Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Supply Chain & Logistică

Produsul corect, la locul potrivit, la data stabilită și în cantitatea solicitată. Pe scurt, aceasta este misiunea echipei de Supply Chain & Logistică.
Specialiștii în Logistică organizează depozitarea și transportul de materii prime, produse semi-finite și finite la nivel național și internațional. Acțiunile complementare includ toate serviciile companiei și garantează respectarea acordurilor semnate.

6

Toate oportunitățile

Toate oportunitățile

Locuri de muncă variate pentru un traseu profesional unic

Antonie

Data Analyst

Data Analyst
Aici aveți tot sprijinul de care aveți nevoie

Prima experiență importantă pe care am avut-o în Michelin a avut loc în una dintre fabricile noastre și este legată de descoperirea procesului prin care se produce o anvelopă. Un alt moment important a fost acela în care am avut ocazia să interacționez cu partenerii noștri din alte țări: în cadrul unei vizite de teren în Grecia, unde am întâlnit cei mai importanți clienți locali, sau atunci când ne-am deplasat la Clermont-Ferrand pentru a cunoaște echipa care coordonează activitățile din Europa.

Unui candidat i-aș spune că în Michelin va găsi tot sprijinul, trainingurile, cursurile de limbi străine de care are nevoie în munca sa. Suntem o echipă tânără, cu colegi aparținând unor țări și culturi diferite, care a învățat să fie unită, asemeni unei familii.

carieră
Parcursul meu profesional în Michelin
mărturia lui Reperele
carieră

Alte mărturii

Locuri de muncă în Supply Chain & Logistică

Vignette

Principalele locuri de muncă în Supply Chain & Logistică

De fiecare dată mai complexe, procesele de producție și marketing necesită un control sincronizat al stocurilor. Dincolo de gestionarea fluxurilor, aceste zone ale businessului analizează constant ideile primite și creează o relație de cooperare puternică între toți partenerii din lanțul valoric, pentru a obține un avantaj competitiv comun.

Vignette

Responsabil de Calitate Logistică

Garantează calitatea produselor livrate și calitatea procesului de livrare.

Responsabil Operațiuni Logistice

Responsabil de optimizarea funcțiunilor de administrare logistică pentru materii prime, precum și pentru produse finite. Responsabil pentru toate sau pentru majoritatea sarcinilor de control al stocurilor, depozitare, transport și distribuție.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences