Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Sfaturile noastre pentru un interviu de succes

Interviurile pot fi similare. Vă pregătiți aproape în același fel: cu un CV pe care îl cunoașteți foarte bine, cu o scrisoare de motivație bine scrisă... într-adevăr, în principiu, toate interviurile seamănă între ele. Și totuși... dacă nu este așa?  
Procesul nostru de recrutare, la fel ca multe alte aspecte la Michelin, este unic. Recrutorii noștri doresc să știe ce puteți aduce la locul de muncă, cum v-a format experiența anterioară și cum vă vedeți evoluția în cadrul companiei. Mic ghid pentru interviuri de succes la Michelin.

 

Acordați atenție prezenței pe rețelele sociale

 

 

master photo - CV - nos conseils

 

Puneți-vă în cea mai bună lumină:

Recruitment advice

CUM NE CĂUTĂM VIITORUL JOB?

Ți-am pregătit câteva recomandări ce îți pot face căutarea unui job mai ușoară și îți pot crește șansele de a avea succes în procesul de recrutare.

Generic Ro square

REDACTAREA CV-ULUI

Redactarea unui CV poate fi o provocare, indiferent că ești la începutul carierei sau ai acumulat deja experiență. CV-ul este primul pas în căutarea unui loc de muncă. Realizat corect, va crește șansă vizualizării și implicit a contactării pentru interviu.

Generic Ro square

CUM SĂ-ȚI FACI CV-UL DACĂ NU AI EXPERIENȚĂ

Candidații cu mai multă experiență se bazează adesea pe abilități transferabile atunci când aplică la un loc de muncă în afara ariei lor de expertiză. Și asta poți face și tu.

Generic Ro square

SFATURI PENTRU INTERVIUL TELEFONIC

Interviul telefonic este acea etapă din procesul de recrutare în care recrutorul contactează candidații selectați în urma analizei CV-ului.
Reprezintă un pas esențial și trebuie tratat cu aceeași seriozitate precum interviul standard.

Generic Ro square

LA CE SĂ TE AȘTEPȚI DE LA UN INTERVIU ONLINE?

Suntem mai mult decât dornici și deschiși să te cunoaștem în mediul online, în loc să te chemăm la noi la birou. Dar nu uita, interviurile online sunt la fel de importante pentru noi ca interviurile în persoană. Chiar dacă nu ne întâlnim personal, sunt câteva lucruri pe care le-ai putea face pentru a te pregăti înainte de interviu.

Interview 1

LUCRURI PE CARE RECRUTORII VOR SĂ LE VADĂ ÎNTR-UN INTERVIU

Angajatorii evaluează în procesele lor de recrutare competențele tehnice, măsurabile, și abilitățile personale fundamentale. Acestea sunt mai dificil de măsurat, însă sunt observabile, iar în timpul interviului, recrutorul le evaluează, pentru că ele sunt un predictor al modului tău de lucru și al viitoarei interacțiuni cu membrii echipei.

Interview 2

LUCRURI PE CARE MANAGERII LE OBSERVĂ ÎNTR-UN INTERVIU

Pe lângă lucrurile pe care le observă recruiterul, îți prezentăm ce urmărește și managerul în discuțiile cu candidații. Am invitat câțiva dintre managerii noștri să îți povestească ce le-ar plăcea să vadă la un candidat, indiferent de experiența lui în câmpul muncii și de rolul la care a aplicat.

Generic Ro square

CUM SĂ EVALUEZI O OFERTĂ DE ANGAJARE?

Când, în urma procesului de recrutare, angajatorul revine către tine cu un feedback pozitiv și o ofertă de angajare, decizia poate fi stresantă. Iată câteva lucruri de luat în considerare înainte de a accepta o ofertă de muncă.

Support photo RO

CUM SĂ ÎȚI ÎMBUNĂTĂȚEȘTI ABILITĂȚILE LA ÎNCEPUTUL CARIEREI

Aptitudinile sau competențele sunt abilitățile dovedite pe care le dezvolți prin învățare și experiență. Este important să ai un set de abilități, deoarece fiecare dintre ele te va ajuta în diferite activități. Pe măsură ce avansezi în carieră, îți poți măsura progresul analizând abilitățile pe care le dobândești și complexitatea lor.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences