Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Order to Cash

Oferim servicii de cea mai înaltă clasă clienților noștri, într-un mod eficient și în timp util.
Serviciile noastre: Managementul datelor clienților (CDM)​​​​​​, Termeni și condiții comerciale (CTC), Facturare RT și OE și servicii (SES și OnCall), Suport nivel 1 și 2, Credit & Accounts Receivable.

6

Toate oportunitățile

Click

Locuri de muncă variate pentru o carieră unică

Anca

Regional Team Manager

Regional Team Manager
Michelin este locul potrivit!

În timpul anilor petrecuți în Michelin am avut șansa să fiu manager, prieten, trainer, auditor, coleg, angajat… altfel spus, roluri multiple care mi-au oferit multe EXPERIENȚE.

Am fost promovată de trei ori, am avut oportunitatea de a mă implica în noi proiecte, am propus și implementat noi abordări, am călătorit, am coordonat proiecte și am avut multe momente plăcute. Învăț lucruri noi în fiecare zi și sunt mândră de echipa mea cu oameni care provin din țări diferite și lucrează pentru 60 de state.

Suntem bucuroși să vă primim în echipa noastră! Michelin este locul în care puteți într-adevăr să creșteți, să fiți ascultat, să fiți considerați o parte importantă a Grupului. Și, de ce nu, adaug faptul că Michelin produce cele mai bune anvelope pe care le-am avut vreodată și cea mai simpatică mascotă! Deci, în Michelin sunteți în locul potrivit!

carieră
Parcursul meu profesional la Michelin
mărturia lui Reperele
carieră

Locuri de muncă variate pentru o carieră unică

Sorin

Sales Administration Team Manager

Poți învăța multe din încercări și greșeli
Sorin , Sales Administration Team Manager
Grapan Sorin

Dacă nu ieși din zona de confort, atunci oportunitățile de dezvoltare ți se diminuează considerabil. Dacă nu accepți faptul că munca vine pe primul loc și recompensele mai târziu, probabil că nu se va întâmpla nimic. Poți învăța multe din încercări și greșeli. S-ar putea ca totul să nu fie perfect de la început, dar trebuie să fii puternic și să te concentrezi pe părțile bune din fiecare încercare.

Grapan Sorin

Andreea

Trainer

O vorbă bună și un zâmbet virtual aduc multe beneficii
Andreea , Trainer
Andreea Avram

Le-am cerut noilor noștri colegi să ne evalueze procesul de integrare și suntem mândri de un rezultat de 9/10, în medie. Desigur, vom folosi feedback-ul lor pentru a îmbunătăți lucrurile. În același timp, luăm acest feedback ca un semn că munca de la distanță nu ne înstrăinează, dacă nu îi permitem să facă acest lucru. Dacă ținem minte că la celălalt capăt al firului, e-mailului sau ședinței se află o ființă umană care s-ar putea simți puțin copleșită, vom fi mai dispuși să îi întindem o mână de ajutor.

Andreea Avram

Gabriel

Commercial Conditions Analyst

Michelin este un loc în care contezi, indiferent de gradul pe care îl ai. Părerea ta contează.
Gabriel , Commercial Conditions Analyst
Profile photo

Așteptările mele în ceea ce privește internshipul meu la Michelin au fost legate de oportunitatea de dezvoltare pe care compania ar putea să mi-o ofere. Mai exact, întrucat domeniul în care urma să lucrez reprezenta ceva nou pentru mine, am fost interesat de posibilitatea de a-mi îmbunătăți și de a practica abilitățile deja existente și, totodată, de a îmi oferi șansa să experimentez și să învăț lucruri noi.

Profile photo

Costin

Process Engineer

Experiența de mentorat m-a ajutat să mă dezvolt
Costin , Process Engineer
Costin testimony photo

Mentoratul este o relație de colaborare care are loc între un angajat cu experiență (un senior) și un angajat care este dispus să învețe și să-și dezvolte cariera.

Acesta a fost și cazul meu: am vrut să-mi dezvolt abilitățile de management al oamenilor, așa că am ales câteva subiecte pentru care aveam nevoie de ajutor, pentru a înțelege mai bine unele perspective. Drept urmare, a fost un instrument eficient; am primit sfaturi pentru situații reale în care aveam nevoie să identific noi moduri de a gândi și de a reacționa.

Am primit recomandări personalizate pentru cărți, podcasturi, articole și cursuri care m-ar putea ajuta să dezvolt în continuare aceste abilități de management al oamenilor. Totul a fost într-un mediu foarte sigur și confidențial – întâlniri 1 la 1 cu mentorul meu.

Costin testimony photo
Grapan Sorin

Sorin

Sales Administration Team Manager

Bucuresti

Andreea Avram

Andreea

Trainer

Bucuresti

Profile photo

Gabriel

Commercial Conditions Analyst

Bucuresti

Costin testimony photo

Costin

Process Engineer

Bucuresti

Recrutăm

Young lady sits at desk and faces the camera

SALES ADMINISTRATION ANALYST

MISIUNE: Gestionarea corectă a clienților, permițând eliberarea corectă a documentelor clienților.

RESPONSABILITĂȚI PRINCIPALE:
• Managementul conturilor clienților: cooperează cu Departamentul Comercial; setează corect și la timp conturile clienților (crearea, modificarea, anularea sau reactivarea);
• Gestionează condițiile comerciale: stabilește prețurile, condițiile comerciale și plata sumelor datorate;
• Emite documente corective: analizează erorile generate de prețurile aplicate incorect sau condițiile comerciale; monitorizează motivele care au generat corecțiile în dosarele aferente și le explică la cerere;
• Rezolvă reclamații privind conturile clienților;
• Asigură trasabilitatea tranzacțiilor financiare în conformitate cu reglementările din țările respective;
• Participă la auditarea proceselor privind prețurile și condițiile comerciale, la autoevaluarea din cadrul procesului de control intern și colaborează cu auditorii și reprezentantul procesului de garantare a calității.

Lady in red next to a locker

Services and Solutions Administrator

MISIUNE: Oferă asistență clienților și furnizorilor de servicii, pentru activitățile operatorilor noștri de flote, căutând soluții pentru a răspunde nevoilor acestora cu eficiență, agilitate și calitate, respectând valorile companiei.

RESPONSABILITĂȚI PRINCIPALE:
• Oferă suport operațional clientului sau furnizorului de servicii prin diferite canale (telefon, chat, e-mail etc.).
• Asistă dealer-ul/clientul/partenerul/furnizorul cu orice întrebare referitoare la: probleme, instruire, conformitate, escalare, utilizarea echipamentelor de monitorizare, instrumente, oferte și/sau proceduri operaționale, facturare.
• Efectuează primul triaj (rezolvă probleme sau întrebări tehnice) și direcționează dealer-ul/clientul/partenerul/furnizorul către departamentul/individul potrivit.
• Ține evidențele clientului la zi; asistă cu solicitări de sistem; inițiază și programează Comenzi de service.
• Planifică îmbunătățiri la ofertele existente sau la ofertele noi cu dealerul/clientul/partenerul/furnizorul
• Asistă cu livrarea sau îndepărtarea echipamentelor prin diverse canale de comunicare.
• Răspunde la întrebări privind facturarea (valori divergente, program de plată, plăți duplicat, probleme cu echipamentele, transferul proprietății etc.)

Export Sales Advisor

MISIUNE: Oferă cea mai bună experiență clienților, în conformitate cu valorile Michelin și nivelul de servicii definit.

RESPONSABILITĂȚI PRINCIPALE:
• Captează, înregistrează și angajează comenzile clienților în funcție de nevoile clienților, acordul și nivelul de serviciu definit; propune alternative de produs în caz de eliminare treptată sau penurie;
• Captează cererile și revendicările clienților; analizează și asigură rezolvarea problemelor sau un răspuns adecvat;
• Efectuează cercetări pentru a identifica sursa problemelor și implementează acțiuni corective pentru a elimina recidivele;
• Împărtășește problemele recurente cu partenerii interni relevanți pentru a găsi soluții;
• Profită de oportunitatea de a face up-sell și cross-sell ca răspuns la comenzile, solicitările și gestionarea portofoliului clienților;
• Aplică standarde și proceduri (inclusiv reguli de control intern și embargo).

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences