Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Locuri de muncă în Achiziții

Pentru a produce calitativ, trebuie să știi să găsești cele mai bune surse de aprovizionare de la furnizori de încredere, într-un spirit de parteneriat adevărat.
Departamentul de achiziții joacă un rol strategic în crearea valorii Grupului prin consolidarea competitivității acestuia.

Locuri de muncă variate pentru o carieră unică

Alte mărturii

Ingo

Head of Michelin Service Centre

Michelin is like a big family
Ingo , Head of Michelin Service Centre
Ingo

"Michelin este ca o mare familie. Avem o coeziune pe care nu am mai experimentat-o până acum. Sunt foarte mândru de dezvoltarea mea la Michelin și este foarte distractiv să lucrez aici, cu o echipă grozavă, să reușesc să fac o mulțime de lucruri să evolueze cu succes. "

Ingo

Nadine

Key Account Manager

Being BIB for a day
Nadine , Key Account Manager
Nadine - Bib-Männchen für einen Tag

"Am fost odată la cină cu un client. Discutam despre un târg nou, care urma să aibă loc în Allgäu - o expoziție agricolă. În timp ce discutam despre eveniment, mi-a spus:" Dacă vii în costumul Omulețului Michelin, voi face o comandă suplimentară de anvelope". „Câte?”, am întrebat. ”Între 40 și 50 de anvelope agricole suplimentare.” Nu a trebuit să mi se spună de două ori; am comandat costumul din depozit. În timpul spectacolului agricol am stat toată ziua în costum și m-am distrat cu copiii. A fost incredibil de cald în el, dar timpul a trecut repede și toată lumea s-a distrat mult. Și clientul? Și-a onorat promisiunea și a plasat comanda suplimentară! "

Nadine - Bib-Männchen für einen Tag

Caroline

Customer Marketing Manager

Michelin face parte din viața mea
Caroline , Customer Marketing Manager
Customer Marketing Manager

"Michelin face parte din viața mea! Prin Michelin am vizitat deja multe locuri, am descoperit multe posibilități, și astfel mă identific cu meseria mea. Acest lucru mă motivează în fiecare zi să dau tot ce e mai bun".

 
Customer Marketing Manager

Martin

Key Account Manager

Michelin înseamnă emoție!
Martin , Key Account Manager
Key Account Manager

"Motivația, sociabilitatea și distracția la locul de muncă sunt criterii foarte importante pentru mine. Fie că vorbim despre clienți, provocări zilnice sau lucrul alături de colegi - totul este distractiv aici! Dacă vă implicați și sunteți motivați, puteți ajunge departe la Michelin și veți avea multe oportunități. "

Key Account Manager
Ingo

Ingo

Head of Michelin Service Centre

Nadine - Bib-Männchen für einen Tag

Nadine

Key Account Manager

Customer Marketing Manager

Caroline

Customer Marketing Manager

Key Account Manager

Martin

Key Account Manager

Principalele locuri de muncă în domeniul Achiziții

Crearea de valoare adăugată, reducând în același timp riscurile și fluctuațiile pieței, care sunt extrem de strategice, misiunile departamentului de achiziții implică negocieri și buna desfășurare a contractelor. Acoperă achiziția de materii prime, servicii, bunuri de capital și furnituri industriale.

compras

Director Achiziții

Gestionează activitățile de cumpărare a organizației, pentru a reduce costurile generale, fără a face compromisuri de calitatea sau fiabilitatea.

Manager de contracte

Responsabil de desfășurarea contractelor. Gestionează conformitatea contractuală și raportarea costurilor.

Manager Achiziții

Gestionează echipa de achizitori. Organizează, direcționează și monitorizează toate activitățile de cumpărare, astfel încât bunurile, materialele și serviciile achiziționate de organizație să îndeplinească standardele sale de furnizare de preț, calitate, timp și fiabilitate. Gestionează conformitatea contractuală și raportarea costurilor.

Category Manager

Responsabil pentru definirea strategiei de aprovizionare. Gestionează și coordonează rețeau de achizitori din întreaga lume.