Mergi la conţinutul principal
EN RO
EN RO

Financiar

Misiunea noastră constă în:
• ghidarea performanței economice și financiare a Grupului pentru atingerea obiectivelor sale, permițând luarea deciziilor agile și de încredere, datorită calității informațiilor;
• gestionarea riscurilor financiare ale Grupului, astfel încât acesta să se poată concentra asupra activității sale de bază;
• promovarea imaginii Grupului în fața investitorilor, pe termen lung, pentru a obține o valoare de piață comparabilă cu cea mai bună din industria noastră.

6

Toate oportunitățile

Click

Locuri de muncă variate pentru o carieră unică

Steluta

Finance Business Analyst

Steluta Serban
Când lucrăm de acasă, putem construi conexiuni cu ceilalți cu ajutorul instrumentelor digitale

Eram obișnuită să observ primele reacții ale oamenilor, să pot ghici dacă mesajul meu a ajuns la ei și să văd dacă au nevoie de mai multe informații și sprijin din partea mea. Pe internet, toate acestea nu sunt atât de ușor de ghicit. Prima dată când am întâmpinat un nou venit online, am avut emoții; dar, după prima întâlnire cu noua mea colegă, lucrurile au început să decurgă așa cum mă așteptam. A fost o surpriză plăcută pentru mine să descopăr că putem comunica bine, chiar dacă nu suntem față în față și că putem construi o conexiune cu cineva folosind instrumentele digitale. Până la urmă, a fost o experiență pozitivă pentru mine. Am avut emoții la început, dar am continuat cu bucuria de a avea ocazia să integrez un nou membru în echipă și să întâlnesc o persoană cu care îmi place să interacționez!

carieră
Finance Business Analyst
mărturia lui Reperele
carieră

Poveștile de carieră ale colegilor noștri

Alexandra

Team Leader

Experiența mea în Future Leaders
Alexandra , Team Leader
Alexandra Ion

În general, pe lângă îmbunătățirea abilităților mele de gestionare a proiectelor și de prezentare, cred că cele mai importante lecții învățate din Future Leaders sunt: că este esențial să te cunoști, pentru a fi un lider bun, și să știi să comunici, pentru a obține rezultatele urmărite; să vorbești întotdeauna mai întâi despre nevoile și motivația interlocutorilor.

Alexandra Ion

Andreea

Trainee

Aș recomanda cu siguranță un internship în Michelin
Andreea , Trainee
Andreea Marasescu

Aș recomanda cu siguranță un internship în Michelin și altor studenți, din mai multe motive. În primul rând, programul de lucru este unul accesibil, care nu îngreunează activitatea din cadrul facultății, datorită flexibilității sale. Un alt motiv important îl constituie mediul de lucru care îți permite să te adaptezi rapid și să livrezi cele mai bune rezultate. Pe parcursul internship-ului meu, am avut ocazia de a lucra cu persoane din diverse echipe, care mi-au oferit ajutorul lor ori de câte ori a fost nevoie, fapt ce m-a ajutat să aflu și informații noi despre companie.

Andreea Marasescu

Raluca

Business Support Controller Industry

Un intership la Michelin îți oferă șansa de a învăța lucruri noi
Raluca , Business Support Controller Industry
Raluca Ionescu

Un intership la Michelin îți oferă șansa de a învăța lucruri noi, de a îți dezvolta abilitățile, de a construi o carieră. De asemenea, îți oferă ocazia de a face parte dintr-o comunitate de oameni prietenoși și de a lucra într-o atmosferă relaxată. Ca intern am înțeles că orice lucru se învață. Cel mai importat este să îți dorești și să accepți provocările. Colegii mei de echipă îmi sunt alături și mă ajută cu orice neclaritate. Încă din prima zi m-au ajutat să mă integrez rapid, m-au făcut să mă simt ca fiind parte dintr-o “familie”.

Raluca Ionescu

Catalina

Accounting Review Junior

Comunicarea între echipe este deschisă și onestă
Catalina , Accounting Review Junior
Catalina Calin

În primele mele zile la Michelin, am văzut că locul de muncă este sigur și bine organizat; de asemenea, am văzut o comunicare deschisă și onestă între echipe. Când i-am întâlnit pe noii mei colegi în ședințele online, am simțit mult sprijin din partea lor și dorința lor de a mă ajuta. Am fost foarte mulțumită de planificarea bună, care m-a ajutat să învăț și să încep să-mi desfășor activitățile zilnice.

Simt că am devenit mai adaptabilă, am găsit o echipă care mă susține și o activitate interesantă care mă ajută să mă dezvolt și să învăț noi abilități.

Catalina Calin
Alexandra Ion

Alexandra

Team Leader

Bucuresti

Andreea Marasescu

Andreea

Trainee

Bucuresti

Raluca Ionescu

Raluca

Business Support Controller Industry

Bucuresti

Catalina Calin

Catalina

Accounting Review Junior

Bucuresti

Recrutăm

Man in the office

General Ledger Company Leader

MISIUNE: Asigură, pentru una sau mai multe companii, calitatea tuturor activităților entității CBS/CBS R2R în conformitate cu standardele definite de Grup. Coordonează rezultatele de la CBS și actorii externi și este punct unic de contact pentru echipa locală de Financiar, pentru perimetrul său.

RESPONSABILITĂȚI PRINCIPALE:
• Închiderile de cont și rapoartele de Grup sunt realizate conform termenelor convenite, iar conturile locale conform termenelor legale din țară.
• Calitatea și caracterul complet al informațiilor înregistrate în registre secundare și Registrul general sau prezentate în rapoarte detaliate.
• Calitatea și caracterul complet al reconcilierilor și cycle reviews produse de CBS și de partenerii externi. Toate livrabilele sunt partajate cu echipa locală de contabilitate. Oferă suport adecvat cu privire la modul de utilizare a acestora. Aduce o contribuție semnificativă la revizuirea generală și la validarea contului.
• Produsele livrabile și datele necesare auditorilor statutari și controlorilor regulatori/fiscali sunt furnizate în termen și îndeplinesc așteptările de calitate.
• Planuri de acțiune privind calitatea contabilității, control intern și progres continuu pentru companiile din atribuțiile sale și tot personalul CBS/extern.
• Sunt implementate standardele pentru toate activitățile de contabilitate CBS/externe.

Lady in smart casual attire against a blue backdrop

Accounting Cycle Analyst

MISIUNE:
Asigură calitatea contabilă a activităților unuia sau mai multor cicluri contabile în conformitate cu termenele definite de Grup și cu standardele de contabilitate locale și ale Grupului. Este responsabil pentru datele contabile și coerența economică pentru conturile din perimetrul său. Este responsabil pentru sarcinile critice care fac parte din procesul de închidere contabilă.

RESPONSABILITĂȚI PRINCIPALE:
• Sarcini critice pentru efectuarea controlului, conturi lunare și închiderea registrelor în termen.
• Calitatea și caracterul complet al informațiilor înregistrate în Registrul principal, Registrul general și, de asemenea, toate rapoartele contabile detaliate în funcție de ciclul în cauză. Plan de acțiune pentru abordarea calității neconforme și îmbunătățirea calității.
• Analiza și controlul tranzacțiilor ciclului, raportare către Liderul CESP al Companiei(ilor) și Managerul Local Contabilitate.
• Produsele și datele ciclului(lor) necesare auditorilor juridici și controlorilor fiscali sunt furnizate în termen și respectă nivelul de calitate așteptat.
• Definește standarde pentru toate activitățile de contabilitate ale CESP/partenerului extern.

Trainee Finance

• Învață intensiv despre Michelin, produsele noastre și modul de a face lucrurile;
• Își pune în practică aceste cunoștințe, în contexte de business reale;
• Lucrează împreună cu colegii noștri și cu mentorul său, pregătindu-se pentru a gestiona propriile proiecte în mod independent;
• Crează și consolidează rapoarte;
• Învață să lucreze într-un sistem ERP – Oracle;
• Participă la diferite activități din departamentul de Financiar.

Business Support Controller

MISIUNE:
Ajută entitățile de afaceri, în special Business Partner Controllers (BPC), în misiunea lor de asistență în management. Realizează împreună cu BPC previziunile și întocmește rapoartele și analizele pentru entitatea de care este responsabil, cu privire la diverși indicatori ai entității: vânzări pentru teritoriile comerciale, CRI și variații pentru fabrici, SG&A etc.

RESPONSABILITĂȚI PRINCIPALE:
• Asigură calitatea datelor în închiderea de lună, efectuează ajustările și corecțiile necesare, respectând standardele Grupului.
• Promovează standardizarea metodelor și procedurilor și sprijină entitățile-client cu acțiunile de progres;
• Analizează și monitorizează cheltuielile fabricii împreună cu Controlorul Financiar și conduce acțiunile corective; analizează abaterile de inventar și propune acțiuni corective;
• Oferă analiză în timpul urmăririlor lunare, evidențiind lacunele și ajută la definirea acțiunilor corective.

Cookie Privacy

Pentru a viziona acest videoclip Youtube: Acceptați toate scopurile legate de Youtube (considerați că trebuie să acceptați toate, cu excepția geolocației) + Acceptă partenerul YouTube


Open cookie Preferences