Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Locuri de muncă în Vânzări

Responsabile pentru dezvoltarea și implementarea politicii de vânzări a Grupului, echipele și forțele de vânzări sunt mobilizate în birourile noastre și pe teren, în contact direct cu clienții din Grupul Michelin.

Locuri de muncă variate pentru o carieră unică

Martin

Key Account Manager

Key Account Manager
Michelin înseamnă emoție!

"Motivația, sociabilitatea și distracția la locul de muncă sunt criterii foarte importante pentru mine. Fie că vorbim despre clienți, provocări zilnice sau lucrul alături de colegi - totul este distractiv aici! Dacă vă implicați și sunteți motivați, puteți ajunge departe la Michelin și veți avea multe oportunități. "

carieră
meine berufliche laufbahn bei michelin
Key Account Manager
mărturia lui

Alte mărturii

Remus

Expert Sales Administration

Pot să propun idei și abordări diferite
Remus , Expert Sales Administration
Expert Sales Administration

Fac parte din echipa Michelin din iunie 2016. Ceea ce îmi place cel mai mult în munca mea este faptul că pot să propun idei și abordări diferite, pe care colegii mei sunt deschiși să le asculte și să le discute.

Unui candidat i-aș spune că în Michelin va găsi echipe tinere și manageri de echipe care înțeleg nevoile noii generații. Apreciez în mod deosebit orarul flexibil și beneficiile pe care Michelin le oferă angajaților săi.

Expert Sales Administration

Mihaela

Claim Expert

Munca de calitate este întotdeauna apreciată
Mihaela , Claim Expert
Claim Expert

Fac parte din echipa Michelin din ianuarie 2016.

Rolul meu actual este de Claim Expert în cadrul echipei AIM (Africa, India și Orientul Mijlociu). Îmi place faptul că în munca mea acopăr mai multe continente, sunt în contact cu colegi din toată lumea (Statele Unite, Thailanda, Europa) și ating mai multe domenii: depozite de anvelope, fabrici, comerț, contabilitate. Apreciez în mod deosebit faptul că în fiecare situație găsesc sprijin și implicare.  

Unui potențial candidat i-aș spune că munca de calitate este întotdeauna apreciată în Michelin și i-aș ura mult succes! 

Claim Expert

Alexandru

Cartograf

Un mediu de lucru foarte plăcut
Alexandru , Cartograf
Alexandru Iorga

Lucrez în Michelin din 2007 și fac parte din echipa de Cartografie. În rolul meu acopăr 16 țări din Europa de Est și ceea ce îmi place cel mai mult este faptul că mi-am dezvoltat expertiza de cartograf într-o companie atât de importantă ca Michelin.

Unui potențial candidat i-aș spune că în Michelin poți, cu siguranță, să găsești: calitate, diversitate și un mediu de lucru foarte plăcut.

Alexandru Iorga

Anca

Regional Team Manager

Michelin este locul potrivit!
Anca , Regional Team Manager
Regional Team Manager

În timpul anilor petrecuți în Michelin am avut șansa să fiu manager, prieten, trainer, auditor, coleg, angajat… altfel spus, roluri multiple care mi-au oferit multe EXPERIENȚE.

Am fost promovată de trei ori, am avut oportunitatea de a mă implica în noi proiecte, am propus și implementat noi abordări, am călătorit, am coordonat proiecte și am avut multe momente plăcute. Învăț lucruri noi în fiecare zi și sunt mândră de echipa mea cu oameni care provin din țări diferite și lucrează pentru 60 de state.

Suntem bucuroși să vă primim în echipa noastră! Michelin este locul în care puteți într-adevăr să creșteți, să fiți ascultat, să fiți considerați o parte importantă a Grupului. Și, de ce nu, adaug faptul că Michelin produce cele mai bune anvelope pe care le-am avut vreodată și cea mai simpatică mascotă! Deci, în Michelin sunteți în locul potrivit!

Regional Team Manager
Expert Sales Administration

Remus

Expert Sales Administration

Bucharest, CBS

Claim Expert

Mihaela

Claim Expert

Alexandru Iorga

Alexandru

Cartograf

Regional Team Manager

Anca

Regional Team Manager

Bucharest, CBS

Principalele locuri de muncă în domeniul vânzărilor

În acest domeniu cu mai multe funcții de management, vânzările se bazează pe contact direct și pe o cunoaștere detaliată a produselor și serviciilor companiei.
La Michelin, rolurile din vânzări sunt la fel de variate ca și diferitele noastre domenii de activitate și oferă un potențial puternic pentru dezvoltarea unei cariere internaționale.

Vignette

Key Account Manager

Definește strategia de business pentru conturile sale.
Construiește și dezvoltă un parteneriat pe termen lung cu clientul.
Este interfața pentru toate aspectele comerciale dintre Michelin și client.
Propune și pune în aplicare oferte comerciale pentru unul sau mai multe conturi-cheie.

Director de vânzări

Primește și răspunde cererilor comerciale ale clienților.
Gestionează comenzile și urmărește portofoliile clienților.
Asigură relansarea și completarea acțiunilor echipelor de vânzări din teren.
Satisface nevoile și fidelizează clientul: reclamații, facturare, contabilitate, credit.

Director de Operațiuni pe Țară

Gestionează operațiunile zilnice de afaceri pentru o anumită țară, pentru a atinge obiective cantitative și calitative.

Sector Sales Manager

Responsabil de vânzarea produselor într-o zonă geografică definită, precum și de elaborarea și executarea planurilor, obiectivelor și bugetelor comerciale, ca parte a strategiei generale de afaceri a regiunii și a Grupului. Asistă reprezentanții de vânzări și managerii cheie în gestionarea relațiilor lor și în negocierile contractuale cu clienții majori. Dezvoltă abilități de afaceri în cadrul sectorului. Este responsabil pentru managementul și motivarea generală a echipei comerciale a sectorului.