

Cartograf

Un mediu de lucru foarte plăcut
Alexandru , Cartograf
Alexandru Iorga

Lucrez în Michelin din 2007 și fac parte din echipa de Cartografie. În rolul meu acopăr 16 țări din Europa de Est și ceea ce îmi place cel mai mult este faptul că mi-am dezvoltat expertiza de cartograf într-o companie atât de importantă ca Michelin.

Unui potențial candidat i-aș spune că în Michelin poți, cu siguranță, să găsești: calitate, diversitate și un mediu de lucru foarte plăcut.

Alexandru Iorga

Anca

Regional Team Manager

Michelin este locul potrivit!
Anca , Regional Team Manager
Regional Team Manager

În timpul anilor petrecuți în Michelin am avut șansa să fiu manager, prieten, trainer, auditor, coleg, angajat… altfel spus, roluri multiple care mi-au oferit multe EXPERIENȚE.

Am fost promovată de trei ori, am avut oportunitatea de a mă implica în noi proiecte, am propus și implementat noi abordări, am călătorit, am coordonat proiecte și am avut multe momente plăcute. Învăț lucruri noi în fiecare zi și sunt mândră de echipa mea cu oameni care provin din țări diferite și lucrează pentru 60 de state.

Suntem bucuroși să vă primim în echipa noastră! Michelin este locul în care puteți într-adevăr să creșteți, să fiți ascultat, să fiți considerați o parte importantă a Grupului. Și, de ce nu, adaug faptul că Michelin produce cele mai bune anvelope pe care le-am avut vreodată și cea mai simpatică mascotă! Deci, în Michelin sunteți în locul potrivit!

Regional Team Manager
Expert Sales Administration

Remus

Expert Sales Administration

Bucharest, CBS

Claim Expert

Mihaela

Claim Expert

Alexandru Iorga

Alexandru

Cartograf

Regional Team Manager

Anca

Regional Team Manager

Bucharest, CBS

Responsabil Definire Metode

Oferă modele adaptate pentru realizarea produselor industriale.
Elaborează referențiale respectând regulile Departamentului Tehnic.
Analizează referențialele globale (standarde, specificații) și le adaptează local, cu excepția metodelor de garantare.

compras

Tehnician Calitate

Asigură condițiile operative în procesul de fabricare și garantează nivelul de calitate al produsului final.
Îmbunătățește calitatea atelierului în relație cu funcțiunea de industrializare.
Asigură direcția și progresul continuu.

Responsabil Garanția Calității

Garantează calitatea produselor rezultate din urma activităților și proceselor.
Asigură eficiența și durabilitatea sistemului de garantare a calității.

Manager Calitate

Coordonează întreg Departamentul de Calitate, implementând, menținând și îmbunătățind sistemul de management al calității.