Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Locuri de muncă în Achiziții

Pentru a respecta standardele de calitate, trebuie să știi să găsești cele mai bune surse de aprovizionare de la furnizori de încredere, într-un spirit de parteneriat adevărat.
Departamentul de achiziții joacă un rol strategic în crearea valorii Grupului, prin consolidarea competitivității acestuia.

Locuri de muncă variate pentru o carieră unică

Marius

Business Support Controlling Regional Coordinator

Business Support Controlling Regional Coordinator
Aici simți că ceea ce faci are sens

Ceea ce apreciez cel mai mult în rolul meu este faptul că pot să sprijin echipa comercială din regiunea mea în efortul lor de îmbunătățire a vânzărilor de produs. Sunt, de asemenea, membru al comitetului CSR și manager de proiect pentru unele acțiuni din acest domeniu. Mă bucur că pot, de trei ani, să ofer colegilor oportunitatea de a se implica în acțiunile de voluntariat pe care le organizăm cu sprijinul companiei. 

 

Michelin este o companie care își sprijină tinerii angajați să crească și să își îmbunătățească prestația profesională, și care oferă angajaților experimentați oportunități de dezvoltare. Dacă doriți să vă construiți o carieră sau dacă doriți, pe parcurs, să puteți face o schimbare în carieră, aici este locul potrivit. Dacă doriți să simțiți că ceea ce faceți are sens și contribuie la ceva, aici este locul potrivit.

 

carieră
Parcursul meu profesional în Michelin
mărturia lui Reperele
carieră

Alte mărturii

Remus

Expert Sales Administration

Pot să propun idei și abordări diferite
Remus , Expert Sales Administration
Expert Sales Administration

Fac parte din echipa Michelin din iunie 2016. Ceea ce îmi place cel mai mult în munca mea este faptul că pot să propun idei și abordări diferite, pe care colegii mei sunt deschiși să le asculte și să le discute.

Unui candidat i-aș spune că în Michelin va găsi echipe tinere și manageri de echipe care înțeleg nevoile noii generații. Apreciez în mod deosebit orarul flexibil și beneficiile pe care Michelin le oferă angajaților săi.

Expert Sales Administration

Mihaela

Claim Expert

Munca de calitate este întotdeauna apreciată
Mihaela , Claim Expert
Claim Expert

Fac parte din echipa Michelin din ianuarie 2016.

Rolul meu actual este de Claim Expert în cadrul echipei AIM (Africa, India și Orientul Mijlociu). Îmi place faptul că în munca mea acopăr mai multe continente, sunt în contact cu colegi din toată lumea (Statele Unite, Thailanda, Europa) și ating mai multe domenii: depozite de anvelope, fabrici, comerț, contabilitate. Apreciez în mod deosebit faptul că în fiecare situație găsesc sprijin și implicare.  

Unui potențial candidat i-aș spune că munca de calitate este întotdeauna apreciată în Michelin și i-aș ura mult succes! 

Claim Expert

Alexandru

Cartograf

Un mediu de lucru foarte plăcut
Alexandru , Cartograf
Alexandru Iorga

Lucrez în Michelin din 2007 și fac parte din echipa de Cartografie. În rolul meu acopăr 16 țări din Europa de Est și ceea ce îmi place cel mai mult este faptul că mi-am dezvoltat expertiza de cartograf într-o companie atât de importantă ca Michelin.

Unui potențial candidat i-aș spune că în Michelin poți, cu siguranță, să găsești: calitate, diversitate și un mediu de lucru foarte plăcut.

Alexandru Iorga

Anca

Regional Team Manager

Michelin este locul potrivit!
Anca , Regional Team Manager
Regional Team Manager

În timpul anilor petrecuți în Michelin am avut șansa să fiu manager, prieten, trainer, auditor, coleg, angajat… altfel spus, roluri multiple care mi-au oferit multe EXPERIENȚE.

Am fost promovată de trei ori, am avut oportunitatea de a mă implica în noi proiecte, am propus și implementat noi abordări, am călătorit, am coordonat proiecte și am avut multe momente plăcute. Învăț lucruri noi în fiecare zi și sunt mândră de echipa mea cu oameni care provin din țări diferite și lucrează pentru 60 de state.

Suntem bucuroși să vă primim în echipa noastră! Michelin este locul în care puteți într-adevăr să creșteți, să fiți ascultat, să fiți considerați o parte importantă a Grupului. Și, de ce nu, adaug faptul că Michelin produce cele mai bune anvelope pe care le-am avut vreodată și cea mai simpatică mascotă! Deci, în Michelin sunteți în locul potrivit!

Regional Team Manager
Expert Sales Administration

Remus

Expert Sales Administration

Bucharest, CBS

Claim Expert

Mihaela

Claim Expert

Alexandru Iorga

Alexandru

Cartograf

Regional Team Manager

Anca

Regional Team Manager

Bucharest, CBS

Principalele locuri de muncă în domeniul Achiziții

Crearea de valoare adăugată, dar și reducerea riscurilor și fluctuațiilor pieței sunt de importanță strategică. Misiunile departamentului de Achiziții implică negocieri și buna derulare a contractelor. Acoperă achiziția de materii prime, servicii, bunuri de capital și materii industriale.

compras

Director Achiziții

Gestionează activitățile de achiziții ale organizației, pentru a reduce costurile generale, fără a face compromisuri în materie de calitate sau fiabilitate.

Manager de contracte

Responsabil de derularea contractelor. Gestionează conformitatea contractuală și raportarea costurilor.

Manager Achiziții

Gestionează echipa de achizitori. Organizează, dirijează și monitorizează toate activitățile de achiziții, astfel încât bunurile, materialele și serviciile achiziționate de organizație să îndeplinească standardele sale de preț, calitate, timp și fiabilitate. Gestionează conformitatea contractuală și raportarea costurilor.

Category Manager

Responsabil pentru definirea strategiei de aprovizionare. Gestionează și coordonează rețeaua de achizitori din întreaga lume.