Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Greenville, SC

Sediul central pentru America de Nord

Michelin North America are sediul în fermecătorul Greenville, SC, cel de-al 4-lea oraș cu cea mai rapidă creștere din America. Sediu celui mai mare angajator conform revistei Forbes, HNA se află direct între Atlanta și Charlotte, lângă Aeroportul Internațional Greenville-Spartanburg. Cu mai mult de 1.400 de angajați din 30 de țări diferite, campusul exemplifică viziunea de a avea o cultură incluzivă, în care să folosim tot talentul pentru a atinge obiectivele companiei noastre și pentru a crea un avantaj competitiv.

Testimoniale

Nicole

Administrator Sistem

Și acesta este doar începutul!
Nicole , Administrator Sistem
Nicole Perez

Rolul meu este să administrez și să implementez FYT, ceea ce înseamnă Flow and Traceability. Lucrez cu mai multe departamente pentru a implementa un nou sistem care digitalizează fiecare înregistrare a tot ceea ce facem, ceea ce înseamnă că la sfârșitul zilei știm lucruri de genul: ce a mers în fiecare anvelopă, cât de des trecem la un alt produs, care este inventarul nostru și multe altele.

Datorită acestui fapt, operatorii nu mai trebuie să scrie totul, instalația noastră a fost capabilă să condenseze mai multe sisteme diferite la acest standard și toate aceste informații au permis managerilor să ia decizii mai bune. Și acesta este doar începutul! Următorul pas este extinderea sistemului la camioanele care mută produsele în jurul uzinei. Când scanează fiecare oprire și ridicare, nu numai că vom ști unde se află inventarul, dar, de asemenea, îi solicită în mod automat transportatorului să aducă mai multe atunci când o mașină are un inventar redus.

Nicole Perez

Tim

Operator mașini - Mentor de training

Îi ajut să învețe și să înțeleagă...
Tim , Operator mașini - Mentor de training
Tim

În prezent lucrez în departamentul de training, în calitate de îndrumător. Responsabilitatea mea este de a ajuta la pregătirea noilor angajați care vor lucra la mașinile de producție. Pe parcursul câtorva săptămâni, îi ajut să învețe și să înțeleagă elementele de bază ale producției de anvelope, inclusiv așteptările companiei noastre cu privire la siguranță și calitate. După ce sunt repartizați într-un echipaj și unui mentor individual, rămâne în responsabilitatea mea să evaluez progresul lor spre atingerea certificării.

Tim
Nicole Perez

Nicole

Administrator Sistem

Tim

Tim

Operator mașini - Mentor de training

Diversitate & Incluziune

Diversity Bib Heart Hands

Ce este important pentru noi...

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences