Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Locuri de muncă în Vânzări

Responsabile pentru dezvoltarea și implementarea politicii de vânzări a Grupului, echipele și forțele de vânzări sunt mobilizate în birourile noastre și pe teren, în contact direct cu clienții din Grupul Michelin.

6

Locuri de muncă variate pentru o carieră unică

Toate oportunitățile

Locuri de muncă variate pentru o carieră unică

Martin

Key Account Manager

Key Account Manager
Michelin înseamnă emoție!

Motivația, sociabilitatea și distracția la locul de muncă sunt criterii foarte importante pentru mine. Fie că vorbim despre clienți, provocări zilnice sau lucrul alături de colegi - totul este distractiv aici! Dacă vă implicați și sunteți motivați, puteți ajunge departe la Michelin și veți avea multe oportunități.

carieră
meine berufliche laufbahn bei michelin
Key Account Manager
mărturia lui

Alte mărturii

Catalina

Accounting Review Junior

Comunicarea între echipe este deschisă și onestă
Catalina , Accounting Review Junior
Catalina Calin

În primele mele zile la Michelin, am văzut că locul de muncă este sigur și bine organizat; de asemenea, am văzut o comunicare deschisă și onestă între echipe. Când i-am întâlnit pe noii mei colegi în ședințele online, am simțit mult sprijin din partea lor și dorința lor de a mă ajuta. Am fost foarte mulțumită de planificarea bună, care m-a ajutat să învăț și să încep să-mi desfășor activitățile zilnice.

Simt că am devenit mai adaptabilă, am găsit o echipă care mă susține și o activitate interesantă care mă ajută să mă dezvolt și să învăț noi abilități.

Catalina Calin

Steluta

Finance Business Analyst

Când lucrăm de acasă, putem construi conexiuni cu ceilalți cu ajutorul instrumentelor digitale
Steluta , Finance Business Analyst
Steluta Serban

Eram obișnuită să observ primele reacții ale oamenilor, să pot ghici dacă mesajul meu a ajuns la ei și să văd dacă au nevoie de mai multe informații și sprijin din partea mea. Pe internet, toate acestea nu sunt atât de ușor de ghicit. Prima dată când am întâmpinat un nou venit online, am avut emoții; dar, după prima întâlnire cu noua mea colegă, lucrurile au început să decurgă așa cum mă așteptam. A fost o surpriză plăcută pentru mine să descopăr că putem comunica bine, chiar dacă nu suntem față în față și că putem construi o conexiune cu cineva folosind instrumentele digitale. Până la urmă, a fost o experiență pozitivă pentru mine. Am avut emoții la început, dar am continuat cu bucuria de a avea ocazia să integrez un nou membru în echipă și să întâlnesc o persoană cu care îmi place să interacționez!

Steluta Serban

Bianca-Ioana

Intern, Business Support Controller

Toate proiectele la care am lucrat m-au ajutat să înțeleg mai bine Michelin
Bianca-Ioana , Intern, Business Support Controller
Bianca-Ioana Soare-Grigoras_M

În Michelin am crescut, m-am dezvoltat personal și profesional și pot spune că am avut (și mai am) acea experiență extraordinară de carieră. De asemenea, în Michelin mi-am făcut prieteni noi, prieteni adevărați - acei oameni pe care te poți baza oricând, cu care vorbești în fiecare zi, cu care ieși în oraș după program. Și în ceea ce privește locul de muncă, ei bine, chiar și în zilele de închidere stresante te simți bine și relaxat la birou. 

În timpul internshipului am lucrat în Financiar, cu accent pe Accounts Payable și Acounts Receivable. Am verificat și înregistrat facturi și am făcut reconcilieri contabile pe diferite conturi. De asemenea, am avut posibilitatea să lucrez în alte echipe din Financiar, dacă cineva avea nevoie de mine, cum ar fi echipele de Costing sau Credit. Posibilitatea de a mă implica în diferite activități în timpul stagiului m-a ajutat să-mi îmbunătățesc abilitățile și cunoștințele în domeniu și să progresez în cadrul companiei.

Bianca-Ioana Soare-Grigoras_M

Ionut

Inginer Calitate

Jobul meu în Michelin...
Ionut , Inginer Calitate
Quality Engineer

... m-a maturizat din punct de vedere profesional.

Quality Engineer
Catalina Calin

Catalina

Accounting Review Junior

Bucuresti

Steluta Serban

Steluta

Finance Business Analyst

Bucharest

Bianca-Ioana Soare-Grigoras_m

Bianca-Ioana

Intern, Business Support Controller

Bucuresti

Quality Engineer

Ionut

Inginer Calitate

Zalau

Locuri de muncă în vânzări în România

Vignette
Bucarest Headquaters
Bucarest Headquaters
Bucarest Headquaters
Bucarest Headquaters

Principalele locuri de muncă în domeniul vânzărilor

În acest domeniu cu mai multe funcții de management, vânzările se bazează pe contact direct și pe o cunoaștere detaliată a produselor și serviciilor companiei.
La Michelin, rolurile din vânzări sunt la fel de variate ca și diferitele noastre domenii de activitate și oferă un potențial puternic pentru dezvoltarea unei cariere internaționale.

Vignette

Key Account Manager

Definește strategia de business pentru conturile sale.
Construiește și dezvoltă un parteneriat pe termen lung cu clientul.
Este interfața pentru toate aspectele comerciale dintre Michelin și client.
Propune și pune în aplicare oferte comerciale pentru unul sau mai multe conturi-cheie.

Director de vânzări

Primește și răspunde cererilor comerciale ale clienților.
Gestionează comenzile și urmărește portofoliile clienților.
Asigură relansarea și completarea acțiunilor echipelor de vânzări din teren.
Satisface nevoile și fidelizează clientul: reclamații, facturare, contabilitate, credit.

Director de Operațiuni pe Țară

Gestionează operațiunile zilnice de afaceri pentru o anumită țară, pentru a atinge obiective cantitative și calitative.

Sector Sales Manager

Responsabil de vânzarea produselor într-o zonă geografică definită, precum și de elaborarea și executarea planurilor, obiectivelor și bugetelor comerciale, ca parte a strategiei generale de afaceri a regiunii și a Grupului. Asistă reprezentanții de vânzări și managerii cheie în gestionarea relațiilor lor și în negocierile contractuale cu clienții majori. Dezvoltă abilități de afaceri în cadrul sectorului. Este responsabil pentru managementul și motivarea generală a echipei comerciale a sectorului.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences